Cestitke novim trudnicama, laganu, skolsku trudnocu, jos laganiji porod i zive i zdrave bebice vam zelim, uzivajte
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
25.04.2012, 10:41
emči
89
čestitke i o mene, zaista se uvijek obradujem kad čujem tako lijepe vijesti, želim vam devet prekrasnih mjeseci i što lakši porod ako Bog da
25.04.2012, 14:07
zelenooka_2412
36
I ja sam ugledala 30.3.2012.. sada sam 9 sedmica trudnoce, prosle sedmice sam bila na kontroli i sve je u redu, srcane reakciju su tu ..ono sto me trenutno zabrinjava je to sto nemam mucnine pa s tim ni povracanje..negdje sam procitala da to nije ok..
25.04.2012, 14:10
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: zelenooka_2412
I ja sam ugledala 30.3.2012.. sada sam 9 sedmica trudnoce, prosle sedmice sam bila na kontroli i sve je u redu, srcane reakciju su tu ..ono sto me trenutno zabrinjava je to sto nemam mucnine pa s tim ni povracanje..negdje sam procitala da to nije ok..
nemoj da te to brine..Ja sam procitala da nije ok da zena ima mucnine,gluposti,ne sekiraj
25.04.2012, 14:12
reallove
5807
Drage trudnice,cestitke,zelim vam najljepsih 9 mjeseci i zdrave bebice aBd
25.04.2012, 14:18
*pcelica*
1815
Iskrene cestitke svim trudnicama. Da im trudnoca bude sto laganija i da uzivaju u istoj
Zelenooka ne sikiraj se bezveze. Svaki simptom razlikuje se od zene do zene i od trudnoce do trudnoce. Ja ni u jednoj trudnoci nisam povracala. U prvoj mi je samo rastao stomak. Nikakvog drugog simptoma nisam imala, u drugoj sam imala mucnine i zgaravicu ali tek od cetvrtog mjeseca pa do poroda. Da nesto nije u redu doktor bi to primijetio, zato pusti brige i uzivaj u narednim mjesecima
25.04.2012, 14:21
reallove
5807
Ja sam imala uzasne mucnine,a nisam povracala,poslije zgaravica
tebi hB sve ok,nemas mucnine,taman da uzivas
25.04.2012, 14:43
mama_debeljuca
908
Čestitam na trudnoći!!! Da imaš školsku trudnoću i još bolji porod.
Ja nisam imala mučnine ni povraćanje ni u jednoj trudnoći, a sve je Bogu hvala OK. Bolje što ih nema
25.04.2012, 15:49
zelenooka_2412
36
Hvala vam svima.. znam i sama da se ne trebam brinuti i zamarati sa svim sto cujem prva mi je trudnoca, pa jos se navikavam na sve.. trudim se makar onih babskih prica da se klonim.. Puse za sve..
25.04.2012, 16:01
Lady26
9177
Super kad nemas mucnine, uzivaj maksimalno u
25.04.2012, 17:18
bebica1989
1321
hvala vam drage moje na iskrenim cestitkama da mi sve osjetite ovaj osjecaj koji sada ja imam.amin
29.04.2012, 09:08
ivana29
25
Drage mame...nova sam ovdje....imam 29 godina..i nakon 9 godina opet sam trudna...u blagoslovljenom sam stanju 5 tjedana... ..zelim svim buducim mamama..da rode zdrave,,,vecele..i sretne bebice....
29.04.2012, 09:10
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: bebica1989
i ja napokon ugledala poslije cetri godine cekanja,prelijep osjecaj neopisiv
Ovo ne vidjeh, od srca ti cestitam i zelim najljepsu mogucu trudnocu kao nagradu za tvoj trud i strpljenje. Uzivaj mila!
29.04.2012, 09:22
ivana st
1361
Čestitke svim trudnicama ! Bebice 1989 znam točno kako se osjećaš,želim ti urednu trudnoću i uživaj u svakom trenutku!
30.04.2012, 18:57
bebica1989
1321
zene pomagajte pocela sam krvariti u subotu,i odmah sam otisla na pregled,i dok kaze trudna si al oko ploda ima krvi,i dao mi je dabroston tablete i progesteron inekcije da ih primam svaki treci dan,al kad sam dosla kuci ugledala sam nekakav ugrusak krvi sve to izgleda tamnije,i nije bilo dosta krvi s tim,i dan danas krvarim,al ne crvenu vec tamnija krv,kao kad hoce da prestane nekada se malo pokaze i svijetlije mjesano sa tamnijom,al ne puno,a na kontrolu tek idem u petak da vidimo sta ce da bude,jel ko imao ovaka iskustva,jel moguce
30.04.2012, 19:06
Cickolini
1172
Ja sad vidim da se nisam prijavila na ovu temu. I nama je testic nedavno pokazao
Nadam se da ce sve proci kako teba... Cestitam svim trudnicama plusic, a trudilicama zelim da sto prije testic pokaze dviej crtice
Bebice ja bih otisla doktoru prije petka. Ne bih cekala... Oni su tu zbog nas i nista se ne ustrucavaj. Nesto mi bas nije Ok da oliko krvaris, ali mozda ja nisam upucena. U svakom slucaju bolje je prekontrolisati pa biti siguran.
30.04.2012, 19:38
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Cickolini
Ja sad vidim da se nisam prijavila na ovu temu. I nama je testic nedavno pokazao
Nadam se da ce sve proci kako teba... Cestitam svim trudnicama plusic, a trudilicama zelim da sto prije testic pokaze dviej crtice
Bebice ja bih otisla doktoru prije petka. Ne bih cekala... Oni su tu zbog nas i nista se ne ustrucavaj. Nesto mi bas nije Ok da oliko krvaris, ali mozda ja nisam upucena. U svakom slucaju bolje je prekontrolisati pa biti siguran.
mila cestitiam od srca da ti Bog da sve najbolje
30.04.2012, 20:17
Cickolini
1172
IZVORNA PORUKA: Mirkica mila cestitiam od srca da ti Bog da sve najbolje
Hvala draga moja. Samo da sve prodje kako treba
30.04.2012, 20:21
zelenooka_2412
36
Cestitke svim trudnicama!!
Bebica- i ja ti savjetujem da ides sto prije doktoru i javi nam kako je proslo..sretno :))
30.04.2012, 20:45
M kao Mama
5536
zene pomagajte pocela sam krvariti u subotu,i odmah sam otisla na pregled,i dok kaze trudna si al oko ploda ima krvi,i dao mi je dabroston tablete i progesteron inekcije da ih primam svaki treci dan,al kad sam dosla kuci ugledala sam nekakav ugrusak krvi sve to izgleda tamnije,i nije bilo dosta krvi s tim,i dan danas krvarim,al ne crvenu vec tamnija krv,kao kad hoce da prestane nekada se malo pokaze i svijetlije mjesano sa tamnijom,al ne puno,a na kontrolu tek idem u petak da vidimo sta ce da bude,jel ko imao ovaka iskustva,jel moguce
ovo je koliko odmah za dr. draga ne bih da te plašim, ali ugrupci mogu značiti nešto veoma ozbiljno
01.05.2012, 10:46
bebica1989
1321
od tog dana samo mi ide smedzkasta krv i to po malo,nemam bolova u stomaku ima po malo i kratkotrajni su, jutros sam uradila tets za trudnocu kontam ako je otisao plod nece mi pkazati trudnocu,al ipak je test pokazao da sam malo svijetlija crtica al ima vidljiva je pravo,a dok mi je rekao ako nebude vecih krvarenja da ne dolazim prija sedam dana
01.05.2012, 11:00
animagical
5604
bebice, mene je dr na pocetku trudnoce upozoravao da mu se domah javim ako vidim smedju krv...ja bih ipak otisla na tvom mjestu...odes na jezero,pa nek oni potvrde da je ok da ne brines
01.05.2012, 11:05
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: animagical
bebice, mene je dr na pocetku trudnoce upozoravao da mu se domah javim ako vidim smedju krv...ja bih ipak otisla na tvom mjestu...odes na jezero,pa nek oni potvrde da je ok da ne brines
i ja bih bogami prije dva dana bila tamo, a ne danas, ali žena, eto ima neki unutarnji mir, pa neka je sretno
02.05.2012, 07:59
Mirkica
6978
od tog dana samo mi ide smedzkasta krv i to po malo,nemam bolova u stomaku ima po malo i kratkotrajni su, jutros sam uradila tets za trudnocu kontam ako je otisao plod nece mi pkazati trudnocu,al ipak je test pokazao da sam malo svijetlija crtica al ima vidljiva je pravo,a dok mi je rekao ako nebude vecih krvarenja da ne dolazim prija sedam dana
bebice idi ti doktoru , niej to bas naj naj , ja sma imala dva dana smedjkasti isjcjedak ali an dan periode i to je bilo to , a ovo kod tebe nije bas ne bih da te plasim ali tako ti je kod van matericne , zato sto prije doktoru i sto ti prije vidi sigurnija si . Sretno daj Boze da nije nista javi se .
02.05.2012, 23:50
fatimica09
1435
pa meni je tako bilo kod one biohemijske, prestala sa utrogestanom i jednostavno prokrvarila....obavezno doktoru, obavezno!