Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
i mi pokusavamo postaviti koju slikicu ali nam ne ide...joj < Poruku je uredio akica b -- 1.8.2009 0:21:03 > _____________________________ Volim negativne komentare jer me tjeraju da budem bolja!
evo DinaRR je objasnila Kako postaviti svoju sliku _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR Nadam se da se remzy nece ljutiti sto cu postaviti fotku njene medene Ambere... al fotka mi je vrh... ljubim krofnice drage :)))))))
IZVORNA PORUKA: Anushka
Evo i nas opet...
Nisam vise zgoljo, sta ti mama lazes, vidis kako sam lijepa cujica, ljubim none male
Ma, Zara je k'o med _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Faja... Puse curama od nas
jaooo sto sam sjatk.puslica je ko bombonica.uh kako bi je izgnjavila _____________________________"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
_____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
Zara-med medeni . Na koga vam je tako lijepo dijete ? _____________________________nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi
IZVORNA PORUKA: žana o8 Zara-med medeni . Na koga vam je tako lijepo dijete ?
http://www4.slikomat.com/09/0801/x4k-slike2.jpg Ovo je moj Tarik mamina dusa. Djeca su sva med. (mamma mumi kad si vec doobila taj link trebala si ga otvoriti i samo select all fotku pa copy i onda je stavis ovdje ) < Poruku je uredio Visnja RR -- 2.8.2009 0:14:39 >
IZVORNA PORUKA: Nunichi Evo i nas opet...
Dusa moja gaga
evo da i ja konacno stavim sliku moju bebice < Poruku je uredio Visnja RR -- 8.8.2009 0:18:21 > _____________________________"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
Kakva bebica,ovo je cuja vec velika! Jubi nam djugajicu ovako sjatku...
IZVORNA PORUKA: sahara Nisam vise zgoljo, sta ti mama lazes, vidis kako sam lijepa cujica, ljubim none male
za vas koje niste vidjeli na Facebook-u evo jedna slikica moje ljepotice =) _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
prekrasna djeca, kako je sladak ona maleni od Anuskhe.prekrasna su sva djeca.Ilhana a tvoja curica je ko med.mišica malena. _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
evo i nas! _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Ma, napokon da vidim i Aleksandra...ma, slatkiš je pravi...za pojesti _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamina cura IZVORNA PORUKA: Anushka Fotka ti je za naslovicu baby casopisa Svaka cast.
IZVORNA PORUKA: mamina cura
kako staviti sliku
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Odgoj, razvoj i njega
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Dragi roditelji, bebin plač je nešto što će vas sigurno uznemiriti, ali to je, u početku, gotovo ...
Zdravlje i bezbjednost
Internet je pun dezinformacija o sigurnim smjernicama za spavanje te osuda zajedničkog spavanja k...
Dojenje i dohrana