IZVORNA PORUKA: dinciii
Naravno svako tu ima svoje misljenje i sigurno nisam usla u minus da ih kupim da ti pravo kazem nisam plaho ni osjetila jer cim sam saznala da sam trudna odvajala sam svaki mjesec bas radi toga da ne osjetim i sto sam ih odmah zapikala,sto se tice prakticnost ja sam prezadovoljna kolica sve u jednom ne moram uzimat nikakva kisobran kolica i kad mi dojadi boja il ako se podere od dugog koristenja za drugo dijete mogu uzet druge navlake.i kolica su ko nova,lagana skapljaju se super itd..necu sad da se nabrajam nit se osjecam nesto duzna da nekom polazem racun sto sam njih uzela,svako ima svoje ja ne osudjujem ni druge sto nesto drugacije rade zato i ne zelim da mene neko kritikuje sta i koliko sam potrosila svako zna za sebe kako i sta ce..
upravo tako...sto se pravdas
ja sam dala 1200 km i nije mi nimalo zao i opet bi isto uradila i evo jos nesto za dame koje osudjuju toliko nas sto trosimo
ova cu ostaviti da kupe prasinu a za drugu djete cu kupit nova jos skuplja koja sam vec nasla
volim to i kome se ne svidja nek ne gleda