cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Re: Slike naših beba :)

clock-img

20.03.2010, 23:28

clock-img

mamica87

pencil-img

518

hanady preljepe su masallauser posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

clock-img

21.03.2010, 21:56

clock-img

dafri

pencil-img

1097

Preslatke su bebice Hanady,noaa,Bamby,sporty mamaa,....i svi drugi mali slatkiši i slatkice
Evo i nas, radujemo se proljećuuser posted image

user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

21.03.2010, 22:07

clock-img

Anoniman

masallah kako je medena djevojcica... buckili... user posted image

clock-img

22.03.2010, 13:24

clock-img

cicana

pencil-img

175

E drage mamice, sva su nam djecica ko najladji maleni medici.... stvarno su masallah pravo slatki neka su na zivi izdravi puuuno godina zajedno sa nama... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

clock-img

22.03.2010, 18:27

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

Iz jucerasnje set_nje

user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

23.03.2010, 22:29

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

mamina curica krenula na čuvanje kod nane
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 22:58

clock-img

ena23

pencil-img

2131

o masallah dusa draga. ljubiceeeeeeeeeeeeeeeeeee joj da mi je ugristi za obraze! uf evo skocio mi secer od ovog medauser posted image  

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

23.03.2010, 23:10

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: Hanady

user posted image

Kako je slatka boze dragi.Gdje si joj kupila ovu jaknicu da i ja kupim svojoj garici?user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

23.03.2010, 23:17

clock-img

Anoniman

user posted image

Ljepotica!!!!!
Molimo sve drugare da se plaho ne uzbuđuju, to je moja potencijalna snaha user posted image

clock-img

23.03.2010, 23:19

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: myb@by

user posted image

Kako je slatka boze dragi.Gdje si joj kupila ovu jaknicu da i ja kupim svojoj garici?user posted image user posted image user posted image user posted image

ovo je kaputić-jaknica iz TODOR-a s tim što napominjem ovo je od svoje seke naslijedila od prije, znači ima mu već 2 i pol godine.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 23:20

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

evo i nas malo, nismo odavno:

lanica na vrelu bosne

user posted image

Lanica u haljinici

user posted image

Lanica papa mrkvicu

user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.03.2010, 23:23

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

user posted image

Ljepotica!!!!!
Molimo sve drugare da se plaho ne uzbuđuju, to je moja potencijalna snaha user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 23:25

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: teacher75

lanica na vrelu bosne

user posted image

Lanica u haljinici

user posted image

Lanica papa mrkvicu

user posted image

princeza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nema šta...a ova na kojoj papa je umjetnička...lako je vama kad tata ima dobar hobi ( i opet si u mangovoj tunici na ovoj slici...sve nesmijem na kafu da je obučem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 23:26

clock-img

taurus

pencil-img

3578

Mogu li i ja ovdje da rezervišem snahu u nadi da neću biti predmet priče na temi svekrva-sve krivauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 23:27

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: taurus

Mogu li i ja ovdje da rezervišem snahu u nadi da neću biti predmet priče na temi svekrva-sve krivauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 23:28

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

lanica na vrelu bosne

user posted image

Lanica u haljinici

user posted image

Lanica papa mrkvicu

user posted image

princeza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nema šta...a ova na kojoj papa je umjetnička...lako je vama kad tata ima dobar hobi ( i opet si u mangovoj tunici na ovoj slici...sve nesmijem na kafu da je obučem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

a jesi li je to i ti kupila?user posted image bila sam u nedjelju u interexu u njoj, malo je falilo da vam se pojavim, mozda cu iduci putuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.03.2010, 23:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

malo OT: jesam i to sebe častila za 8.mart onaj dan kad sam počela raditi...i vidjeh te na nekoj slici nedavno...tačno mi malo falilo pretprošli put da je obučem e bi bilo cool.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.03.2010, 23:34

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

malo OT: jesam i to sebe častila za 8.mart onaj dan kad sam počela raditi...i vidjeh te na nekoj slici nedavno...tačno mi malo falilo pretprošli put da je obučem e bi bilo cool.user posted image

joj ja sam se zaljubila u tuniku cim sam je u izlogu vidjela, bas po mom ukusu, i kroj i dezen i boje, odavno mi se nesto nije tako svidjelo. e sad, posto mjesecima nista novo sebi nisam kupila, sad je ne skidam kad gdje idem user posted image

clock-img

23.03.2010, 23:36

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

joj ja sam se zaljubila u tuniku cim sam je u izlogu vidjela, bas po mom ukusu, i kroj i dezen i boje, odavno mi se nesto nije tako svidjelo. e sad, posto mjesecima nista novo sebi nisam kupila, sad je ne skidam kad gdje idem user posted image

samo da ti kažem i u calipsu na baščaršiji ima slična i ima još više crvene boje....ja kupila zaovi da nam nebudu iste user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

24.03.2010, 17:10

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

opla

user posted image

upalauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 24.3.2010 17:15:33 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.03.2010, 17:26

clock-img

mamica87

pencil-img

518

Ko medic je veselauser posted image user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

clock-img

24.03.2010, 17:27

clock-img

lirio

pencil-img

491

evo malo i nas...

user posted image

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

clock-img

24.03.2010, 17:29

clock-img

mamica87

pencil-img

518

lirio bas tiuser posted image medena user posted image

Benjamin 17.07.2009

clock-img

24.03.2010, 17:30

clock-img

Private

pencil-img

521

Veselaaa,mali je pravi strucnjak,hajd jednu nogicu,al dvije u onoj kantici od pavlake,svaka castuser posted image

clock-img

24.03.2010, 17:32

clock-img

lirio

pencil-img

491

IZVORNA PORUKA: mam'"a87l'''o bas t'<'mg s'"="http://www.''nge'aja.ba/fo'um/upf'les/sm'ley/duda.g'f"> medena <'mg s'"="http://www.''nge'aja.ba/fo'um/upf'les/sm'ley/sm'ley1.g'f">

hvala mamice 87user posted image user posted image user posted image ...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

Zadnji članci

article-img