Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
evo i nas malo da nas ne zaboravite ;) _____________________________You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
volim pajat _____________________________You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
bebice su pravi medenjaci :) Anidla dusa mala je kao vejiki djecak, premeden je _____________________________"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
maja jedva cekam da upoznam tvog princa...i tebe da vidim.... _____________________________You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
IZVORNA PORUKA: anidla maja jedva cekam da upoznam tvog princa...i tebe da vidim....
valjda ce uskoro biti neko druzenje organizovano, nadam se da je Noa spreman za izlaske _____________________________You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
noa je divan , tako me podsjeća na ajdina kad je bio maji _____________________________Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-)))) Alina 20. 2. 2016 - maća :)
Opet su sve bebe divne i predivne, ali ova nogica pred kompjuterom je presmiješna , presladak je. Reallove, mali kompjuteraš! _____________________________Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008. Timur, radost mamina, 9.10.2011.
IZVORNA PORUKA: anidla volim pajat
Bebice su sve prelijepe, a prijatelju Noi saljemo poljupce _____________________________Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
Mi, kod zimske fontane:) _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
dok sam ja postavila slike, Noa opet zaspao _____________________________You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦ 09.11.2009 :) Noa 07.01. prohodali :)
IZVORNA PORUKA: acudesa Mi, kod zimske fontane:)
naravno, dogovor je odavno pao....odmah si prepoznala svoju čaršiju _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Mašallah za sve bebice, prekrasne su....a čiji su i ne čudi što je tako...nek su nam naša djeca živa, zdrava i hairli sva redom... _____________________________"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva." Dostojevski
_____________________________Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Mama ti si meni shega
baš je slatkica
joj djugajice meda nasmijanog _____________________________NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
Apotekarko,maleni je med jesmo se dobro sredili Nunchi,malena je preslatka a tek njen lijepi osmijeh i slatki zubici
IZVORNA PORUKA: acudesa IZVORNA PORUKA: anidla volim pajat mašala
IZVORNA PORUKA: acudesa
Hvala Sad cim vidi fotoaparat smije se, ali uvijek ovako zazmiri.
IZVORNA PORUKA: Nunichi Mama ti si meni shega
joj Zara ima friz kao moja Noa,siskice su im lude skroz ja Noi umirem od smjeha dok joj ne zavezem repic _____________________________NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Odgoj, razvoj i njega
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Dragi roditelji, bebin plač je nešto što će vas sigurno uznemiriti, ali to je, u početku, gotovo ...
Zdravlje i bezbjednost
Internet je pun dezinformacija o sigurnim smjernicama za spavanje te osuda zajedničkog spavanja k...
Dojenje i dohrana