PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Lulu - avatari za teacherku i veselu su _____________________________Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
vjestica (da pojasnim: female witch doctor hihih...vjestica po nick-u a dr. po struci hehehehe...) _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
Hahahaha zarazile ste me.... _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
Super Beba _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
IZVORNA PORUKA: Lulu_08 Super Beba
IZVORNA PORUKA: Lulu_08 Divne su sve 3, hahah. IZVORNA PORUKA: Lady26 Luna/Lulu za princezu mjeseca
IZVORNA PORUKA: Lulu_08 Divne su sve 3, hahah.
IZVORNA PORUKA: Lady26 Luna/Lulu za princezu mjeseca
SB izdajico _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
IZVORNA PORUKA: Super Beba IZVORNA PORUKA: Lulu_08 Super Beba E moram ovaj staviti :D
IZVORNA PORUKA: Super Beba
dok ja prosetah...ovde svega,,,,,, _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Jesi vidjela haosa....ne zna se ko kome _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
IZVORNA PORUKA: Lady26 SB izdajico
Pa jesi isla na link koji je postavila skvo? _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
upisujte se u statistiku sa druge strane...da skontamo ko je najinovativniji. < Poruku je uredio Skvo RR -- 9.5.2012 13:35:29 > _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
i dajte jos prijedloga za mene....da i ja nacinim make over, _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
IZVORNA PORUKA: Lulu_08 teacher75
Statistika prihvatanja prijedloga avatara : 1. Lady 26 (prijedlog Skvo RR) 2. Henna ze (prijedlog Palachinken) 3. Ladyblue (prijedlog Palachinken) 4. Super Beba (prijedlog Lady26 i lulu_08) 5. animagical (prijedlog palacinken) < Poruku je uredio Lulu_08 -- 9.5.2012 13:45:35 > _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
oo pa i ja sam prihvatila avatar, prijedlog domisljate palacinke
IZVORNA PORUKA: Skvo RR i dajte jos prijedloga za mene....da i ja nacinim make over,
vila_7 _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
_____________________________“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
Skvo: < Poruku je uredio Super Beba -- 9.5.2012 13:50:46 > _____________________________Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
IZVORNA PORUKA: Lulu_08 Statistika prihvatanja prijedloga avatara : 1. Lady 26 (prijedlog Skvo RR) 2. Henna ze (prijedlog Palachinken) 3. Ladyblue (prijedlog Palachinken) 4. Super Beba (prijedlog Lady26 i lulu_08) 5. animagical (prijedlog palacinken)
Evo za moje trudnice hihi... _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
Statistika prihvatanja prijedloga avatara : 1. Lady 26 (prijedlog Skvo RR) 2. Henna ze (prijedlog Palachinken) 3. Ladyblue (prijedlog Palachinken) 4. Super Beba (prijedlog Lady26 i lulu_08) 5. animagical (prijedlog palacinken) 6. Palachinken (prijedlog Super Beba) < Poruku je uredio Lulu_08 -- 9.5.2012 14:02:14 > _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
Australija je bila prva zemlja koja je zabranila društvene medije za djecu mlađu od 16 godina te ...
Odgoj, razvoj i njega
Deset nezaboravnih trenutaka koji obuhvataju jedinstveno putovanje odgajanja dječaka.
Mnoga ranija istraživanja pokazala su da ranoranioci imaju tendenciju dobiti bolje ocjene u školi...
Bebe su nam toliko slatke da ponekad ne znamo kako da iskažemo ljubav, pa možda malo i pretjeramo...
Sve o bebama