PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Evo i nas! Umce-mangupce!!! _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Misur hvala Umce med,a vidi mojih nonica bebelih slatkih _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
Umica je bogme velika cura Napredna je pravo _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
IZVORNA PORUKA: juni Slazem se New mama, i ja da zapikam Ajnu moju slatkicu , taman je on stariji 8 dana, fina razlika Emil i Ajna
New mama, manuela..hvala vam....hehehe...kad smo isli prosli put na vakcinu, kaze doktorica- jeste li to dosli na sistematski pred skolu... _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
-stvarno je velika cura... Njen momak mora da bude još i veći tako dobro pazite koga ćete joj izabrati _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
Hehe Skvo,nista mi vec dogovorile,nemoj ti meni nikakvog zavodjenja ,a je Umce je mashallah pravo napredna,e dobra si za sistematski _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
Hehhehehe evo para Emil i Ajna _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
Jesu medeni Skvo ti za Umicu nađi kakvog malog bodybilderćića _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
Skvo,malena je medic,a ime joj je prelijepoooooooooooooo
bebice su preslatke i mashala napredne. I ja bih zeljela postaviti sliku svog mangupa, ali neznam kako. Hocete mi pomoci?
Zene, bas su vam slatke bebuline! Ne zna se ko je medeniji! ljubim ih sve neodoljive i drage! Nek su oni nama zivi, zdravi i sretni hiljadu godina! _____________________________26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav! 25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!
Ma Uma mi je princezinja slatka ali moj je Emil vjeran na mamu, pa mu Uma moze biti najbolja prijaeljica _____________________________EMIL,7.9.2008.
http://www.ringeraja.ba/forum/Kako_postaviti_svoju_sliku_na_forum%3F/m_51625/tm.htm Mamma mumi, evo ti objasnjenje da vidimo i tvoje pilence _____________________________EMIL,7.9.2008.
hoće li mi neko dati link kako da postavim sliku?
juni ja pisala dok si ti postavljala link:)))) hvala,idem da postavim slikicu
Hajde,hajde da vidimo bebaru
Skvo moj Anes bi se udvarao tvojoj Umi,slazes li se
evo mamine duse _____________________________ANDINO 03.03.2009 DuSa MoJe DuSe
Evo i Emičke! Puse! _____________________________26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav! 25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!
IZVORNA PORUKA: lely Skvo moj Anes bi se udvarao tvojoj Umi,slazes li se
Evo i malog pospanke Asje. _____________________________Asja, 02. 08. 2008.
Masallah,kuc,kuc,da ih ne ureknem
IZVORNA PORUKA: juni Ma Uma mi je princezinja slatka ali moj je Emil vjeran na mamu, pa mu Uma moze biti najbolja prijaeljica
EVO JOS JEDNON RR PARA AHMED(malaaaa) i Rejhana(dinciii) _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.
Zanimljivosti
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano
Uređenje doma