bih voljela lijepo da vidim hanabananu..nikako ne mogu da je zamislim ovako kao sto se malo vidi na slici ne idu mi lik i karakter..ili mozda idu, ali ja dobro ne vidim također, jasmin-kako li ona izgleda? djeluje zrelo, ali mislim da je mlada jako..
galicia, ja nekad negdje vidjeh tvoju sliku, i ba si hot moram priznati... taman tako sam te i zamisljala
15.03.2012, 12:34
veeseelaa
20552
galicia, ja nekad negdje vidjeh tvoju sliku, i ba si hot moram priznati...user posted image taman tako sam te i zamisljala user posted image
15.03.2012, 13:11
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
galicia, ja nekad negdje vidjeh tvoju sliku, i ba si hot moram priznati...user posted image taman tako sam te i zamisljala user posted image
jel de da je hot nekako? onako putena je
15.03.2012, 13:15
veeseelaa
20552
da jeste, i meni se svidja, isijava seksipil iz nje a to mnooogooo volim kod ljudi Imaš lijepih ljudi dosta al seksipila nisu vidjeli Gali ima onaj pogled koji poziva na grijeh sram je bilo
15.03.2012, 18:57
Galicia
2433
Jos cu se zastiditi. Nisam lijep, al sam maher. Pocy tebe ne znam, al te zamisljam bas kao i ona sto je. Duga crna crna kosa, oci velike tamne krupne i red bijelih zubica. Eto, to si ti.
15.03.2012, 20:53
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: triputmama
IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: triputmama
skvo rr mrsava plavusa sa kosom zavezanom na vrh glave[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Jedva čekam da Skvo dodje.....
sama se sebi ismijah bas se bila unela u zamisljanje
31.05.2012, 14:27
bebana27
1642
ja sam sinoc imala priliku da upoznam jednu nasu forumasicu i jako mi je drago zbog toga
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
13.03.2013, 08:55
lepetetka
615
rijetko ih zamišljam,.. ali eto jučer sam pregledavala album od regionalnog druženja i vidjela sliku od blue rose, ona ko djevojčica e nju nisam tako zamišljala... mislila sam da je krupnija, kratko ošišana, a što-pojma nemam,.. uglavnom sve pohvale za ovu mladu damu
Lepetetka, ti nevjerovatno slicis na moju doktoricu opce prakse, a i komsinicu ujedno, tako da te se cesto sjetim cim nju ugledam, bas je veeeelikaa slicnost