I ja sam bas zadovoljna Još sutra da lakiram i biće odlična Pregledala sam more klipova u ovih nekoliko dana ali se isplatilo Kad budem na laptopu napisacu ti kako sam ovo dobila
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
02.01.2014, 21:42
R&T@
5982
Joj, salmy, ista nam se svidja...
Ova plava podloga je super... a tek kako je poredala slicice...
02.01.2014, 21:44
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: R&T@
jel da... mene douševilo fakat... D_K nastavi sa ovim
02.01.2014, 21:45
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: R&T@
Fantazija je..istu cu da pokusam napraviti....savrsena je
Ako ne uspijem prodas mi ovu svoju
02.01.2014, 21:46
D_K
2669
Roza je prva verzija i bila je ok ali nekako početnički uradjena Večeras sam je prefarbala plavom i krenula lagano Sad je predobra Sljedeća je kutija za nakit
Salmy nista prodaja-ima da napravis i ljepu od ove ;)
< Poruku je uredio D_K -- 2.1.2014 21:50:41 >
02.01.2014, 21:47
dafri
1097
D_K predobro
02.01.2014, 21:50
almondray
-1468
IZVORNA PORUKA: D_K
Hanady hvala ti Salmy Džana Kadric
Ima pp na rr o fb
02.01.2014, 21:56
D_K
2669
Odgovorila :)
02.01.2014, 21:56
D_K
2669
02.01.2014, 21:59
almondray
-1468
IZVORNA PORUKA: D_K
A evo donji dio kutije http://imageshack.us/photo/my-images/22/e206.jpg/. Pokušala sam spužvicom nanijeti u te pukotine i onda obrisati, ali farba nije spadala sasvim, a nije ni ostajala u pukotinama. Sada znam da su definitivno plitke. Ja sam onda oprala kutiju da spadne ta siva boja, ali sada je sva kutija nekako ljepljiva
kako sad da to ispravim? Šta mogu uraditi Dolaui li u obzir ponovo to ljepilo za raspucavanje? Da li da stavim veći sloj
03.01.2014, 00:17
raja_ringe
-109
ovih dana sam pravo bila kreativna :).. Prvo sma napravila svojoj djevojčici kostim za maskenbal (samo da se zna ovo je hobotnica :))
pa sam danas završila i tetkinom dječaku kapicu i tortu :))
03.01.2014, 00:39
Hanady RR
18727
joj divno ringeraja.. al hobotnica je mrak
03.01.2014, 08:36
bebacha
1170
imali neko zainteresovan da mi objasni decupage tehniku za pocetniku sa onim ameterski priborom imam ono ljepilo za tapete ili kako se zov zove ako moze korak po korak
03.01.2014, 08:41
D_K
2669
Pukotine su i kod mene pravo 'plitke' Ovaj mi je lak iz Tugre Kad sam bila na radionici dobili smo extra pukotine pa ću ja sljedeći lak za raspucavanje kupiti u hobby artu Imaš li me na fejsu izbacicu ti sliku pukotina slikanu pod uglom da možeš uporediti Ja bih površinu dobro izbrisala pamučnim krpom i opet utrljala u pukotine boju Kod ovih lakova iz Tugre je navedeno da se utrljava uljana tempera i kod mene funkcionise
03.01.2014, 08:44
D_K
2669
Raja ringe ti si pravo vrijedna Predobre su ti kreacije Hobotnica je haos dobar fazon
03.01.2014, 08:55
bebacha
1170
D-K imal negdje objasnjeno kako radiš one medaljone sto su ti na coveru na faceu jeli i za to treba brdo nekog materijala
A evo donji dio kutije http://imageshack.us/photo/my-images/22/e206.jpg/. Pokušala sam spužvicom nanijeti u te pukotine i onda obrisati, ali farba nije spadala sasvim, a nije ni ostajala u pukotinama. Sada znam da su definitivno plitke. Ja sam onda oprala kutiju da spadne ta siva boja, ali sada je sva kutija nekako ljepljiva
kako sad da to ispravim? Šta mogu uraditi Dolaui li u obzir ponovo to ljepilo za raspucavanje? Da li da stavim veći sloj
scarlett kutija ti je preslatka ali baš mislim da je nisi trebala prati da li ti je kutija još ljepljiva ili se osušila ako je ljepljiva onda ćeš je morati uraditi ponovo
evo da vidiš moju kutiju ali ona nije urađena u cracle