Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: mala pčelica http://img514.imageshack.us/img514/6089/p8150285.jpg
hvala draga moja Azra puno, več je počeo da guguče i broji.pusa Zarici mojoj velika največa na svjetu! _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
_____________________________21.03.2009. rodio se majkin sin
sladak ti ovaj sin majko . hej malena jel voli on ovako da sjedi il je samo za fotkanje, znam da je prerano ali moj voliii i stalno se diže u kolicima _____________________________Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-)))) Alina 20. 2. 2016 - maća :)
Ne sjedi jos ovako. Vjerovatno bi se i on digao u kolicima kada bi se imao za sta uhvatiti, ali skinuli smo onu plastiku sto ide naprijed _____________________________21.03.2009. rodio se majkin sin
Ma masallah bas sam sladak, ko med, medeni _____________________________Muhamed 01.08.2008. Ajša 04.11.2009.
Evo moje plivacice _____________________________Mamino pile se rodilo 12.02.2009
ja dojkim molim aplauz < Poruku je uredio veeseelaa -- 20.8.2009 21:04:02 > _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
vesela slatka slika skroz a vidi moje manekneke na plazi, ma glavna je bila _____________________________Mamino pile se rodilo 12.02.2009
duša moja lijepa, a evo i moje na plaži _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
Evo Veeeseeelaaa aplauz odmah stize!Zasluzeno!!! _____________________________Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.
Ma curica slatkih na plazi,ne urekle se... Ljubim ih puno,puno,a moj Junior lupkanje salje,lopov mali... < Poruku je uredio Schecherlemica -- 20.8.2009 21:09:07 > _____________________________Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.
IZVORNA PORUKA: Schecherlemica Ma curica slatkih na plazi,ne urekle se... Ljubim ih puno,puno,a moj Junior lupkanje salje,lopov mali...
schecherlamice ljubimo i mi tebe i tvog pupu a Aki mi je karljica na onoj slici u sumi , orginalno skroz _____________________________Mamino pile se rodilo 12.02.2009
IZVORNA PORUKA: malena_t
IZVORNA PORUKA: Dinkica schecherlamice ljubimo i mi tebe i tvog pupu a Aki mi je karljica na onoj slici u sumi , orginalno skroz
IZVORNA PORUKA: shejla IZVORNA PORUKA: malena_t Ljepotan moj dragi :):):) Ljubim tabane male roze :):):)
IZVORNA PORUKA: shejla
Dinkice, veeseelaa bebejuce su sjatke skjoz:)) _____________________________21.03.2009. rodio se majkin sin
ma skroz mi je zgodan :):):) Evo i nas u malo pospremljenijoj varijanti... :) _____________________________29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)
IZVORNA PORUKA: shejla ma skroz mi je zgodan :):):) Evo i nas u malo pospremljenijoj varijanti... :)
malena, šejla, dinkcice divna djeca _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
IZVORNA PORUKA: shejla ma skroz mi je zgodan :):):) Evo i nas u malo pospremljenijoj varijanti... :) Ovde izgleda bas licim na mamu malena_t,samo cu reci masallah
malena_t,jeli to Benjo vec sjedi?
i ja sam tvoje gledala....:) Bas ste se nauzivali kod bake.... Vesela, Dinkice bebare su preslatke.... Vesela, ona slika gdje je dojis je divna. _____________________________29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Odgoj, razvoj i njega
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Dragi roditelji, bebin plač je nešto što će vas sigurno uznemiriti, ali to je, u početku, gotovo ...
Zdravlje i bezbjednost
Internet je pun dezinformacija o sigurnim smjernicama za spavanje te osuda zajedničkog spavanja k...
Dojenje i dohrana