I mi se prijavljujemo, stiže braco ili seka ABD u maju 2014.
cestitke i pridruzi nam se na temi Razgovori u ocekivanju bebe
10.09.2013, 09:22
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: scarlett
Prijavljujemo se u klub
cestitam
10.09.2013, 09:24
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: elmaL
Masallah bas mi je drago!! Lijepo cemo se druziti na trudnickim temama..
10.09.2013, 09:28
elmaL
461
IZVORNA PORUKA: niki83
Masallah bas mi je drago!! Lijepo cemo se druziti na trudnickim temama..
Radujem se druženju
niki jel i kod tebe druga bebica ?
10.09.2013, 09:29
heni5
-4
cestitam svim trudnicama od ...
10.09.2013, 11:22
cimy
38
khm! evo i mene, prijavljujem se nakon nekog vremena, ponovo!
10.09.2013, 11:38
dandi84
2568
cestitke od srca...
29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
10.09.2013, 11:40
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: cimy
khm! evo i mene, prijavljujem se nakon nekog vremena, ponovo!
cestitaaaam
masaAllah dosta novih trudnica, pridruzite se na temi Razgovori u ocekivanju bebe
10.09.2013, 11:43
Mrvica_83
-1879
Cestitke svim novim Trudnicama !! Mashallah Cekamo vas na temi
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
11.09.2013, 12:05
Calathea
10
U ponedeljak sam radila test,onako reda radi,jer mi simptomi pms-a nisu prolazili (nabrekle grudi,ispupcene bradavice,bol u ledjima) i test je pokazao nisam mogla da vjerujem,s obzirom da mi je prosle god.dijagnosticiran PCOS (policisticni jajnici)i nikad nisam imala redovno m, odmah sam se narucila ginekologu,al slobodan termin tek u petak,doduse nije to daleko,ali ko ce docekati :D Dan poslije,u utorak novi test sam uradila na prvi jutarnji urin i opet je pokazao odmah nakon 10ak sek. Znam da cete mi reci da je to to,ali ja i dalje imam neke strepnje i strah :) btw nisam koristila nikad nikakve lijekove za lijecenje pcos niti kakve hormone...Pozdrav svima
11.09.2013, 12:09
Crnkica
130
Pa čestitam draga na trudnoći,sve najbolje
11.09.2013, 12:16
Mjeseceva Pratilja
975
IZVORNA PORUKA: Calathea
U ponedeljak sam radila test,onako reda radi,jer mi simptomi pms-a nisu prolazili (nabrekle grudi,ispupcene bradavice,bol u ledjima) i test je pokazao nisam mogla da vjerujem,s obzirom da mi je prosle god.dijagnosticiran PCOS (policisticni jajnici)i nikad nisam imala redovno m, odmah sam se narucila ginekologu,al slobodan termin tek u petak,doduse nije to daleko,ali ko ce docekati :D Dan poslije,u utorak novi test sam uradila na prvi jutarnji urin i opet je pokazao odmah nakon 10ak sek. Znam da cete mi reci da je to to,ali ja i dalje imam neke strepnje i strah :) btw nisam koristila nikad nikakve lijekove za lijecenje pcos niti kakve hormone...Pozdrav svima
Hvala ti puno,mada sam ja inace u zivotu uvijek bila skepticna kad sam ja u pitanju,mislim 2 pozitivna testa,tko bi jos sumnjao u trudnocu-sem mene naravno :D ali eto jos koji dan i znat cu 100% :) :)
11.09.2013, 13:13
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: Calathea
Hvala ti puno,mada sam ja inace u zivotu uvijek bila skepticna kad sam ja u pitanju,mislim 2 pozitivna testa,tko bi jos sumnjao u trudnocu-sem mene naravno :D ali eto jos koji dan i znat cu 100% :) :)
cestitke, to je to, nemoj se sekirati, i ja sam imala policisticne jajnike prije ove trudnoce, jedan test negativan a drugi pozitivan i evo nas za koji dan aBd u 8mi mj
11.09.2013, 13:24
Calathea
10
fino je cuti da ima jos primjera, mada eto dosta prije sam citala o tome kako zene sa pcos muku muce godinama,mada nicije tijelo nije isto..vidjet cu aBd u petak,u par momenata kontam ma nije to to,onda se saberem kazem si, pa halo 2 testa :D pozdrav i sretno do kraja trudnoce ;)
13.09.2013, 23:47
Tackica.
18
Drage moje, Evo da se i ja tuspasim, frisko saznah .. Bila sam na ultrazvuku i doktor kaze V/VI sedmica, O Boze, jos ne mogu da vjerujem.. 23 godine, godina dana braka, novi posao, fakultet na pola i .... naprosto ne znam bih li se radovala i plakala :( ... Mada ona mala tackica, mrvica na ultrazvuku...uh koji osjecaj, jel moguce???... Imam milion pitanja, ma milijardu...Ima da vas udavim ovdje :D
13.09.2013, 23:51
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: Tackica.
Drage moje, Evo da se i ja tuspasim, frisko saznah .. Bila sam na ultrazvuku i doktor kaze V/VI sedmica, O Boze, jos ne mogu da vjerujem.. 23 godine, godina dana braka, novi posao, fakultet na pola i .... naprosto ne znam bih li se radovala i plakala :( ... Mada ona mala tackica, mrvica na ultrazvuku...uh koji osjecaj, jel moguce???... Imam milion pitanja, ma milijardu...Ima da vas udavim ovdje :D
prvo čestitam i neka je sa srećom....samo ti nas davi...zato i jesmo svi tu da se uzajamno pomažemo savjetima i lijepom riječi.......
14.09.2013, 08:23
ananas_ze
317
iskrene cestitke svim novim a tackice, tu smo, iskrene cestitke nemoj da places, uzivaj
< Poruku je uredio ananas_ze -- 14.9.2013 8:26:12 >
< Poruku je uredio Skvo RR -- 19.9.2013 10:25:56 >
19.09.2013, 18:21
Andy_Bec23
2980
IZVORNA PORUKA: Tackica.
stitke svim novim
Mnoge zene ovdje se bore za tu tockicu i zele ju zarko, isdplaci se duso od radosti , i razgovaraj sa svojim muzicem.... Ja vam cestitam od srca i zelim svu srecu ovog svijeta nek je tackica ziva i zdrava a sve ostalo ce da se sredi
25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))
28.09.2013, 09:24
ananas_ze
317
Pingvina je iskrene cestitke