cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Ruka podrske

clock-img

02.12.2013, 23:42

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

može ...ali trebaću nekog da me odveze sa svim stvarima

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

02.12.2013, 23:44

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Super! Cini mi se da sam vidjela da je tvoja "vozacica" stavila ponudu na BB, sigurno ce te povesti kao i svaki put do sada (emi)

clock-img

07.12.2013, 19:54

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

poruka naše forumašice:

mojoj starijoj curici sve odgovaara bas je sve sto njoj pase i sto ona nosi hvala forumasici koja je to izdvojila za moju curu hvala vam jos jednom

03.04.`08

clock-img

26.12.2013, 09:16

clock-img

irisss

pencil-img

210

Poklonila bih robicu za bebu do 6 mj.za curicu. Kako i kome nadam se da ćete me vi uputiti. Sve je super očuvano

clock-img

18.08.2015, 12:38

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Drage moje našoj forumasici smo opet potrebne ...

Ako imate ove knjige bila bi vam neizmjerno zahvalna

za III razred.
Čitanka Autori: Šejla Šehabović, Jasminka Šehabović; Izdavač - Vrijeme Zenica I NAM Tuzla 2.:
Moja matematika – Udžbenik i radna sveska Autori: Vildana Mujkić, Dijana Kovačević, Zarmen Hamidović; Izdavač - Vrijeme Zenica NAM Zuzla
3.Moja okolina – Udžbenik i Radna sveska Autori: Vildana Mujkić, Dijana Kovačević, Zarmen Hamidović; Izdavač - Vrijeme Zenica NAM Tuzla
4.Muzička / glazbena kultura Autor: Refik Hodžić; Izdavač - Vrijeme Zenica i NAM Tuzla
5. Engleski jezik - III_razred English Adventure 1 – Pearson Longman
6. Vjeronauka za III razred osnovne škole Autori: Mina Pleh, Muamer Tinjak, Melika Nezirova; Izdavač – Sarajevo 2006, ElKalem

za IV:
1.Čitanka - „BOJA SREĆE“ Autor: Zehra Hubijar; Izdavač - Bosanska riječ - Sarajevo
2.. Matematika - Udžbenik i Radni list Autor: Boško Jagodić; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo
3.. Moja okolina - Udžbenik Autor: Samira Lugavić; Izdavač - Bosanska knjiga - Tuzla
4.Muzička kultura – Udžbenik Autor: Selma Ferović; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo
5.Engleski jezik DIP IN 4 – Udžbenik i Radna bilježnica Autori: Mirela Vasić, Zerifa Kazazović; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo 6.Vjeronauka Autor: Hazema Ništović; Izdavač - EL KALEM

03.04.`08

clock-img

18.08.2015, 15:50

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Drage moje našoj forumasici smo opet potrebne ...

Ako imate ove knjige bila bi vam neizmjerno zahvalna

za III razred.
Čitanka Autori: Šejla Šehabović, Jasminka Šehabović; Izdavač - Vrijeme Zenica I NAM Tuzla 2.:
Moja matematika – Udžbenik i radna sveska Autori: Vildana Mujkić, Dijana Kovačević, Zarmen Hamidović; Izdavač - Vrijeme Zenica NAM Zuzla
3.Moja okolina – Udžbenik i Radna sveska Autori: Vildana Mujkić, Dijana Kovačević, Zarmen Hamidović; Izdavač - Vrijeme Zenica NAM Tuzla
4.Muzička / glazbena kultura Autor: Refik Hodžić; Izdavač - Vrijeme Zenica i NAM Tuzla
5. Engleski jezik - III_razred English Adventure 1 – Pearson Longman
6. Vjeronauka za III razred osnovne škole Autori: Mina Pleh, Muamer Tinjak, Melika Nezirova; Izdavač – Sarajevo 2006, ElKalem

za IV:
1.Čitanka - „BOJA SREĆE“ Autor: Zehra Hubijar; Izdavač - Bosanska riječ - Sarajevo
2.. Matematika - Udžbenik i Radni list Autor: Boško Jagodić; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo
3.. Moja okolina - Udžbenik Autor: Samira Lugavić; Izdavač - Bosanska knjiga - Tuzla
4.Muzička kultura – Udžbenik Autor: Selma Ferović; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo
5.Engleski jezik DIP IN 4 – Udžbenik i Radna bilježnica Autori: Mirela Vasić, Zerifa Kazazović; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo 6.Vjeronauka Autor: Hazema Ništović; Izdavač - EL KALEM

višnja knjiga nemam, ali ako treba robice za curice uvijek od L ima nešto, ako bude neka akcija u tom pogledu piši mi na FB jer ovdje slabo ulazim sa mobitela

clock-img

09.09.2015, 20:35

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

nasa forumasica je dosla do knjiga

a knjizari Exclusive hvala sto su obezbjedili skolski pribor za skolarce nase forumasice user posted image

03.04.`08

clock-img

09.09.2015, 20:37

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

nasa forumasica je dosla do knjiga

a knjizari Exclusive hvala sto su obezbjedili skolski pribor za skolarce nase forumasice user posted image

hvala divnim prtedivnim iz excluzive user posted image

jojjjjjj jučer sma na nju pomislila ...kontam imam neke ruksake...dal joj trebaju...

javni nam jel joj fali nešto zlatnicama koje fino uče...

da nabavimo :)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img