writing-img

RE: sulejman veličanstveni

clock-img

15.02.2013, 09:24

clock-img

djoisa

pencil-img

-220

IZVORNA PORUKA: henna ze

meni je bas interesantno ovo historijsko vidjenje..s obzirom na obaveze koje imam..nemam vremena istrazivati historiju, a rado bih..ne mislim guglati..i bas mi je super uporedo na ovom mjestu citati o onome sto gledam..zao mi je sto nije dozvoljeno...

i meni..

clock-img

15.02.2013, 09:41

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Ima li gdje nastavak poslije 85 epizode...ono kad vec smaknu Ibrahima pa dalje?

clock-img

15.02.2013, 10:09

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Nedi

pa imas na tabanu par emisija posle ne puno

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

15.02.2013, 10:23

clock-img

chantal

pencil-img

431

IZVORNA PORUKA: Mirkica

znal ko sto je nema na prvoj jel neka pauza ili sta ????
azra Ibrahim prolupao cuj sad nece ni NIgar user posted image a ona je bas meni divna u toj svoj ljubavi jadnica.

Pa neće zato što je skont'o da ga Hatidža prati pa ga uhvatila prpa,izgubiće položaj...za tu sestru mi prvi haber,to će možda kasnije biti

clock-img

15.02.2013, 11:25

clock-img

anđelo

pencil-img

266

IZVORNA PORUKA: malena sharena

IZVORNA PORUKA: henna ze

meni je bas interesantno ovo historijsko vidjenje..s obzirom na obaveze koje imam..nemam vremena istrazivati historiju, a rado bih..ne mislim guglati..i bas mi je super uporedo na ovom mjestu citati o onome sto gledam..zao mi je sto nije dozvoljeno...

Potpisujem. I nije mi jasno zasto bi mi koje to zanima ostale uskracene zato jer se neko nasao uvrijedjen tudjim misljenjem i znanjem. Al tako je to u zivotu.

Jednom Meša Selimović reče, u Bosni će ti sve oprostiti, ali........dalje znate user posted image

Nećete biti uskraćene.Kad šta naleti meni zanimljivo,prokomentarisat ću ovdje.user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

clock-img

15.02.2013, 11:37

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

IZVORNA PORUKA: Mirkica

pa imas na tabanu par emisija posle ne puno

Gledala sam i te 2-3 ali se nista znacajno ne događa ima li dalje i kad je kraj?

clock-img

15.02.2013, 16:25

clock-img

Ben 10

pencil-img

907

http://www.rtl.hr/vijesti/scena/658393/sulejman-od-ponedjeljka-do-cetvrtka/

A tako sam je voljela nedjeljom gledati...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

clock-img

20.02.2013, 18:48

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

ste slusale?
http://www.youtube.com/watch?v=-cQbXhwi05s
user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

21.02.2013, 20:17

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

Jao kako je odvratna ova Hurem, zmija jedna. Nervira me ovaj njen turski s njemackim akcentom. I inace su mi ove zadnje epizode dosadne, safunjara prava.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

clock-img

21.02.2013, 20:30

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Jao kako je odvratna ova Hurem, zmija jedna. Nervira me ovaj njen turski s njemackim akcentom. I inace su mi ove zadnje epizode dosadne, safunjara prava.

pa nije dokumentarac, mora biti nesto da odrzi gledanost

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

24.02.2013, 23:28

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

http://www.bh-index.com/?p=16408
user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

24.02.2013, 23:31

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

IZVORNA PORUKA: teacher75

http://www.bh-index.com/?p=16408
user posted image user posted image

i u graciji je bilo nesto slicno user posted image 6. user posted image user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

clock-img

25.02.2013, 19:34

clock-img

chantal

pencil-img

431

A gdje gledaš?

Meni je pomalo dosadno postalo ovo na RTL-u,još ukinuli nedjeljom,pa dok dođe ponedj.ja zaboravim i da pratim tu seriju,a ne li na čemu se završilo...
A inače Hurem baš simpatišem,kraljica,kad stane slagati face ili se prodere iz petnih žila user posted image a Hatidža mi je odavno postala baš user posted image

clock-img

25.02.2013, 19:36

clock-img

felix

pencil-img

1166

ima ukucas www.natabanu.com tu su ti sve epizode ja sad cekam da izadje 88. epizoda

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

clock-img

25.02.2013, 20:03

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Uf, što je dooobar ovaj Suljouser posted image Nije džaba sultanuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

26.02.2013, 13:23

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

IZVORNA PORUKA: chantal

A gdje gledaš?

Meni je pomalo dosadno postalo ovo na RTL-u,još ukinuli nedjeljom,pa dok dođe ponedj.ja zaboravim i da pratim tu seriju,a ne li na čemu se završilo...
A inače Hurem baš simpatišem,kraljica,kad stane slagati face ili se prodere iz petnih žila user posted image a Hatidža mi je odavno postala baš [smy=smiley11.gif]

Na obn gledam, ma mene bas té face nerviraju, a sinoc sam upratila kako je materi sultaniji dohakala, zmija, jasta je. Ta je samo sebe voljela i nikoga drugog, bas nema mjere.

< Poruku je uredio malena sharena -- 26.2.2013 13:25:05 >

clock-img

26.02.2013, 17:40

clock-img

chantal

pencil-img

431

user posted image Ma nek' joj je dohakala,i valida je njoj naperila da je spale,pa nikom ništa...ma nije niko od likova prikazan kao cvjećka,očito je bilo ubij ili ćeš biti ubijen

clock-img

26.02.2013, 17:47

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Baš tako, meni su iskreno malo dosadili svi redom user posted image , gledam iz navike, ako dođe do tog da mi neko ide previše na zivce, necu gledati i kraj user posted image

clock-img

26.02.2013, 17:50

clock-img

amilacha

pencil-img

55

IZVORNA PORUKA: chantal

A gdje gledaš?

A inače Hurem baš simpatišem,kraljica,kad stane slagati face ili se prodere iz petnih žila user posted image a Hatidža mi je odavno postala baš [smy=smiley11.gif]

Na obn gledam, ma mene bas té face nerviraju, a sinoc sam upratila kako je materi sultaniji dohakala, zmija, jasta je. Ta je samo sebe voljela i nikoga drugog, bas nema mjere.

ja potpisujem chantal i ona je meni legenda a sve koje ona unistava svi zasluzuju pocevsi od Ibrahima pa nadalje...

zivot je neshvatljivo cudo, jer se neprestano trosi i osipa, a ipak traje i stoji cvrsto kao na Drini cuprija...
A 12.06.2012.

clock-img

26.02.2013, 18:22

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

Ma divna je, daleko joj kuca user posted image a jest, svi su manje vise prikazani kao beskrupulozni, cini mi se jedino ona gulfem da je dosad bila o sebi pri sebi.

clock-img

26.02.2013, 18:41

clock-img

chantal

pencil-img

431

Gulfem je od samog početka bila neutralna,a i nebitna,kasnije kad je imenovana za rizničarku i ona se malo k'o umislila,ali brzo ju je Hurem prizemljila user posted image

clock-img

26.02.2013, 18:46

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

Ma tamo niko nije normalan, a meni je najvise zao onih cura iz harema, kakav je ono nikakav zivot, jadna ti njemacka.

clock-img

26.02.2013, 19:09

clock-img

chantal

pencil-img

431

Ma meni ih na kraju sviju bude žao,ako su im stvarno životi onako prolazili u odajama vezući goblene user posted image pa nije ni čudo što su stalno spletkarile jedne protiv drugih...

clock-img

26.02.2013, 19:13

clock-img

chantal

pencil-img

431

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Uf, što je dooobar ovaj Suljouser posted image Nije džaba sultanuser posted image

...meni je bolji Zumbulll user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=I2aHkRSlo3E

clock-img

26.02.2013, 19:15

clock-img

felix

pencil-img

1166

Ma tamo niko nije normalan, a meni je najvise zao onih cura iz harema, kakav je ono nikakav zivot, jadna ti njemacka.

ma zašto bi ti bilo zao, vidjela si koja god nova dodje u harem pa kad se bira koja ce ici ka sulejmanu sve se gurajuuser posted image

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

Zadnji članci

article-img