IZVORNA PORUKA: Hanady
IZVORNA PORUKA: Suncica*
Ipak mislim da nikakva autosedalica ne moze zastititi dete kao njezina majka.
A sto se tice kazni, ovde jos nisu uveli takav zakon, a kada smo dolazili u Bosnu niko bas nije ni obracao paznju na nas.
Lepo mi sedi u krilu, ja joj pricam sta se desava napolju, pevam, animiram i ona je mirna..
Jako je tvrdoglava i gore mi je da se dere svezana, ovako barem mirno sedi i ne preti opasnost od povrede.
uh draga ipak malo pogledaj po internetu ima jako slikovitih situacija...u slučaju nedaj bože...tvoj šok neće tako lako zaštiti djete. No hard fealings
auu nemoj da se ljutis al ja sam ostala sokirana kad sam ovo procitala. Kod nas su jake kazne za to i trebaju ja kad vidim moju kolegicu najradije bi je upucala nekad djete od 3g djeciji sic napred kod nje dok ona vozi a airbeg upaljen boli nju briga a kako vozi

kad trebamo nekud zajedno ici ja radije kazem neka ja cu voziti. Moj auto ima ugradjene djecije siceve za vise od 3g pozadi i mirna. Pa nisu ljudi budale sto su to izmislili.
Pustala bi ja nju neka se ona dere koliko oce dosadilo bi njoj to. A jedan primjer da ti dam suncice autoput, brzina 150 na sat. lijevom trakov vozis i izlijece ispred tebe budala sa 80 na sat mislis li da mozes dovoljno brzo reagovati da kocis il da uhvatis volan da pri kocenju nekog drugog neudaris il ako si suvozac da uhvatis i zastitis djete....razmisli malo o tome...
Ja znam da nemoze jer ja sam to dozivjela i to je strasan osjecaj pogotovo jos kad imas djete u sebi, hvala bogu na desnoj traci nije bilo nikog tako da sam mogla izbjeci inace nebi voljela misliti sta bi se desilo....Neznam za mene je ovo sok sto si rekla....
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato