Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Nek je ziv i zdrav, masalah. Ko med je. Veliki smokic u nosu od mene _____________________________Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.
Masalah, med medeni, pojela bih je kakoje slatka. Nekaje ziva i zdrava!!!!! _____________________________Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.
Ma svi su tako medeni slatki,ma samo mogu reci masalla po 100 puta neka su nam zivi i zdravi nasi maleni andjeli!!! _____________________________23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!
apotekarka presladak je, divna beba, ustvari već veliki dječak _____________________________Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-)))) Alina 20. 2. 2016 - maća :)
Evo jedne malo novije i od moje velike djevojčice _____________________________Merjem, 11.11.2007. mamina sultanija Arman, 23.07.2010. mamin pasha
Ko bi odolio ovom osmjehu _____________________________Merjem, 11.11.2007. mamina sultanija Arman, 23.07.2010. mamin pasha
A sve bebice su presatke, naročito sa onim svojim nevinim pogledima i velikim okama Velika pusa za sve male i malo veće bebare _____________________________Merjem, 11.11.2007. mamina sultanija Arman, 23.07.2010. mamin pasha
evo da vidite kako smo i mi porasli _____________________________23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Moja ljepotica danas pozirala =) Kako vam se svidja njen outfit? =) _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
Ma premedena je, vidi je kao mala manekenka, sva ozbiljna, posebno ova cetvrta slika, obavezno je uradi u velikom formatu
IZVORNA PORUKA: sahara Ma premedena je, vidi je kao mala manekenka, sva ozbiljna, posebno ova cetvrta slika, obavezno je uradi u velikom formatu
Ilhana medena je, pravo žensko _____________________________Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-)))) Alina 20. 2. 2016 - maća :)
Mashallah.....ova princeza je ko med medeni...neurekla se!
moze li mi neko objasniti kako se stavi slika da vas i ja upoznam sa mojim bebacem???? _____________________________Nase Malo Sunce 1.10.2009.
Ilhana, Lamija je prekrasna (kao i sve Lamije, hahaha) evo i moje smješkice _____________________________29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)
obje Lamkice su preslatke,masala,meeeddd _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
IZVORNA PORUKA: shejla Ilhana, Lamija je prekrasna (kao i sve Lamije, hahaha) evo i moje smješkice
IZVORNA PORUKA: _melina_ moze li mi neko objasniti kako se stavi slika da vas i ja upoznam sa mojim bebacem????
Lamija je preslatka vidi osmjeha a vidi ove gore bcure prava manekenka... _____________________________Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
preslatka je lamija, osmjeh medeni krezavi, al to je rafina cura pa da ne pretjeramo u komplimentima _____________________________Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-)))) Alina 20. 2. 2016 - maća :)
Imam kapicu, mamina patuljcica!!!!! Nesto se smijem.... Vise ne smijem...nesto sam se umusila.... Setam sa mamom...sto bi sama, kada imam mamu.... _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
A sto nam je Umce porasla, ma medddd medova shejla, ma osmijeh je za reklame
kako je samo slatka Uma,ko secerka je zasista
Uma je preslatkaaaaaaaaaaaa _____________________________"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Odgoj, razvoj i njega
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Dragi roditelji, bebin plač je nešto što će vas sigurno uznemiriti, ali to je, u početku, gotovo ...
Zdravlje i bezbjednost
Internet je pun dezinformacija o sigurnim smjernicama za spavanje te osuda zajedničkog spavanja k...
Dojenje i dohrana