cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Re: Slike naših beba :)

clock-img

17.06.2010, 22:55

clock-img

many

pencil-img

400

user posted image
jedna kad je bila mala Lana,2mijeseca(i pospana)user posted image

clock-img

17.06.2010, 22:56

clock-img

*pcelica*

pencil-img

1815

bebice su prelijepe neznam koja je ljepsa a evo par slika mojih djevojcica

user posted image

user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

clock-img

17.06.2010, 23:00

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

17.06.2010, 23:12

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: many

i mene to bas zanima koliko ima Lanica,ja znam za dvije moju i od teacher75.......ima li ih jos......ko zna?

i lady26 user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.06.2010, 23:19

clock-img

many

pencil-img

400

aha znaci za sad koje znamo su nas tri s Lanama....user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2010, 23:27

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

hahahhahahahhahahha NE MOGU DA VJERUJEM ja sam isto Manela drago mi je
I meni je drago,meni su vec rekli da ima jos jedna manela na forumu....bas super prvi put upoznajem(u sustini samo preko foruma)nekog da se zove kao i ja........user posted image user posted image user posted image

Malo cu Ot,bas rijetko ime Manela.Ja sam u gimnaziji imala profesoricu Manelu, mozda je jedna od vas dvije bas moja profesorica user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

18.06.2010, 13:28

clock-img

many

pencil-img

400

IZVORNA PORUKA: myb@by

I meni je drago,meni su vec rekli da ima jos jedna manela na forumu....bas super prvi put upoznajem(u sustini samo preko foruma)nekog da se zove kao i ja........user posted image user posted image user posted image

Malo cu Ot,bas rijetko ime Manela.Ja sam u gimnaziji imala profesoricu Manelu, mozda je jedna od vas dvije bas moja profesorica user posted image

user posted image ja nisam,mislim bila ti profesorica ja radim kao kasirka..........mozda je ova druga manela,tvoja prof....buser posted image

clock-img

19.06.2010, 21:39

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Evo i nas ponovo.Dan je bio super pa ga iskoristili za jednu šetnjicu.
user posted image

user posted image
user posted image

Valjda nismo fulali temuuser posted image .Ima nas i velikih i malih beba.user posted image

clock-img

19.06.2010, 21:43

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: myb@by

I ja sam isto imala jednu radnu kolegicu Manelu i ona je iz Sokolovic kolonije bilo bi mi drago da si ti tauser posted image

clock-img

19.06.2010, 21:46

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Koka i po nick ti odgovara savrsenouser posted image A maleni je masalla sladak ko med user posted image tm ne smijem ni komentarisati da ne bi bilouser posted image user posted image user posted image
Btw licis mi na moju profesoricu bosanskog jezika u srednjoj skoli ako Buba vidi ovu sliku mislim da ce se i ona sloziti sa mnomuser posted image

clock-img

19.06.2010, 21:50

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Btw licis mi na moju profesoricu bosanskog jezika u srednjoj skoli ako Buba vidi ovu sliku mislim da ce se i ona sloziti sa mnom

Aman dido postara ti mene pravouser posted image  A ja sve govorim da mi je 23user posted image (al u žutom)

clock-img

19.06.2010, 21:51

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: koka i po

Btw licis mi na moju profesoricu bosanskog jezika u srednjoj skoli ako Buba vidi ovu sliku mislim da ce se i ona sloziti sa mnom

Aman dido postara ti mene pravouser posted image  A ja sve govorim da mi je 23user posted image (al u žutom)

Sta ako je profesorica onda je starauser posted image cekaj samo kad vide ovo nase profesorice sa foruma user posted image user posted image bice tebiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2010, 21:54

clock-img

Anoniman

eeeeeeeee koko koko... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upravo ovako sam te i zamisljala... a djeca su masallah... medenjaci pravi... eh vala jos da im jednu sekicu podaris... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kad su 'vako fini... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2010, 21:55

clock-img

many

pencil-img

400

koka i po i ja se slazem sa Dida79 nik ti pristaje....maleny je pravi ljepotan......nisam znala da ima uoce toliko Manela,ali prosto mi je drago zbog toga....ovdje na forumu saznajem da ih ima malo vise nego sta sam mislila....a nisam ti ja ta manela radna kolegica......lijepppiii pozzzuser posted image

clock-img

19.06.2010, 21:55

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

eh vala jos da im jednu sekicu podaris... kad su 'vako fini...

Bambi ...da ti nisi šta večeras popila dušo moja?user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2010, 22:00

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: koka i po

Evo i nas ponovo.Dan je bio super pa ga iskoristili za jednu šetnjicu.
user posted image

user posted image
user posted image

Valjda nismo fulali temuuser posted image .Ima nas i velikih i malih beba.user posted image

koko, da smo se negdje danas srele..imala sam na sebi ISTE pantalone i ISTE cipeleuser posted image ...
super izgledaš...djeca mashala

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

19.06.2010, 22:03

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Kažem ja tebi da smo mi tu negdjeuser posted image .Osjetim kroz tvoje postoveuser posted image

clock-img

19.06.2010, 22:08

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

19.06.2010, 22:12

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Evo nas da dosadjujemo jos malo hihihihihhi user posted image user posted image

user posted image

sad volim da se kupam kad mogu da sjedim i da se igram user posted image
user posted image

user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

19.06.2010, 22:14

clock-img

Anoniman

AIDA user posted image evo tvog andjela otvorila sam ti slikicuuser posted image
user posted image
bas je andjeo ma premeden
Kao i ostale bebare velike i maleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2010, 22:15

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

user posted image user posted image user posted image ...ona je za razglednice beba.....premedena je
uh...moram dodati-sva su, stvarno, naša djeca preslatka

clock-img

19.06.2010, 22:25

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

evo i par slika sa sinosnjeg partya Antonio isao u zivotuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

19.06.2010, 22:46

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: felix

AIDA user posted image evo tvog andjela otvorila sam ti slikicuuser posted image
user posted image
bas je andjeo ma premeden
Kao i ostale bebare velike i maleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

19.06.2010, 22:49

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Meni su sve bebe preslatke, bez izuzetka.... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

19.06.2010, 22:52

clock-img

neki

pencil-img

3476

Masallah lijepe djecice,neka su vam zivi i zdraviuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img