IZVORNA PORUKA: Sensia
IZVORNA PORUKA: tajra
Imala sam i drveni i putni...
Mislim da je jedina prednost drvenog kvalitetan madrac...
Ako u taj putni mozes ubaciti madrac onda izaberi njega.
Madrac, kako zbog djeteta tako i zbog tebe, da ga lakse podizes i spustas jer su putni prilicno duboki
I ja sam razmisljala o tom madracu ali ovaj je na dva nivoa i cini mi se kao da na onom dnu ima tanki madrac al nisam sigurna....... ali dva nivoa ima sigurno. Ne znam da li se vidi taj tanki madrac na ovoj slici
ja imam krevetac na ovaj fazon,dakle ne ova marka(kupila sam u robotu 200km) al ocigledno jako dobra kopija.
dakle sve ove nastavke ima.
ja sam za putni uvijek bila,jer nisam htjela rizikovati da kupim drveni pa da mi se dijete udara od sipke.dosta mama mi govori da dijete provlaci noge i ruke kroz to,pa da mogu zaglaviti.meni ogradica nije dobro rijesenje,uzimajuci u obzir mostarske vrucine...pa ne bi ni malo zraka ulazilo u krevetac,a ovako kroz mrezu moze.
moja ne spava citavu nos u njemu,al spava po danu,i jednu turu navece...i ponekad se igra.
dodje u njemu neka tanka podloga koja bi kao zamjenjivala madrac ali ja sam ipak kupila madrac za dojnji dio i stavila ga.
a ovaj gornji mi je bio super(na njeg nisam stavljala madrac ali sam stavila beby jorgan da bude mekse.dobra stavr kod tog gornjeg dijela mi je bila sto je pokretan pa sam mogla ljuljati bebu.
ako ti ne bude htjela spavati u krevetcu moze ti sluziti kao igraona.hehe....