IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Evo nađoh neku roditeljsku ocjenu na jednom hrtvatskom forumu (ako želiš direktan link javimi se na pp):
Pierre Cardin autosjedalica/nosiljka 0-13kg
P:Ima li netko iskustva s ovom autosjedalicom?
O:Mi smo imali onu koja je dosla uz kolica! Nikako zadovolji, prerasla ju je vec sa 4,5 mjeseci, navlaka je ziva plastika i jako se znojila u njoj!
Ja ju nikada vise ne bi kupila!
Nisam našla više nekih iskustava. U glavnom mi izbacuje oglase za prodaju.
Ne treba direktan link, uspjela sam naći stranicu

, hvala.
Ne znam, vjerovatno ću odustati od tih kolica. Sad se bavim mišlju da kupim odvojeno AS od kolica, jer mi nije bitno da AS mogu namontirati na kolica, nemam namjeru bebu vozati u AS na kolicima.
Vidjela sam jednu Britaxovu AS (Romer) i prodavačica kaže da je dobila najbolje ocjene za sigurnost, što sam i sama uspjela odgooglati, a i provjeriti na ovim tvojim stranicama. Samo sam zaboravila pitati ima li isofix, mada ni sama nisam sigurna koliko je to bitno.
E onda bih voljela naći kolica do 200 KM, tu mi nije bitna marka, samo da nisu teška (do 7 kg), da se lako sklapaju i da su za novorođenče. Gledala sam ima dosta povoljnih Baby sky, i Graco, pa ću vidjeti, trebam li tu tražiti neki certifikat
Hvala puno na savjetima i trudu, prvo mi je dijete, pa sam sva zbunjena oko ovoga, nikakvog iskustva nemam, a i niko oko mene