PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
da čestitam i ovdje.Sve najbolje draga moja,brz oporavak,a malenom suncu želim da obasjava svojim osmjehom gdje god da kroči _____________________________Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012
Moje cesttike nuteli,zelimo vam sve najljepse _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
nutelice, cestitam Maloj ljepotici zelim dug i sretan zivot uz njene najmilije, a mami sto brzi oporavak _____________________________Haris 01.05.2013. "Kad ljubav govori, razum ćuti." - Baruch Spinoza
Samo da se zahvalim svima od srca,nisam imala pristup internetu pa se nisam mogla javiti! Ljubim vas sve drage moje i hvala vam od srca! _____________________________Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.
Najdražoj nutelici čestitam od srca mila sve najljepše
Naučnici su nedavno obavili testiranje i otkrili top 10 predmeta koji se nalaze u prosječnom doma...
Zdravlje i bezbjednost
Teških perioda trudnoće, većina žena se kasnije prisjeća kao najsretnijeg vremena, svijetlog razd...
Simptomi trudnoće
Razgovor o prvim simpatijama u školi može biti osjetljiva i važna tema koju roditelji mogu imati ...
PUBERTET
Kopanje rupa u pijesku je nešto čega se većina nas sa radošću seća iz perioda djetinjstva i želim...