PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: reallove evo mene opet
dusa slatka medena _____________________________Adin- 1.5. 2009 07:30h 3500g 55cm pile moje pametno Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
Evo i mene igram se s auticom... Ovdje s curom dan ubijam... S mamom se volim... Uh kako cu je u usta strpati A ovdje mi je 10 dana _____________________________Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Jedna s tajom Jedna s mamom _____________________________Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
apotekarko,antonio je presladak,vidim da je pravi zavodnik,kao i razmazeno s mamom i tajom preslatkoooo
Apotekarka slike su prelijepe,Antonio je pravo medena beba.. _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Antonio je stvarno premedan
ovo,se ja dopisujem sa drugom eminom ovdje sa mami smijem;)))))
Evo malo vise beba Emir (manuela), Alim (Breskva), Faris (w.pooh) i Zara. Gledaju crtice...
nunchi,preslatki su bas su se poredali;)))))
Evo par slikica od moji ljepotica... za vas koje niste vidjele na FB _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
Ilhana preslatke su koju bi mogla Antoniu ugovoriti jest da su obje starije,sta cu moram ostace mi stari momak svi nekog na rr nasli:-) _____________________________Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Apotekarka nemamo mi jos uvijek momka,nije da smo ruzni ali jednostavno nemamo srece u ljubavi _____________________________"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
IZVORNA PORUKA: myb@by Apotekarka nemamo mi jos uvijek momka,nije da smo ruzni ali jednostavno nemamo srece u ljubavi
i sami smo ti takvi myb@by _____________________________Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
IZVORNA PORUKA: Ilhana Evo par slikica od moji ljepotica... za vas koje niste vidjele na FB
Evo sad ce mama staviti svoju curu _____________________________"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
IZVORNA PORUKA: myb@by Evo sad ce mama staviti svoju curu
Evo sad ce mama staviti svoju curu
Dajte mi link za postavljanje slika. _____________________________"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
http://imageshack.us/ Izvoli
IZVORNA PORUKA: myb@by Dajte mi link za postavljanje slika.
Evo i mojih momaka
Listala sam i listala stranice,i taaaako su mi se okice odmorile gledajuci vasu prelijepu djecicu(masallah)
http://img63.imageshack.us/img63/9932/20878131532524113311707.jpg http://img638.imageshack.us/img638/6115/17978132238545763411707.jpg http://img211.imageshack.us/img211/8905/17978131863436385911707.jpg[img] Nadam se da sam uspjela ako ne onda me korigujte . _____________________________"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Odgoj, razvoj i njega
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Dragi roditelji, bebin plač je nešto što će vas sigurno uznemiriti, ali to je, u početku, gotovo ...
Zdravlje i bezbjednost
Internet je pun dezinformacija o sigurnim smjernicama za spavanje te osuda zajedničkog spavanja k...
Dojenje i dohrana