Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
može ...ali trebaću nekog da me odveze sa svim stvarima
02.12.2013, 23:44
mama75
2257
Super! Cini mi se da sam vidjela da je tvoja "vozacica" stavila ponudu na BB, sigurno ce te povesti kao i svaki put do sada (emi)
07.12.2013, 19:54
Visnja RR
15102
poruka naše forumašice:
mojoj starijoj curici sve odgovaara bas je sve sto njoj pase i sto ona nosi hvala forumasici koja je to izdvojila za moju curu hvala vam jos jednom
26.12.2013, 09:16
irisss
210
Poklonila bih robicu za bebu do 6 mj.za curicu. Kako i kome nadam se da ćete me vi uputiti. Sve je super očuvano
18.08.2015, 12:38
Visnja RR
15102
Drage moje našoj forumasici smo opet potrebne ...
Ako imate ove knjige bila bi vam neizmjerno zahvalna
za III razred. Čitanka Autori: Šejla Šehabović, Jasminka Šehabović; Izdavač - Vrijeme Zenica I NAM Tuzla 2.: Moja matematika – Udžbenik i radna sveska Autori: Vildana Mujkić, Dijana Kovačević, Zarmen Hamidović; Izdavač - Vrijeme Zenica NAM Zuzla 3.Moja okolina – Udžbenik i Radna sveska Autori: Vildana Mujkić, Dijana Kovačević, Zarmen Hamidović; Izdavač - Vrijeme Zenica NAM Tuzla 4.Muzička / glazbena kultura Autor: Refik Hodžić; Izdavač - Vrijeme Zenica i NAM Tuzla 5. Engleski jezik - III_razred English Adventure 1 – Pearson Longman 6. Vjeronauka za III razred osnovne škole Autori: Mina Pleh, Muamer Tinjak, Melika Nezirova; Izdavač – Sarajevo 2006, ElKalem
za IV: 1.Čitanka - „BOJA SREĆE“ Autor: Zehra Hubijar; Izdavač - Bosanska riječ - Sarajevo 2.. Matematika - Udžbenik i Radni list Autor: Boško Jagodić; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo 3.. Moja okolina - Udžbenik Autor: Samira Lugavić; Izdavač - Bosanska knjiga - Tuzla 4.Muzička kultura – Udžbenik Autor: Selma Ferović; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo 5.Engleski jezik DIP IN 4 – Udžbenik i Radna bilježnica Autori: Mirela Vasić, Zerifa Kazazović; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo 6.Vjeronauka Autor: Hazema Ništović; Izdavač - EL KALEM
18.08.2015, 15:50
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Drage moje našoj forumasici smo opet potrebne ...
Ako imate ove knjige bila bi vam neizmjerno zahvalna
za III razred. Čitanka Autori: Šejla Šehabović, Jasminka Šehabović; Izdavač - Vrijeme Zenica I NAM Tuzla 2.: Moja matematika – Udžbenik i radna sveska Autori: Vildana Mujkić, Dijana Kovačević, Zarmen Hamidović; Izdavač - Vrijeme Zenica NAM Zuzla 3.Moja okolina – Udžbenik i Radna sveska Autori: Vildana Mujkić, Dijana Kovačević, Zarmen Hamidović; Izdavač - Vrijeme Zenica NAM Tuzla 4.Muzička / glazbena kultura Autor: Refik Hodžić; Izdavač - Vrijeme Zenica i NAM Tuzla 5. Engleski jezik - III_razred English Adventure 1 – Pearson Longman 6. Vjeronauka za III razred osnovne škole Autori: Mina Pleh, Muamer Tinjak, Melika Nezirova; Izdavač – Sarajevo 2006, ElKalem
za IV: 1.Čitanka - „BOJA SREĆE“ Autor: Zehra Hubijar; Izdavač - Bosanska riječ - Sarajevo 2.. Matematika - Udžbenik i Radni list Autor: Boško Jagodić; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo 3.. Moja okolina - Udžbenik Autor: Samira Lugavić; Izdavač - Bosanska knjiga - Tuzla 4.Muzička kultura – Udžbenik Autor: Selma Ferović; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo 5.Engleski jezik DIP IN 4 – Udžbenik i Radna bilježnica Autori: Mirela Vasić, Zerifa Kazazović; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo 6.Vjeronauka Autor: Hazema Ništović; Izdavač - EL KALEM
višnja knjiga nemam, ali ako treba robice za curice uvijek od L ima nešto, ako bude neka akcija u tom pogledu piši mi na FB jer ovdje slabo ulazim sa mobitela
09.09.2015, 20:35
Visnja RR
15102
nasa forumasica je dosla do knjiga
a knjizari Exclusive hvala sto su obezbjedili skolski pribor za skolarce nase forumasice
09.09.2015, 20:37
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
nasa forumasica je dosla do knjiga
a knjizari Exclusive hvala sto su obezbjedili skolski pribor za skolarce nase forumasice
hvala divnim prtedivnim iz excluzive
jojjjjjj jučer sma na nju pomislila ...kontam imam neke ruksake...dal joj trebaju...
javni nam jel joj fali nešto zlatnicama koje fino uče...
da nabavimo :)