15.10.2010, 13:28
2004
Glorija, tvoja beba ima super ritam. Iako to nerado kažem, jer istinski vjerujem u nauku, u ovom slučaju ne slušaj pedijatricu. Beba koja doji na tri sata je čak i po pedijatrijskim standardima idealno uobročena. Moja beba je u tom uzrastu sisala svakih sat vremena. Dok se je samo dojila, dakle negdje do šestog mjeseca, nije nikada napravila pauzu dugu 3 sata između hranjenja. Tako da - ne sekiraj se, doji i uživaj!

.
ali navikli smo
je prva tri mjeseca dojio svaki sat, sat i pol, a trajanje jednog podoja je bilo između 30 i 45 minuta. Kada je napunio tri mjeseca skratio je podoj na 5-10 minuta, ali je tek odnedavno počeo jesti na dva sata, i po danu i po noći. Kada se probudi samo dva puta u toku noći ja budem super naspavana, jeste rijetko, ali najvažnije je da je on dobro i zdravo
. Za par dana idemo sa uvođenjem guste hrane, naravno da ne očekujem da ću ga uobročiti, niti sam to do sada pokušavala.
.U toku dana doji otprilike svaka 2 sata po 40-ak minuta i zaspi, ali opet poslije odmah stavlja ruke u usta,ali kontam da je gladan plakao bi i ne bi spavao,a on hvala Bogu place samo kad ga muci stomo,dobar je.