PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: tekja Sve bebe su ...mada, sto Hanady rece, neke su mi bas u ...posebno neke curice plavooke (ne zamjerite prizeljkujem jednu takvu)..a evo malo i nas preslatki ste medeku moj
IZVORNA PORUKA: felix
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: tekja Sve bebe su ...mada, sto Hanady rece, neke su mi bas u ...posebno neke curice plavooke (ne zamjerite prizeljkujem jednu takvu)..a evo malo i nas preslatki ste
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: tekja Sve bebe su ...mada, sto Hanady rece, neke su mi bas u ...posebno neke curice plavooke (ne zamjerite prizeljkujem jednu takvu)..a evo malo i nas
[Sadržaj poruke je obrisan]
http://img845.imageshack.us/img845/1 108/sam0217.jpg moji dječaci _____________________________Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.
http://img845.imageshack.us/img845/1108/sam0217.jpg _____________________________Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.
IZVORNA PORUKA: HAHA http://img845.imageshack.us/img845/1108/sam0217.jpg
MAŠKARE! _____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
IZVORNA PORUKA: Niobe MAŠKARE!
Luna + Ospice, nisu bas najbolji drugovi hahaha... _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
IZVORNA PORUKA: Djana Luna + Ospice, nisu bas najbolji drugovi hahaha...
Divna je.. _____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
ospice nisu umanjile njenu ljepotu, dusa preslatka _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Iš ospice glupe!!!Luna med najslađi . _____________________________Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.
bas je medena _____________________________"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
Hvala vam svima , evo Luna salje cmokic sa ospicama hihihi... _____________________________25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
IZVORNA PORUKA: tekja IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: tekja Sve bebe su ...mada, sto Hanady rece, neke su mi bas u ...posebno neke curice plavooke (ne zamjerite prizeljkujem jednu takvu)..a evo malo i nas preslatki ste medeku moj hvala cure
IZVORNA PORUKA: tekja
kako sam medena ma prelijepa je curica Luna okice su ogledalce lijepo
kao sto sam obecala, evo i mog smrde malooooooooooog... _____________________________21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj.. 28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca IZVORNA PORUKA: Djana Luna + Ospice, nisu bas najbolji drugovi hahaha... Divna je Baš joj ime odgovara, prava princeza mjeseca!
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
:) Iman, hvalaaaa... ja sam sada nasla Mancicu... ma, ne urekla se, kakva je medena... sve su bebe prelijepe... covjek kada je najdepresivniji, moze doci ovdje i podici raspolozenje na maximum... raj za oci... _____________________________21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj.. 28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)
Idacha ma Imi je pravi mamin frajer Djana, malena je med medeni, a tek okice
IZVORNA PORUKA: Iman83 Evo i nas, mamina ljepotica vesela...
Budite u toku sa aktuelnom vremenskom prognozom.
Zanimljivosti
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.