PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: muby
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: muby Masallah
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: muby Muby predivan je mashallah,istipaj ga za mene
Hvala cure pusa za vas i vase bebice _____________________________HARIS, 9.8.2009.
Evo i od nas nekoliko novih. Puno vas volimo _____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
za sve bebe!!! Ovo je jedna od najljepsih tema na ovom forumu! Niobe,welcome back! _____________________________Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Niobe bebac ti je kao sa razglednice med _____________________________HARIS, 9.8.2009.
Niobe,Muby cestitam,prelijepu djecicu imete. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
Hvala puno Hannice, pusica _____________________________HARIS, 9.8.2009.
[[url=http://www.Slikomat.com/slika/4514587.htm] Evo par slikica od danas < Poruku je uredio melly__ -- 21.8.2010 17:45:16 > _____________________________17.06.
Umce...pozira.... _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Mashallah Umice, morala sam odmah i ja staviti slike svoje dade balade _____________________________Mamino pile se rodilo 12.02.2009
divne djevojčice evo i moje u kupovini _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
slatka je, ona je sebe opskrbila _____________________________Mamino pile se rodilo 12.02.2009
hvala, evo još jedne, bijeg u slobodu _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
Dinkice, vesela...slatke curice... _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Melly djecak je ko med Skvo, Dinkice, Vesela preslatke su vam djevocice. Moze moj Haris tatinim stopama izabrati curu malcice stariju od njega :) _____________________________HARIS, 9.8.2009.
mashallah djecica su preslatka ljubimo ih puno i stipkamo za obraze _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
evo malo i nas! nismo se odavno javljali, ali smo porasli!! ljubimo sve _____________________________Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!! Najljepši osjećaj na svijetu!!!!
vidjeli ste kakav sam u šetnji, a ovdje sam zaposlen pomažem neni oko graha _____________________________Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!! Najljepši osjećaj na svijetu!!!!
anel uziva u vo di jede pjesak ,zanimljiv mu bio stalno je drzao u rukama heheh nesto,sam se zamislio,gdje sam ja ovo :D
MashAllah lijepe djece Muby, Niobe, Skvo, Vesela, feliks, Emina...i ostali.
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa MashAllah lijepe djece Muby, Niobe, Skvo, Vesela, feliks, Emina...i ostali.
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa MashAllah lijepe djece Muby, Niobe, Skvo, Vesela, feliks, Emina...i ostali. Potpisujem.....
IZVORNA PORUKA: koka i po
Budite u toku sa aktuelnom vremenskom prognozom.
Zanimljivosti
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.