IZVORNA PORUKA:  Chuchi 

Posto sam ja extremista kad je u pitanju kosa i frizure: htjela sam se ¨opet¨ osisati i plus ofarbati, ali trebam i vas savjet! 
 Naime,  dugo sam imala skroz kratku kosu, koja je ujedno bila kljucni dio mog  imidza za to razdoblje. Kad sam zatrudnila, hormoni ucinise svoje i ja  odlucim pustiti kosu. I pustim je, ali kad sam se porodila kosa mi je  samo smetala, najvise siske, pa onda osisam siske ( koje inace  
 nikada  nisam voljela kratke na dugoj kosi, ne znam zasto). Sad mi je kosa  toliko dojadila, toliko mi je vruce ¨ispod¨ nje, da bih se najradije 
 osisala  ¨na celavo¨. Svaki put kad hocu negdje da podjem moram unaprijed  planirati, jer moram oprati kosu, moram je isfenirati, to traje satima,  skuham se... i NIKAD mi kosa ne izgleda kako bih ja htjela, osim kad  izadjem iz frizerskog. Nimalo mi nije prakticna, ne mogu je svezati  citavu, nego nekakav repic pozadi a oko usiju sve strsi, i siske opet  bodu oci.....    Kosa mi je pregusta, dlaka predebela, preteska, i cak se i frizerke namuce i oznoje oko moje glave....   
 Sad  bih da je osisam ali ne toliko kratko kao sto mi je nekad bilo, i  htjela bih da se ofarbam u plavo (zuja je zakon  ) ali se bojim kako ce  ta zuta ¨uspjeti¨ na mojoj kosi.    I to je problem, jer sam nekad davno prije svako malo mijenjala boju  kose, i svaka mi je boja prijanjala, ali plava nikad nije bila plava,  nego nesto izmedju zlatnog i narandzastog, zbog pigmenta. Doduse uvijek  sam sama farbala ne u frizerskom salonu .... a na farbama pise :  professional use only     
 Da  ja ne bih dalje peglala, evo par slikica pa vi meni recite koja mi  najbolje pristaje, i da li da mjenjam ili ne. I da li ce mi moci izaci  skroz plava kosa, ako bih profesionalcima prepustila njihov posao