PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Maltretiraju me
IZVORNA PORUKA: neki Maltretiraju me
Hvala Mya
acudesa Imaju jos dvije slike na prethodnoj stranici,joooj bas mi je smijesan pravoooo
IZVORNA PORUKA: Ilhana Evo moje brlje =)
ljubi ih acudesa, medovi moji najljepša djeca na svijetu _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
IZVORNA PORUKA: neki IZVORNA PORUKA: Ilhana Evo moje brlje =) Ja bih nju pojelaaaaaa
IZVORNA PORUKA: neki
Hvala vam drage moje Ilhana,vec pile zajebaje
IZVORNA PORUKA: neki Hvala vam drage moje Ilhana,vec pile zajebaje
Ilhana, mala brlja, pardon veeeelika cura je med pravi...duša slatka Dinkica, joooooooooooj i tvoje malo pile je preslatko...ima obraze koje bih vrlo rado malo izgnjavila _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Hvala draga, i tvoja je med medeni =) _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
IZVORNA PORUKA: Arijana2
_____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
a kako sad ovo da skinem
Maalaa bas je slatka beba a nece oni skidati igracke zato smo mi zaduzene hehe ja se sjecam samo sam drzala strazu s Harunom vjecito neke zavrzlame
IZVORNA PORUKA: Ella_H Maalaa bas je slatka beba a nece oni skidati igracke zato smo mi zaduzene hehe ja se sjecam samo sam drzala strazu s Harunom vjecito neke zavrzlame
Na ovoj stranici samo dečki, svi su medeni _____________________________Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-)))) Alina 20. 2. 2016 - maća :)
Masallah, sve su bebare med, pravi med. Masallah _____________________________Moje tri srece...
http://img39.imagefra.me/img/img39/2/10/7/cicana/f_grpn3h7km_04772d4.jpg mamina lutkica _____________________________..jer vidis sve te vise volim, svakog dana, svakog jutra , danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...
cicana medena je _____________________________Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-)))) Alina 20. 2. 2016 - maća :)
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Odgoj, razvoj i njega
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Dragi roditelji, bebin plač je nešto što će vas sigurno uznemiriti, ali to je, u početku, gotovo ...
Zdravlje i bezbjednost
Internet je pun dezinformacija o sigurnim smjernicama za spavanje te osuda zajedničkog spavanja k...
Dojenje i dohrana