sretno moje trudnice i da vam sve hairli prodje..ima puno interesantnih tema a i razgovor u iscekivanju djeteta, tamo imate temu gdje se pise o problemima i nekim temama u prvom tromjesecju pa otidjite da se upoznate sa frishkim trudnicama i da zajedno docekate bebace
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
22.12.2009, 17:44
naidica
321
cao svima!!!! i ja sam nova na ovom forumu,ali bih htjela da vam samo kazem da sam trudna jer sam jako srecna. juce sam isla na ultrazvuk i rekao mi je gin. da je sve uredu i da sam u 6sedmici... . a svim trudnicama zelim sve najbolje od srca i da uzivaju ovih mjeseci!!!!!
22.12.2009, 18:29
anuska08
423
Naidica, čestitam ti od !! Uživaj u najljepših u životu!!! Nema ljepšeg osjećaja!!!
22.12.2009, 18:48
bubilica83
19
Naidice čestitam I ja sam u šestoj sedmici pa možemo baš razmjenjivati iskustva
22.12.2009, 18:59
malaaaa
677
naidice sretno i uzivaj u trunoci
22.12.2009, 19:51
naidica
321
hvala vam puno!!!! naravno bubilica83 da mozemo razmijenjivati iskustva,i drago mi je da ima neko s kim mogu popricati, i pitati sta me interesuje.ovaj forum je bas super!!!!
24.12.2009, 21:40
bubilica83
19
Drage moje trudnice imam jedno pitanje. Da li je vaš doktor obavio samo ultrazvuk ili je radio i 'pravi' pregled? Meni moj ne preporučuje preglede, nego samo ultrazvuk, a kaže da nije poželjno raditi ni papa test u trudnoći. Pa molim vas za vaša iskustva.
24.12.2009, 22:40
napokon trudna
10
bubilice, a šta podrazumijevaš pod 'pravim' pregledom? Mene je ginekolog do 12.sedmice pregledao vaginalnim ultrazvukom, a nakon toga (trenutno sam u 27.sedmici) ide ultrazvuk preko stomaka...
25.12.2009, 11:48
anuska08
423
IZVORNA PORUKA: bubilica83
Drage moje trudnice imam jedno pitanje. Da li je vaš doktor obavio samo ultrazvuk ili je radio i 'pravi' pregled? Meni moj ne preporučuje preglede, nego samo ultrazvuk, a kaže da nije poželjno raditi ni papa test u trudnoći. Pa molim vas za vaša iskustva.
Mene je pregledavao,ne svaki put, ti i tamo, ali papu nije radio! Vjerojatno ovisi od doktora do doktora!
25.12.2009, 14:37
bubilica83
19
Ma mene moj dr nije pregledao vaginalno nego je samo radio ultrazvuk (preko stomaka) a kad sam ga pitala za vaginalni pregled i za papa test rekao mi je da on ne praktikuje vaginalni pregled, da još nema potrebe, ovako je sigurnije, a i papa nalaz nisam radila, mada ga nikada nisam radila (ali nisam stigla reći to dr). Btw i odnose ne preporučuje do petog mjeseca. Ma samo jednom sam bila na pregledu, kad je i potvrdio trudnoću, kad odem sljedeći put pitati ću ja njega svašta nešto (sad nisam mogla od treme)
25.12.2009, 15:17
gagach
1195
Zdravooo svima:) evo da se i ja tuspasim:) Jutros sam vidjela svoj plusic i jako jako jako jako sam sretna:) sve mi je nestvarno i jos sam u soku...nadam se da testovi ne lazu
Eto samo da vas pozdravim i nadam se da cemo se lijepo druziti
25.12.2009, 18:54
bubilica83
19
Čestitam gagach na Sada još samo trkom do dr da i on potvrdi da nemaš sumnji.
26.12.2009, 15:15
anuska08
423
Gagach, čestitam!
27.12.2009, 10:09
gagach
1195
hvala vam na cestitkama nisam jos bila kod doktora cekam jos par dana pa cu otici a u medjuvremenu sam se PREHLADILA. Pa mislim koji peh...i sad sam istraumirana i obisla sam cijeli internet u potrazi za savjetima kako se izboriti sa prehladom i koliko je stetno...nemam vremena ni da se radujem
27.12.2009, 16:25
snowrose
1706
IZVORNA PORUKA: gagach
Zdravooo svima:) evo da se i ja tuspasim:) Jutros sam vidjela svoj plusic i jako jako jako jako sam sretna:) sve mi je nestvarno i jos sam u soku...nadam se da testovi ne lazu
Eto samo da vas pozdravim i nadam se da cemo se lijepo druziti
Najiskrenije čestitke.
05.01.2010, 22:03
lejlašh
698
Častitke trudnicama, a posebno Dini koja nam se nije još prijavila na svoju sopstvenu temu Evo da se i ja tuspasim, aBd, bebica nam stiže početkom augusta
ce4stitam svim novim trudnicama a posebno lejlash i dini(nadam se da je to ta Dina na koju ja mislim).zh bas sam sretna kad vidim koliko ce jos biti bebica znaci drugi krug je vec otpoceo
07.01.2010, 14:49
myMum
37
Sjecam se kad sam ja bila trudna... kako je to lijepo razdoblje... Cestitam svi trudnicama! I zavidim vam, iskreno... (ali samo u jednu ruku, hehehe)
07.01.2010, 15:04
Nedi
1147
Čestitam svim novim trudnicama a posebno Lejla tebi, baš mi je drago sad će biti još jedna bebica, a možda i 2 ako A. pozuri
07.01.2010, 15:05
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: lejlašh
Častitke trudnicama, a posebno Dini koja nam se nije još prijavila na svoju sopstvenu temu Evo da se i ja tuspasim, aBd, bebica nam stiže početkom augusta
Cestitke Lejla!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07.01.2010, 16:08
Leva
4538
Na ovoj temi nisam bila dugo Dina i Lejlash zelim vam lagane, zdrave trudnoce
07.01.2010, 16:18
Suzana
1698
IZVORNA PORUKA: lejlašh
Lejla, baš sam se iznenadila, super, čestitke od mene. Želim ti laganu i ugodnu trudnoću!
PS: Neko reče, drugi krug je započeo. Ne mogu da vjerujem da je vrijeme tako proletilo, neke žene sa kojima sam bila "zajedno" trudna, sada čekaju drugu bebu - svaka čast cure!
07.01.2010, 17:32
ivana st
1361
Čestitke svim curama koje će uskoro postati mame !