Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mi smo svoju nakon pregleda kataloga uredno naručili u TL u Titovoj, nakon sedam ili deset dana smo istu dobili. Bilesi su i objasnili kako funkcionira i kako se postavlja. Za mene su prodavači u TL u Titovoj fenomenalni.
Posebno Jasmin.
25.03.2009, 21:23
Crvena
1859
Nedavno sam na nekoj internet stranici citala ocjene AS sigurnost, udobnost i sl. Maxi Cosi je imala najbolje ocjene I mi imamo Maxi Cosi SPS, nama je suuuuper.
29.03.2009, 13:34
new mama
2578
Pozz svima imam jedno pitanje sto se tice as,mi imamo malu as onu od 0-13 kg,Graco,kupili je uz kolica,ali nemam bazu za auto za tu as,pa me interesuje jel neko zna gdje se moze kupiti i da li neko ima iskustvo sa tom as......pozz svima........
29.03.2009, 14:59
Visnja RR
15102
za tu vrstu AS (kod nas je bila Cam) mi nismo imali bazu... pricvrsti se kaisevima...
29.03.2009, 17:15
new mama
2578
A kako mislis kajsevima,kojim ,sorry sto zapitkujem,ali bas me interesuje
29.03.2009, 19:10
Visnja RR
15102
pojasevi od auta... pa s njima pricvrsti AS... proguglaj malo i potrazi uputstvo za pricvrscavanje te pocetne AS...
29.03.2009, 19:26
new mama
2578
Ok hvala ti puno
29.03.2009, 21:30
triplemama
1097
new mama evo online upustva za Graco a ako imaš problema javi mi se da ti dam broj tel savjetnika za AS u Sarajevu da ti pomognu montirati ako treba
zna li neko gdje mogu kupiti ovakvu graco as i koliko kosta
31.03.2009, 21:03
triplemama
1097
IZVORNA PORUKA: dina_89
zna li neko gdje mogu kupiti ovakvu graco as i koliko kosta
Ovo je Američka AS Graco sa bazom ali se ne može kupiti kod nas a ne bi trebala da se ni koristi jer nije po Europskim standardima. Europska verzije ove AS je Graco Junior Baby i može se kupiti u Turbo Limaču oko 200 KM + baza 80 KM
Samo na ovoj tvojoj slici nije spuštena noga na bazi a jedina prava razlika je to što američka AS ima prsnu kopču koja u Europi nije dozvoljena jer se po Europskim standardima pojasevi na AS moraju otkopčati jednim potezom.
ja sam ovu nasla na amazonu i procitala sam da je dobila najbolju ocjenu na nekom testu pa me zainteresovala jos kad sam vidjela da je cjena oko 80 $, bas me zanimalo gdje je mogu nabaviti ovdje i koliko kosta ali eto nije za evropu
31.03.2009, 21:26
new mama
2578
Hvala triplemama,a dobila sam ja ovo upustvo uz as,a da te pitam jel sigurno voziti u ovoj as bez baze tj.da upotrijebim pojas..
31.03.2009, 21:32
triplemama
1097
I baza se kopča pojasom automobila a može se voziti i bez baze samo se mora čvrsto montirati tj. tamo gdje dođe onaj pojas bebi preko nogu AS se ne smije mrdati više od 2 cm lijevo desno. Pritisneš AS u sjedište i zategneš pojas
Nasa nova stolica je MAXI COSI Tobi i bas je odlicna! Preporucujem je definitivno! Aladin napokon zeli da sjedi u autu, i miran je dok se vozimo.
31.03.2009, 23:44
triplemama
1097
IZVORNA PORUKA: SelmaK
Nasa nova stolica je MAXI COSI Tobi i bas je odlicna! Preporucujem je definitivno! Aladin napokon zeli da sjedi u autu, i miran je dok se vozimo.
Mi isto imamo Tobi (grupe I) u jednom autu, a u drugom koji češće vozimo imamo Graco Baby Junior (grupe 0+) jer Emir trenutno može u obje jer hoda ali nije još prerastao 0+ i obje su nam super ali preferiramo 0+ jer je vožnja kontra smijera vožnje sigurnija (dok još možemo stati u nju ) A Tobi je i našem extra udobna
triplemama ja vec dugo trazim ono ogledalo sto ti imas sad sam vidjela u postovima....ja ovde nasla al pravo sto se prikaci na sjediste i nekako mi opasno zamisli nesto ne daj boze da bude ode ogledalo u nju...kako si ti dosla do njega
bas je simpa....pa eto za igracku i jeste..al opet ja ti uzimam rejhani svakakvih gluposti da ti pravo kazem sto i ne bude jeftino...pa brate mili bolje onda nesto korisno poput ovog
05.04.2009, 23:52
triplemama
1097
Ma da ja to imam gdje ovdje ja bi i kupila al' moram poručiti pa skuplja pita neg tepsija