23.02.2009, 22:16
1815
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

ovako...39 sedmica, u zadnje vrijeme mi se malo manta, toplotni udari kao i pred menstruaciju (tako to kod mene normalno biva), braxton hicks kontrakcije odavno vec imam, i nervozaaaaaaaaaaaaaaa uzasno...bas kao pred menzes...jel to to...jesam blizu
i neboj se...sve ti je to normalno, mislim da nekad i presjece...polako se i tvoje tijelo priprema.
a on meni nečeš to je sve normalno...
) Prethodne dvije noci nisam mogla spavati. Ne razlikujem da li su to bile kontrakcije ili se beba odjednom snaznije i vise vrti. Imam utisak da su to kontrakcije, ali ne mogu da ocijenim kad se zavrse, jer se onda beba pocne vrtiti. Za to vrijeme imam blagi bol u ledjima i pritisak/bol u donjem dijelu stomaka. Nadam se da ce uskoro pravi trudovi. Pozdrav svima i hvala za podrsku
čekam sedam godina željela bih da mi napišeš šta si ti sve prošla za tih 9 godina.Imaš li neki savjet,preporuku? Moj muž je operisao varikokelu prije 3 godine i sada nam je sve uredu,ali
nema. Svi kažu: "Kad se najmanje budete nadali doći će