Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ma znam , nego citala sam (kako sam ti i rekla ) , da su se neki zalili da im bijela boja pozuti pa me sve strah probati a imam malu konzervicu
P.S. A cime lakiras? Jel kistom , mora li biti bas mekan?
< Poruku je uredio vila_7 -- 6.5.2014 8:39:26 >
06.05.2014, 08:47
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: vila_7
Ma znam , nego citala sam (kako sam ti i rekla ) , da su se neki zalili da im bijela boja pozuti pa me sve strah probati a imam malu konzervicu
P.S. A cime lakiras? Jel kistom , mora li biti bas mekan?
ja uzmem tvrdji kist probaj pa ces vidjet
06.05.2014, 10:18
vila_7
5398
Za sta se koristi FIMO gel?
I da li je neko radio sa ovim FIMO air sto neko spomenu na prethodnoj stranici? Koliko mu treba da se susi i bude li bas cvrst kao i ovaj soft kad se ispece?
06.05.2014, 10:25
bebacha
1170
I da li je neko radio sa ovim FIMO air sto neko spomenu na prethodnoj stranici? Koliko mu treba da se susi i bude li bas cvrst kao i ovaj soft kad se ispece?
da to nije nije onaj tecni fimo ja nesto nemam zelju probat taj fimo air ovo mi nesto sigurnije
06.05.2014, 13:20
vila_7
5398
I meni je ovaj sigurniji - bar znam krajnji rezultat A ovo je bas gel - kao zna se koristiti za transfer ali da vidim moze li jos za nesto
06.05.2014, 13:26
vila_7
5398
A za sta moze tecni ?
06.05.2014, 13:33
bebacha
1170
A za sta moze tecni ?
za medaljone najviše
06.05.2014, 14:35
almondray
-1468
I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT
06.05.2014, 14:52
vila_7
5398
wooow bas je prelijepo Mislim da ne bi bilo bas lijepo na kasikama....ne znam mozda grijesim....
Bebacha a kako se za medaljone koristi? Posto i njih kontam poceti ali nisam vidjela nigdje da se to koristi
07.05.2014, 08:11
vila_7
5398
oooooooooooojj
Ja sinoc u 20.00 oblozim 2 teglice bijelim fimom, jedan izlakiram lakom za camce , drugi ostavim nelakiran da bih usporedila da li je boju promjenio prvi - i jeste - malo je pozutio ovaj lakirani , a i jutros jos uvijek ljepljiv - nije se lak osusio?
KAko je kod ostalih sto lakiraju?
07.05.2014, 08:51
salmy
5830
Gdje se tacno nalazi Tugra u Novom Sarajevu,koliko sam skontala negdje oko Envere Sehovica,samo neznam gdje Treba mi ljepilo za dekupage Fedi nema jucer trazila
I jel zna neko gdje kupiti smirgl papir..potrosila sam ga a u trznim centrima nema
07.05.2014, 09:05
canim
4126
Ja sam vidjela da Tugra otvara u Interexu, tamo gdje je nekad bio Todor, ali prosle sedmice nije nista bilo u prodavnici, samo reklama, ne znam jesu li je napunili i poceli raditi.
Ja ne znam kako se razliciti lakovi ponasaju na razlicitim povrsinama, ali ja mislim da je jedna od razlika izmedju lakova je njihova gustoca, mozda je taj za camce gusci od tog za fimo p se sporije susi.
07.05.2014, 09:07
salmy
5830
Pa istina je da se sporije susi onaj za camce,i smrdi uzas jedan
07.05.2014, 09:08
bebacha
1170
evo nesto od mene
07.05.2014, 09:09
canim
4126
Za dekupaz npr ima klasicni lak, kojem treba vremena da se osusi a ima i onaj brzosuseci lak, koji je suh nakon 15 min.
07.05.2014, 09:12
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: salmy
moj je na bazi vode ne smrdi i suh je za 2 sata max
07.05.2014, 09:52
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: bebacha
IZVORNA PORUKA: salmy
moj je na bazi vode ne smrdi i suh je za 2 sata max
ja negdje procitah da je taj za camce super..pa kupih...obzirom da sam strogi amater po pitanju toga "dobro sam se udala kako sam se nadala ..elem planiram raditi jedan drveni sto..okrugao je i malkice velik Zamislila sam kako bi trebao izgledati pa eto cuvajte mi fige ps. hebote ja se nafurala
07.05.2014, 10:11
vila_7
5398
salmy i moj bas smrdi i eto ne susi se, ali vjerovatno nije kao bebachin Nego ja danas kupujem bas za FIMO , pa kontam ako je namjenjen bas za njega, trebao bi se pokazati dobrim
07.05.2014, 10:16
canim
4126
Ja sam za fimo koristila samo fimo lak, meni je bio ok, s tim da se ni on nije brzo susio, ne znam dali postoji lak za fimo koji se brzo susi, ako postoji onda uzmi taj.
07.05.2014, 10:55
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: canim
Ja sam za fimo koristila samo fimo lak, meni je bio ok, s tim da se ni on nije brzo susio, ne znam dali postoji lak za fimo koji se brzo susi, ako postoji onda uzmi taj.
pa ima neki na vodenoj bazi - pretpostavljam da bi se trebao osusiti brzo - mada meni dovoljno ako se moze osusiti kada prenoci
07.05.2014, 21:25
vila_7
5398
Zenice da vas pitam , muz je kupio pogresan lak rekli su mu da je za fimo, ali nigdje na njemu to ne pise, nego da je za staklene povrsine, kamenje , ne znam ni ja jos neke materijale...... Akrilni je. Sta mislite moze li?
07.05.2014, 21:41
canim
4126
Zenice da vas pitam , muz je kupio pogresan lak rekli su mu da je za fimo, ali nigdje na njemu to ne pise, nego da je za staklene povrsine, kamenje , ne znam ni ja jos neke materijale...... Akrilni je. Sta mislite moze li?
Probaj, pa nam javi a realno ako moze onaj za camce, moze bilo koji samo nam javi kako ide susenje.
08.05.2014, 07:17
vila_7
5398
ma ja, da vam ja budem pokusni kunic Ma probat cu, sta cu - kontam ne bi mozda trebao biti los, ali muz ce svakako danas kupiti u ZE lak bas za FIMO jer imam narudžbu vremenski ogranicenu pa mi crnjak da ne unistim i gdje sam onda. A ona teglica sa lakom za camce se osusila ali opet je kao malo ljepljiva i boja je naravno promjenjena , a stoo smrdiiiii