IZVORNA PORUKA: pauza
ako ih ima u Trstu, onda nece biti problem...jer mi sveki zivi jako blizu Trsta, a doci ce pred Novu godinu:-) imaju li ona onu navlaku za zimu i kisu i jesi li ti koristila AS kompaktnu za bas ova kolica ili neku drugu?? izvini sto te gnjavim, ali sam ovaj vikend htjela kupiti ona brevi jer su isto super lagana (5,9kg) pa da znam da li onda da cekam sa kupovinom i uzmem mozda ova chicco - doduse nikad ih nisam vidjela uzivo ali djeluju bas super:-)
Ja sam isto razmisljala o tim BREVI Grillo kolicima sto su 5.9 kg

slican je model kao i ova samo sto su cini mi se ta brevi mrvicu uza i nisam mogla naci boju koja mi odgovara, tako da sam odustala od njih.
Uz ova Chicco kolica dobijes
- zimsku navlaku
- navlaku za kisu
- i torbicu.
Kompletan materijal je periv i moze se lako izvaditi i oprati i kao sto si vidjela ima poveliku korpu, sto je jako prakticno kad ides u kupovinu, sve u svemu ja sam prezadovoljna
Ima se kupiti i autosjedalica koja se moze postaviti na kolica, to mozes vidjeti na njihovoj stranici, ja je nisam kupovala.
Jedini nedostatak sto sam uspjela naci je da prozor kroz koju gledas bebu dok vozis nema navlaku preko pa kad beba lezi i ako je jako ljetno sunce smeta, iako je tamna plastika ipak smeta, ali ja to rjesavam s maramom, samo je prebacim preko i jos ako si bas visoka onda ti ona rucka nece biti nesto udobna, jer se ne moze podesiti po visini, samo je mozes podesiti gore ili dole ali visina ostaje gotovo ista, meni visina odgovara ja sam oko 170 cm visoka.
Vjerujem da ima u Trstu se kupiti Chicco, otidji na njihovu stranicu pa imas tamo opciju where to find chicco stores i ukucaj ime grada pa ce ti izbaciti gdje sve ima.
I ja sam ova kolica prvi put uzivo vidjela kod mene u kuci

i hB zadovljna sam s njima
< Poruku je uredio canim -- 10.11.2011 15:54:29 >