writing-img

RE: Slike naših beba :)

clock-img

26.01.2010, 16:52

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: teacher75

A ima li jedna djevojcica za nas?user posted image

Lani se svidio Emin pravo, kaze da ima prekrasne okice user posted image

aaaa jel to mi imamo curuuser posted image user posted image user posted image

evo se lana sredila za emina:
[img][URL=http://img96.imageshack.us/i/p1130002b.jpg/]user posted image [/URL][/img]

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.01.2010, 16:53

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: fatimica09

ahahahah odmah kontasna masnice, haljinice, trakice....eee koja si ti.....pa ona bundica kod Ajse Veselicine user posted image ih koja si ti user posted image .....ma znam sta mislis....user posted image

a vidi Lanine haljinice:))

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.01.2010, 16:58

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

A ima li jedna djevojcica za nas?user posted image

Lani se svidio Emin pravo, kaze da ima prekrasne okice user posted image

aaaa jel to mi imamo curuuser posted image user posted image user posted image

evo se lana sredila za emina:
[img][URL=http://img96.imageshack.us/i/p1130002b.jpg/]user posted image [/URL][/img]

jeste mashAllah i Lana je ko med pravi user posted image user posted image user posted image , i haljinica naravno user posted image user posted image
ma curice su cini mi se nekako interesantnije, bar za mame user posted image ....dok ne porastu, pa ne pocnu bubice u glavi, pa sve ostalo user posted image user posted image user posted image
ali sva su djeca slatka, neka su ziva i zdrava.....eno recimo Noa, pa Ibrahim, pa Antonio, Adrian....da ne nabrajam user posted image user posted image

Ja sam licno prizeljkivala djecaka, pa kad sam nazalost izgubila djevojcicu....pomislila sam....ehh da se mozda nisam ogrijesila i toliko sam je zavoljela.....a sada kada pokusavam ponovo, bojim se da zelimbilo sta, sem da je zivo i zdravo aBd user posted image

clock-img

26.01.2010, 17:00

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

teacher75  curica ti je preslatka,med medeni nek je ziva i zdrava  user posted image
user posted image

clock-img

26.01.2010, 17:00

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

ups ja copy paste pa se ovo pojavilo sorry

clock-img

26.01.2010, 17:07

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

OOOOOOOO  teacher Orcestra girl je med medeni...tako malena a tako se sređuje za momke...bome je tata krivo procjenio njenu eventualnu opredjeljenost mama će to sve korigirat.Med medeni je mašallah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.01.2010, 18:01

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Teacher75,djevojcica nam je med medeni,jubimo je..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

26.01.2010, 20:54

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

hvala, hvala, mama provodadžiše tati iza leđa

clock-img

26.01.2010, 21:03

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

user posted image
Ja skinula haljinicu pa se sakrila.........
"Zima, zima, e pa šta je...."

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

26.01.2010, 21:16

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image

jao ko med je, preslatka!

clock-img

26.01.2010, 21:21

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Hvala!
I tvoja je prava ljepotica sa divnim imenom!
P.S. Ne mogu stici da sve komentarišem, ja se samo na ovoj temi "istopim"!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

26.01.2010, 21:22

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image

PRESLATKA JEuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

26.01.2010, 22:25

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Felix i mi cekamo odgovor ali dama nam jos nije skontala izgleda ili nas malo drzi u neizvjesnosti...znas nas zeneuser posted image user posted image user posted image

vala,bas jest neka mi se pojedosmo zive sta ce biti a ona nas drzi u neizvjesnostiuser posted image
al,ako se nemoze odlucit moze ZA obadvojicu jer su nasi mali Ai A imaju isto pocetno slovo A ime.Pa su isto skoro i lopuze pa moze obadvojicu uzet necemo se ljutiti
nasa su djeca braca user posted image user posted image svejedno ,neka djele ....zasto braca sluze!!!

Jos uvijek ne mozemo da se odlucimo user posted image user posted image user posted image user posted image .Javicemo vam cim se odlucimo user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

26.01.2010, 22:53

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

myb@by ma reci ti svojoj Ajsi nek se skonta da nam i druge prilike ne promaknu,vidi koka pod dekama hi hiuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

27.01.2010, 00:09

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

user posted image user posted image user posted image user posted image kaze Ajsa da nju vrijedi cekati.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

27.01.2010, 11:58

clock-img

kovrdjava

pencil-img

303

user posted image user posted image user posted image user posted image

Koja ostane,zlata vrijedi...

clock-img

27.01.2010, 12:03

clock-img

dady

pencil-img

495

http://www.facebook.com/photo.php?pid=31006655&l=a3b479cbc3&id=1114187820

evo i naših 3 zubiča !!! naj ljepši osmjeh!!!user posted image

p.s. sve bebačice bebe su preljepe!!! ne zna se koja je slađa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

clock-img

27.01.2010, 13:05

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Kovrdjava,dady..preslatki su..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

27.01.2010, 13:06

clock-img

kovrdjava

pencil-img

303

Hvala user posted image user posted image user posted image

Koja ostane,zlata vrijedi...

clock-img

27.01.2010, 13:44

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

user posted image

ja i moj tata

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

27.01.2010, 17:25

clock-img

Anoniman

myb@by ma reci ti svojoj Ajsi nek se skonta da nam i druge prilike ne promaknu,vidi koka pod dekama hi hiuser posted image user posted image user posted image

ma nesto je ovo meni sumnjivo,puno to ona razmisljauser posted image user posted image
Nadam se apotekarko,da nas nece zeznit da nam ovi suparnici nece pokupit sve cure,da nakraju neostanemo bez ijedneuser posted image user posted image

clock-img

27.01.2010, 17:39

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Daje vam Ajsa odrjesene ruke,kaze zeli da se provodi sa jaranicama i jos joj rano za momka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Kaze da su obojica preslatki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Eto cura ne moze da se odluci pa je nasla trece rjesenjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2010, 22:26

clock-img

shejla

pencil-img

1136

evo i nas sa nasih 6 zubica user posted image

user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

27.01.2010, 22:38

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Daje vam Ajsa odrjesene ruke,kaze zeli da se provodi sa jaranicama i jos joj rano za momka .Kaze da su obojica preslatki .
Eto cura ne moze da se odluci pa je nasla trece rjesenje

Znali smo mi da nam s curama ne ide.hm...od sad vise necemo ganjati cure s Minjom lose zavrsili,sad s Ajsom e bome ako cure htjele nek same izaberu...mi odrjesujemo ruke od zavođenjauser posted image user posted image user posted image
Joj kako je Lamija slatka...nemam rijeci...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

28.01.2010, 09:15

clock-img

Anoniman

Daje vam Ajsa odrjesene ruke,kaze zeli da se provodi sa jaranicama i jos joj rano za momka .Kaze da su obojica preslatki .
Eto cura ne moze da se odluci pa je nasla trece rjesenje

Znali smo mi da nam s curama ne ide.hm...od sad vise necemo ganjati cure s Minjom lose zavrsili,sad s Ajsom e bome ako cure htjele nek same izaberu...mi odrjesujemo ruke od zavođenjauser posted image user posted image user posted image
Joj kako je Lamija slatka...nemam rijeci...

e,moja apotekarko ostadosmo mi bez slatkiceuser posted image user posted image
al nema veze,moze nam biti onda dobra drugaricauser posted image
A nemamo ni mi srece s curamauser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img