cure kako mogu staviti sliku krevetica da vidite? savjet svima da ga kupe odlican je
26.01.2011, 17:42
gagach
1195
Odes na http://imageshack.us/ i upload svoju sliku i nakon toga ti se pokaze slika i dole rani linkovi. Kopiras link gdje pise direkt link i kad pises poruku kliknes na predzadnju opciju da dodas link s interneta. Tu kopiras link koji si dobila ispod slike i objavis poruku.
26.01.2011, 17:46
vila.vilica
501
ili jednostavnije...samo kopiraj ovdje link da se ne mucis
26.01.2011, 17:47
gagach
1195
IZVORNA PORUKA: vila.vilica
ako ima link...ako nije slika sa mobitela ili aparata
26.01.2011, 17:50
vila.vilica
501
a o kakvim zastitnim ogradama pricate moze li neko sliku neku staviti ne mogu da pojmim to
26.01.2011, 17:51
vila.vilica
501
IZVORNA PORUKA: gagach
IZVORNA PORUKA: vila.vilica
ako ima link...ako nije slika sa mobitela ili aparata
ma bona ne bila...mišljAH na ovo sto si napisala da ode na imageshack.us i dobije link pa ga nama vamo metne
imamo gotovo identican i jos uvijek ga koristimo, jedina zamjerka su ladice koje su stalno spadale, a sada stoje na podu jer nam se ne da da ponovo razmontiramo citav krevet kako bi ih pokusali bolje uklopiti i ucvrstiti nekako (tj. ne da se mm)
mi smo slican ovom kupili u baby shop-u u skenderiji, ima i kod katedrale i na pofalicima blizu mone i azela
26.01.2011, 18:09
NejraS
254
baby shop na pofalicima, bio je 270 km mislim tako nekako a bas je dobar dtabilan i puno drvo, ja sam prezadovoljna, imamo jos da viidmo kad se bebac rodi da li ce mu odgovarati :)
26.01.2011, 18:10
NejraS
254
baby shop na pofalicima, bio je oko 270 km, ja sam prezadovoljna stabilan je puno drvo i bas mi je lijep...jos cekamo bebac kad se rodi da li ce njemu odgovarati :)
26.01.2011, 18:11
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: NejraS
baby shop na pofalicima, bio je 270 km mislim tako nekako a bas je dobar dtabilan i puno drvo, ja sam prezadovoljna, imamo jos da viidmo kad se bebac rodi da li ce mu odgovarati :)
to je gdje smo i mi kupili, samo pazite kad ga budete montirali na ladice da se dobro uklope da ne bude ko kod nas
26.01.2011, 18:13
gagach
1195
i ja sam taj zapikala pa samo provjeravam jel ista prodavnica....mi cemo samo bijelu varijantu i meni se cini extra
26.01.2011, 18:13
NejraS
254
a sta je bilo kod vas? nama se super uklopilo, sav je cvrst
26.01.2011, 18:14
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: NejraS
a sta je bilo kod vas? nama se super uklopilo, sav je cvrst
napisala sam gore, nakon nekog vremena su nam stalno spadale ladice
26.01.2011, 20:12
Emica_sa
1463
Imam isti krevetic i sve pohvale jer je stvarno cvrst i evo vec 15 mjeseci mu nista ne fali,pravo je cvrst i stabilan,a bebac stalno skace po njemu.Samo sam u nedoumici treba da se porodim za 25 dana,i ne znam sta da radim,dal da kupim jos jedan krevetic za bebu jer mi je i sin jos mali,ili neko drugo rijesenje,ne znam ni sama?
26.01.2011, 21:21
mallo
7
:))) i mi smo danas kupili isti ovakav krevetić za našeg bebaca. Mi smo svoj kupili u Visokom i platili 255KM, pa ako je nekome bliže otići u Visoko malo je jeftiniji.
27.01.2011, 00:11
scarlett
1517
JelenaT, ja se stvarno više ne sjećam tačne cijene, ali ovaj krevetac imaju još 3 meni bliske osobe i sve smo prezadovoljne, kupljen je u FISu, već nekoliko godina je aktuelan. Odoh sad na bimaco str. da vidim imali ovih ogradica, hvala ženice
27.01.2011, 00:14
scarlett
1517
IZVORNA PORUKA: taurus
scarlett sigurnosne ogradice imaš u BBI centru u cilek prodavnici, ali su fiksne tj. mogu se montirati na stranicu debljine 1,5 cm (ako sam dobro zapamtila dimenziju) mi smo sa prodavačicom bili dogovorili da ostavimo novac i da kući provjerimo da li nam odgovara međutim naša stranica kreveta je bila deblja ako neko nađe ove ogradice neka javi
hvala taurus, upravo sam mjerila, kod nas je debljina 2 cm, znači ništa od toga
27.01.2011, 00:21
scarlett
1517
eh, evo...našla sam ovu, imali je neka od vas ženica, kakva su iskustva
"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."
27.01.2011, 09:27
Anoniman
Medi i scarlett hvala vam od srca. Odlucili smo se za taj krevetic jer mi imamo vec jedan u klasicnih dimenzija u kome spava Ana, a sad posto ce i druga beba aBd moramo uzimati jos jedan, pa bih ovaj Anin ostavila bebi, a uzela ovaj za Anu pa da spava u njemu dok ne bude veća i onda cu poskidati ove ladice pa pravo da joj krevet ostane. Ovo je super stvar, dva u jedan