writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

27.04.2009, 16:38

clock-img

Schecherlemica

pencil-img

615

Pozz svima!
Ja sam nova clanica,a i nova trudnica. :-)
Nezmjerno smo sretni i trudni vec citavih sest sedmica...
Cestitam i ja svim buducim mamama i  trudnicama...
Veliki pozz,drago mi je sto cemo se druziti,sve pohvale za stranicu...

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

clock-img

27.04.2009, 16:40

clock-img

tanja30

pencil-img

5

i ja trudna 6 tjedana,oooooo....imat ćemo o čemu pričati ovih mjeseci,hehe!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2009, 16:44

clock-img

Schecherlemica

pencil-img

615

Bas super!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lijepa slucajnost!!!
I kako podnosis trudnocu dosad?

clock-img

27.04.2009, 17:17

clock-img

tanja30

pencil-img

5

osjećam se odlično,manji bolovi u grudima,slabi nagon na povraćanje ali još nisam nijednom.Sva sreća.user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si ti?

clock-img

27.04.2009, 17:21

clock-img

lely

pencil-img

1265

Cestitke i od mene,nasim trudnicama.Da aBd trudnoca prodje u najboljem redu i da uzivate u njoj.
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio lely -- 27.4.2009 17:26:51 >

clock-img

27.04.2009, 17:25

clock-img

Schecherlemica

pencil-img

615

Hvala lely. :-)
Osim sto su mi cice narasle i malcice bole,izgubila sam apetit a ostalih simptoma jos uvijek nema.
Laganini,dan po dan,ne muce nas nase bebice zasad,sto je super,zar ne?...
Veliki Pozz!

clock-img

27.04.2009, 17:31

clock-img

Anoniman

Ne brinite apetit će da vam se vrati user posted image , Ispočetka sam i ja tako mučnina, povraćanje, bez apetita a poslije  me nisu mogli odlijepit od frižderauser posted image dobih 20kg, debela al sretna...Sad ponovo ko manekenkauser posted image

clock-img

27.04.2009, 17:39

clock-img

lotos

pencil-img

250

Svim novim trudnicama cestitke od srca
Zelim vam najljepših user posted image mjeseci u zivotu,....user posted image user posted image user posted image

titleAndStar(2996,0,0,false,"","")

clock-img

29.04.2009, 09:04

clock-img

Anoniman

Takođe.,
Čestitamuser posted image  schecherlemici i tanji30 uživajteuser posted image  čekajući svojeuser posted image

clock-img

02.05.2009, 18:31

clock-img

edijevamama

pencil-img

141

evo i mene!!!!!! trudna 5+2!!! Trudili se 13 mjeseci zadnji mjesec pila vrkutu i valjda ona pomogla, ko zna... ali imam jedno pitanje. Prije nego sto sam uopste saznala da sam trudna prijavila se na nekoliko konkursa i dobila radno mjesto medjutim dan prije nego sam pocela skontam da nisam dobila uradim test kad ono pozitivan, eh sad panike dali poceti raditi ili ne i sta sad? Medjutim pocela sam bila sam evo dva dana na poslu a primljena sam na 3 mjeseca probnog rada.
Sta da radim? Da im kazem za trudnocu? mislim da bi me odmah otpustili ili da cutim?
Sta bi ste vi uradile?

Ja se radujem trudnocu i drago mi je mad akad nisam dosad moglasam i malo kasnije par mjeseci user posted image , ali sve jedno samo nek prodje sve ok...

clock-img

02.05.2009, 18:34

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Čestitke na trudnoćiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja bih odradila baš taj probni rok i nekad u toku tog trećeg mjeseca probnog roka rekla da sam trudna!
Ti opet vidi kako tebi bolje odgovara,možda se čak odlučiš da nikako ne radišuser posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

02.05.2009, 18:44

clock-img

micara

pencil-img

25

ako postoji mogućnost da odradiš probni rok odradi pa onda kaži da si trudna možda i ne dobiješ otkaz,ali sve u svemu dijete je prece nego bilo koji posao a biće posla.Sve čestitke i da imaš finu i laganu trudnoćuuser posted image user posted image user posted image user posted image

15.08.željno iščekujem pa da ugledam moje malo sunašce

clock-img

02.05.2009, 21:46

clock-img

jasmina_mm

pencil-img

964

svim sretnim trudnicama zelim sve najbolje u trudnoci i da uzivaju svihuser posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

clock-img

02.05.2009, 22:09

clock-img

Anoniman

Edijevamama odma ti to riješi da ne tancaš džaba 3 mjeseca, trudnoća je nešto u čemu trebaš da uživaš a ne da te neko nervira...jer znam kakvih sve gamadi ima. Želim ti puno srećeuser posted image

clock-img

03.05.2009, 12:48

clock-img

batterfly

pencil-img

915

IZVORNA PORUKA: jasmina_mm

svim sretnim trudnicama zelim sve najbolje u trudnoci i da uzivaju svihuser posted image

Cestitke od srca i od mene...Zelim vam ugodnu i zdravu trudnocu....
Uzivajte!!

clock-img

04.05.2009, 09:52

clock-img

newyear

pencil-img

8

Pozdrav svim forumasicama i mamicama :)
Evo i ja vam se pridruzujem,
moja bebana bi trebala biti sa nama 31.12. 09. - bas najljepsi poklon za novu godinu.
Trudna sam 6 sedmica yeeeeeeeeeeeee
procitala sam da ima jos mamica u 6. tjednu, imat cemo o cemu pricati
user posted image user posted image user posted image

Najljepsi poklon za Novu godinu - 31.12.09. ocekujemo nase malo zlato

clock-img

04.05.2009, 12:24

clock-img

Dupla

pencil-img

2

Pozdrav svima!!!!!
I ja sam jedna od vas curke...sesta sedmicauser posted image user posted image user posted image Bas mi je drago da nas ima u ovolikom broju.user posted image ..da vas pitam nesto??Dali imate jutarnje mucnine jer meni jos ni jednom nije dosla muka?

clock-img

04.05.2009, 12:52

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

Cestitke novimuser posted image , uzivajte narednih user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Crvena -- 4.5.2009 12:54:24 >

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

04.05.2009, 13:00

clock-img

newyear

pencil-img

8

Dupla ja sam imala mucnine nekako cim sam zatrudnila, trajale su oko 2 sedmice i sada je sve ok, nema mucnina, samo bolovi u grudima

znaci mi smo sretnice koje ne moraju muku muciti sa mucninama

Najljepsi poklon za Novu godinu - 31.12.09. ocekujemo nase malo zlato

clock-img

04.05.2009, 13:08

clock-img

Dupla

pencil-img

2

I ja imam uzasne bolove u grudima al nigdje mukeuser posted image ,nadam se da nece ni bitiuser posted image ...hvala puno na odgovoru!!!Mi smo tu negdje sa trudnocom...moj termin je 26.decembaruser posted image user posted image

clock-img

04.05.2009, 13:32

clock-img

Rina26

pencil-img

381

A cure meni se čini da sam i ja trudna nisam uzimala test sve mi se neda a pored toga imam dvoje male dijece

clock-img

05.05.2009, 16:49

clock-img

Schecherlemica

pencil-img

615

Dupla i moj termin je 26.Decembar.
Bas super...
Najljepsi Novogodisnji poklon,zar ne?!
Pozz!

clock-img

06.05.2009, 11:28

clock-img

Mara

pencil-img

175

Pozdrav drage user posted image ,
tako sam happy kad ugledam da se ova tema sve više i više puni sretnim vijestima user posted image .
Tako da od user posted image  čestitam svim kako starim tako i novim trudnicama. Pusa svima !

L´amore basta a se stesso...

clock-img

07.05.2009, 11:25

clock-img

nadirovamama

pencil-img

6

Eto da se i ja prijavim sa lijepom vijescu nakon 9 godina od prvog porodauser posted image

Divno je biti nekome nesto...

clock-img

07.05.2009, 11:28

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Cestitam Nadirova mama... user posted image user posted image
Zelim ti prekrasnih user posted image mjeseci,lagan porod i zdravu,slatku Nadirovu seku ili bracu... user posted image ili oboje. user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img