Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Aman zeno na kakvim to stranicama rolas valjda je za ove trandze!
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
03.10.2012, 23:56
bambi7
672
ne svidja mi se mackauser posted image hoce li me neko razuvjeritiuser posted image user posted image
a mozda da ga zoves mačak?
03.10.2012, 23:57
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: bambi7
ne svidja mi se mackauser posted image hoce li me neko razuvjeritiuser posted image user posted image
a mozda da ga zoves mačak?
nije losa ideja, probat cu
03.10.2012, 23:59
bambi7
672
bitno je da se proba!!!
04.10.2012, 00:49
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: Dz3ni
Meni je ovo i dalje samo ljubavni roman sa puno explicitnih scena.
E taman tako, još se u ovom drugom dijelu razvodnilooooooooooo.
Ma knjiga je za pročitat ljeti. Al kad je pročitaš teško da bi joj se ikad čovjek vratio (osim ako odluči da proba neku konkretnu caku, al bojim se da toliko detaljno ne opisuje)
Šta ja znam, meni su recimo neke riječi koje se koriste u ovom prevodu što je linkala palachinken pretjerane, vulgarne, nikad ih ne koristim i paraju mi uši. Kontala sam da bi mi možda manje smetalo na engleskom.
A film, e to bi stvarno morao biti neki genijalac da od ovog napravi nešto na nešto nalik
04.10.2012, 17:00
*pcelica*
1815
IZVORNA PORUKA: Lady26
Fly Pcelice, flyyyyyyyyyyy
Ja juce isla u robot na socijalnom. Znam da tamo ima ona knjizara. Bilo prva dva dijela a nije bilo treceg. Trazila u merkatoru na Dobrinji i Ilidzi nisam nasla. Bilo mi mrsko ici u onaj na Socijalnom. Tako da nisam nasla, ali sam angazovala sve redom da ko prvi naleti kupi Ja cu traziti do 20 novembra pa da mm kupim za rodjendan