Zadnji članci

10 najstresnijih odluka koje čovjek donese tokom života
Neke odluke donosimo gotovo automatski – poput toga šta ćemo danas večerati – dok druge nose dale...
RR Porodica

Zagađenje vazduha u BiH na opasnom nivou
Zagađenje vazduha širom Bosne i Hercegovine i dalje je na zabrinjavajućem nivou, a prema najavama...
RR Porodica

prvi put sam bila kod ginekologa prije 8mjeseci. ugl, menstruacija mi je totalno neredovna,imala sam strasne bolove. Moj ginekolog mi daje cijelo vrijeme neke skroz malene kuglice,i svakih sest sedm idem njemu da bih opet te iste dobila. on kaze da sam homoepaticni bolesnik. Sad je koliko toliko redovnije postalo. moji nalazi su prilicno uredu,imam malcice vece jajnike i ulaz u maternicu je malo zadebljan zbog neredovne menstr.
. Ali sam sad citala o tome da je u biti moguce i dobiti, a biti trudan, pa da li neko zna jel to ustvari isti osjecaj kad dobijes, da li isto krvari itd. I da li je moguce uraditi opet test, dok mi traje menstruacija? Jer sam i dalje ubjedjena da mi nije dzaba kasnilo 10 dana... HVALA VAM PUUUUUNO
, tako da sad mi ne radimo na bebi, ali ne znam sta bi mogao biti razlog takvih menstruacija. Inace sam iska doktoru prije jedno 3 mjeseca na pregled i papa, sve ok. Ako neko ima slicnog iskustava sa ovim menstrucijama, nek napise.
Samo se opusti, i otidji na pregled, cisto da se ne brines, a ja ti zelim vec naredni put da ugledas
Ja sam poslije prvog pokusaja kada je
stigla, bila mi je drugacija, cini mi se da je cak i kasnila, i poslije toga sam opet mislila da sam
, jer zelja je jaca. Pomislila sam da ako je moja mama sa bratom bila
, al ja jos nisam te srece
da ubrzo ugledas