PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: škorpija jah oglica mu daje onako gay look, al hajd valjda će pomoći
Milenium, znaš kako se veli - ko prvi njegova djevojka _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Masala sve su vam bebe tako lijepe i napredne,bucke male ,a gdje kupise te djerdane molim te lijepo... _____________________________HARUN 22.6.2008
IZVORNA PORUKA: mamin junacina Masala sve su vam bebe tako lijepe i napredne,bucke male ,a gdje kupise te djerdane molim te lijepo...
IZVORNA PORUKA: mamin junacina Makice me mama pustila da se umazem cokojadom ,a ja sam i kolica umazao i sve sve... I vase bebace su preslatke,medovi mali
jesil vidjela svakakve mode junačino, za sebe i enisu znam da smo kupile u lukavici u apoteci preko puta stadiona, Gvendy a gdje ga to otvara u struku jel , a gdje je naš imenjak, što nestaviš fotku da svi vide kako je on tek sladak ko med,mašalah _____________________________Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-)))) Alina 20. 2. 2016 - maća :)
IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: mamin junacina Masala sve su vam bebe tako lijepe i napredne,bucke male ,a gdje kupise te djerdane molim te lijepo... To su nam ko biva cilibari za bezbolno nicanje zubica. Experimentalno za sad...pa vidjecemo ima li efekta.
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Da da, nova moda, made in Lukavica Kod nas je smeđa, morat ću i ja svog rapera slikati sa đerdanom
ma dadada ce sve staviti...samo sutra...ne m're danas da je ubijete p.s. kako kazu nasi ljudi...kaka nam svima na nosu...djeca su nam sva, ali stvarno, preslatka...nek' su oni nama zivi i zdravi
a što sutra dadada , jel se to en možeš odlijepiti od kauča, tek sad vidjeh šta ti piše odakle si _____________________________Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-)))) Alina 20. 2. 2016 - maća :)
Teta dadada evo ja spremna za album Moze i sutra,ako vam se tesko dici sa kauca.
Ko mu je uzeo cokoladu da ga odma bijem Ma ko med je masallah
IZVORNA PORUKA: škorpija a što sutra dadada , jel se to en možeš odlijepiti od kauča, tek sad vidjeh šta ti piše odakle si
Mašala premedene dječice!!! škorpija maleni je medenjak medeni, ne urekao se... _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Evo i naseg djerdana < Poruku je uredio Adana -- 4.10.2009 0:17:54 > _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Jepa vam je djidja,al je Asja jepsa. Preslatka je Adana,pravi curetak.
Samo slijed događaja _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Hvaja puuuuuno!!! _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Hocu i ja jednu cujicu... Ko med je
IZVORNA PORUKA: Adana Samo slijed događaja
Hvalaaaaa I da, Asje vole flase, i znaju kako odvrnuti i zavrnuti cep. _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Adana, curica ti je predivna _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
IZVORNA PORUKA: Nunichi Teta dadada evo ja spremna za album Moze i sutra,ako vam se tesko dici sa kauca.
Hvaja teta Mya
_____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Odgoj, razvoj i njega
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Dragi roditelji, bebin plač je nešto što će vas sigurno uznemiriti, ali to je, u početku, gotovo ...
Zdravlje i bezbjednost
Internet je pun dezinformacija o sigurnim smjernicama za spavanje te osuda zajedničkog spavanja k...
Dojenje i dohrana