writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

25.05.2012, 23:43

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Cestitke novim trudnicamauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

25.05.2012, 23:44

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

aidicaa cestitke,zelim ti lakih i ugodnihuser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

25.05.2012, 23:45

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

IZVORNA PORUKA: aidicaa

Pozdrav i od mene, nisam se nadala da cu se ja javiti i na ovoj temi. Ali eto Trudna sam. Uradila jedan test oko 17h, a drugi oko 23h i oba su pokazala user posted image user posted image .....Kasnila 15 dana i tek danas se usudila da uradim test...
Ja jos ne mogu da verujem, nakon dve neuspele ICSI desila se user posted image prirodnim putem. InsAllah se nadam da ce sve biti dobro, jos samo dr da potvrdi u ponedeljak user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image MashAllah lijepih vijesti !Neka je s hajrom da sve bude kako treba !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

25.05.2012, 23:47

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

aidicaaaa to je predivna vijest, pogotovio što je treća (prirodna) srećauser posted image

ja se moram pohvaliti, moja seka je jučer radila test i pokazao jeuser posted image , tako sam sretnaaaaaaa, ali nemojte nikom reći, rekla mi je da ne govorim nikomuser posted image . ABd samo da sve bude u reduuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

25.05.2012, 23:49

clock-img

aidicaa

pencil-img

1008

Hvala svima na iskrenim cestitkama....Sad i mene neki strah hvata, ni ja nemam nikakvih mucnina, od simptoma samo cvrste cike i umor drugo nista...
Skorpija neka je sa srecom i hajrom user posted image tvojoj seki user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

clock-img

26.05.2012, 00:17

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

IZVORNA PORUKA: aidicaa

Hvala svima na iskrenim cestitkama....Sad i mene neki strah hvata, ni ja nemam nikakvih mucnina, od simptoma samo cvrste cike i umor drugo nista...
Skorpija neka je sa srecom i hajrom user posted image tvojoj seki user posted image

Rano je jos draga za mucnine i druge simptome.do duse ja sam u prvoj trudnoci osjetila odmah(mucnine),a u drugoj nakon 3mj i to ponekad,sve to zavisi nije niti jedna trudnoca ista.Nego pridruzi nam se na temu u razgovorima u ocekivanju bebe

http://www.ringeraja.ba/forum/m_1295378/mpage_90/key_/tm.htm#1316868

Cestitke tetka Skorpija,da sve bude hairli user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

26.05.2012, 00:21

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Hvalaaaa, idem da joj tražim prigodne linkove na forumu, ona se još nije zarazila sa RR, ali imam osjećaj da hoće uskorouser posted image

clock-img

26.05.2012, 00:48

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Uh, na prvu ja pomislih kod vas novosti user posted image
Ali, neka je seki sve najljepše, da bude prava školaska user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

26.05.2012, 07:25

clock-img

Miimy

pencil-img

1041

Svim novim trudnicama cestitam i zelim naljepsih 9 mjeseci u njihovom zivotu, uzivajte, jer vrijeme leti kao ludo.... i ako ne povracate, nemate zgaravicu i kiselinu neznaci da nesto nije ok ja sam masala 8 mjesec, nikad nisam povratila, niti mije bilo muka, ili bilo sta drugo.... svi smo mi individua za sebe zato samo uzivajte ....user posted image

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

clock-img

26.05.2012, 10:15

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ih mya nema ništa kod nas - jošuser posted image , ali jedva čekam da postanem tetkauser posted image  aBd

clock-img

26.05.2012, 10:43

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Škorpija, i mene trznuuser posted image ! Čestitke, tetkiceeeuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

26.05.2012, 10:53

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

leena ja čekam tebe da idemo drugu turuuser posted image , hvala, pusa

clock-img

26.05.2012, 11:46

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

I ja svim trudnicama zelim najljepsih 9 mjeseci. Uzivajte!user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

30.05.2012, 16:00

clock-img

jasmina_ze

pencil-img

35

pozdrva svima.ja sam nova ovdje i prije dva dana sam saznala da sam trudnauser posted image medjutim imam jedno lose iskustvo jer sam prosle godne izgubila bebu(zamro ploduser posted image ) i sad me je svega pomalo strah.ne zelim da mislim negativno zelim da ostanem vesela i da uzivam u svemu ovome ali u dubini duse ostaje mali strah.juce sam bila kod gin.i dala mi je DOBROSTON.prvo sam se malo bila prepala kada sam procitala upustvo ali kad sam nazvala kolegicu (koja je inace babica) i pitala sta da radim,rekla mi je da mi je to dala zbog prosle trudnoce pa mi je sad lakseuser posted image ja se nadam i zelim da vjerujem da ce sve biti AKO BOG DA uredu ovaj put.

clock-img

30.05.2012, 16:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

30.05.2012, 16:04

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Jasmina_ze cesritamuser posted image . Uzivaj u narednihuser posted image mjeseci.
I naravno dobro nam doslauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

30.05.2012, 16:12

clock-img

jasmina_ze

pencil-img

35

IZVORNA PORUKA: nanika

Jasmina_ze cesritamuser posted image . Uzivaj u narednihuser posted image mjeseci.
I naravno dobro nam doslauser posted image

nanika hvala ti puno user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2012, 16:23

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: jasmina_ze

pozdrva svima.ja sam nova ovdje i prije dva dana sam saznala da sam trudnauser posted image medjutim imam jedno lose iskustvo jer sam prosle godne izgubila bebu(zamro ploduser posted image ) i sad me je svega pomalo strah.ne zelim da mislim negativno zelim da ostanem vesela i da uzivam u svemu ovome ali u dubini duse ostaje mali strah.juce sam bila kod gin.i dala mi je DOBROSTON.prvo sam se malo bila prepala kada sam procitala upustvo ali kad sam nazvala kolegicu (koja je inace babica) i pitala sta da radim,rekla mi je da mi je to dala zbog prosle trudnoce pa mi je sad lakseuser posted image ja se nadam i zelim da vjerujem da ce sve biti AKO BOG DA uredu ovaj put.

imas PP - privatnu poruku od mene ...i da...cestitam ti i da imas skolsku trudnocu,lagan porod i zdravu bebicu!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

30.05.2012, 16:32

clock-img

jasmina_ze

pencil-img

35

IZVORNA PORUKA: vila_7

imas PP - privatnu poruku od mene ...i da...cestitam ti i da imas skolsku trudnocu,lagan porod i zdravu bebicu!

hvala puuuuuuuuno

clock-img

30.05.2012, 16:40

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

čestitke na trudnoći i abd da sve bude uredu i da rodiš živu i zdravu bebciu,ja sam isto s prvom trudnoćom imala sponatni u 7 tjednu i drugi puta kad sam ostala trudna pila sam dabroston baš zbog sigurnosti prva 12 tjedana,i hvala Bogu sve je prošlo uredu mom sinu je sad skoro 3 godine,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

30.05.2012, 16:43

clock-img

jasmina_ze

pencil-img

35

IZVORNA PORUKA: marinčii

čestitke na trudnoći i abd da sve bude uredu i da rodiš živu i zdravu bebciu,ja sam isto s prvom trudnoćom imala sponatni u 7 tjednu i drugi puta kad sam ostala trudna pila sam dabroston baš zbog sigurnosti prva 12 tjedana,i hvala Bogu sve je prošlo uredu mom sinu je sad skoro 3 godine,

marinčii hvala ti puno na podrsci i lijepim rijecima. pozdrav za tebe i tvog lijepog sincica

clock-img

30.05.2012, 17:02

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Cestitke novim trudnicama, Aidicee posebno tebi pusa ogromna

clock-img

30.05.2012, 17:05

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: škorpija

leena ja čekam tebe da idemo drugu turuuser posted image , hvala, pusa

Leena je rekla sa mnom u krug...pa molim lijepo priprema, pozor.... user posted image

samo mene nemojte čekatiuser posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

30.05.2012, 17:09

clock-img

nanika

pencil-img

1399

jasmina_ze idi na ovu temu i razmjeni iskustva

http://www.ringeraja.ba/forum/razgovori-u-ocekivanju-bebe---maj/m_1295378/tm.htm

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

30.05.2012, 22:23

clock-img

Miila

pencil-img

54

Drage moje, kasni mi pet dana, a imam bebu od 13 mjeseci..strah me otici kupiti test, nismo planirali..imal ko sa ovako malo razlikom izmedju beba..zapravo mi je i drago..a opet moguce i da nisam trudna (iako mi nikad ne kasni), sta vi mislite..

Zadnji članci

article-img