writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

16.09.2010, 12:22

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Ivana cestitam od srca i zelitm ti predivnu trudnocui da za 9 mjeseci cuvas svoju bebicu :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

16.09.2010, 12:28

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

Drage moje od srca vam svima hvala na čestitkama i lijepim željama!!!
Mm je van sebe, ni on ne može vjerovat, sad bi trebao doć kući, jedva čekam da ga zagrlim!

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

16.09.2010, 12:30

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

Ivanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,šta to čujem.čujem da blistaš od sreće.čestitam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

clock-img

16.09.2010, 12:45

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: ivana st

Ne mogu doć sebi, test mi je upravo pokazao user posted image , i plačem i smijem se, i ne mogu vjerovat svojim očima! nakon tri godine napokon je tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

čestitam mila...
želim vam divnih 9 mjeseci....
i narednig godina punooooooooo puno u zdravlju i sreći.....
user posted image user posted image user posted image user posted image
divna vijest

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.09.2010, 12:51

clock-img

Lina85

pencil-img

1150

Ne mogu doć sebi, test mi je upravo pokazao user posted image , i plačem i smijem se, i ne mogu vjerovat svojim očima! nakon tri godine napokon je tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ivana mila moja cestitam ti od sveg srca zelim ti skolsku trudnocu i zivu i zdravu user posted image .Draga moja uzivaj u svojoj beskrajnoj sreci jesr si ti to zasluzila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

clock-img

16.09.2010, 13:33

clock-img

smarija

pencil-img

575

IZVORNA PORUKA: Lina85

Ivana mila moja cestitam ti od sveg srca zelim ti skolsku trudnocu i zivu i zdravu user posted image .Draga moja uzivaj u svojoj beskrajnoj sreci jesr si ti to zasluzila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovo je Lina tako lijepo napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2010, 13:45

clock-img

Almira86

pencil-img

96

Cestitamuser posted image

clock-img

16.09.2010, 13:51

clock-img

aidicaa

pencil-img

1008

Ivana nek ti je sa srecom trudnoca. Zelim ti skolsku trudnocu i akb zdravu i preslatku bebicu user posted image
user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

clock-img

16.09.2010, 14:36

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

CESTITAM OD user posted image !!!!
Bas si me obradovala i sretna sam zbog tebe!
zelim ti ugodnih 9 mjeseci i sve najbolje user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

clock-img

16.09.2010, 14:42

clock-img

Anoniman

Čestitam Ivana!!!
Želim ti lagahnu trudnoću i porod...da sve prođe u najboljem redu!Baš mi je drago zbog tebe!user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2010, 14:42

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Ivana,iskrene cestitke,zelim ti lijepu i laganu trudnocu i zdravu bebicu abd

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.09.2010, 14:50

clock-img

Latinka

pencil-img

650

Ivana! Aaaaaaaaaaa! Jupiiiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo sam rekla i naglas! Čestitam draga! Želim ti sve najbolje od srca!
Ma nekako sam ja znala da je na tebe došao red!!!!
Duša draga, tako sam sretna zbog tebe user posted image user posted image user posted image user posted image
Jupiiii!

clock-img

16.09.2010, 15:08

clock-img

samedi

pencil-img

1047

IZVORNA PORUKA: Lara83

CESTITAM OD user posted image !!!!
Bas si me obradovala i sretna sam zbog tebe!
zelim ti ugodnih 9 mjeseci i sve najbolje user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

potpisujem user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

clock-img

16.09.2010, 18:59

clock-img

baby_joy

pencil-img

1459

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2010, 19:03

clock-img

Mona Mohamed

pencil-img

1443

Iskrene cestitke i od nas male raje. Da narenih 9 mjeseci prode onako kako je najbolje. Cuvaj se i uzivaj.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

clock-img

16.09.2010, 19:13

clock-img

AMELIC

pencil-img

1152

IVANA, IVANA, IVANAuser posted image user posted image user posted image
Čestitam mila oduser posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da ću i ja uskoro tvojim stopamauser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

clock-img

16.09.2010, 19:17

clock-img

naidica

pencil-img

321

ivana cestitam od user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2010, 19:54

clock-img

Rumi

pencil-img

38

cestitam od srca user posted image
da ti trudnoca i porod budu lagani, i da na ovaj svijet doneses zdravu i veselu bebicu/bebice user posted image

clock-img

16.09.2010, 20:01

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2010, 20:11

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Bravo Ivana user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene cestitke i uzivaj user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

16.09.2010, 20:13

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

Drage moje od srca vam svima hvala na čestitkama i lijepim željama!!!
Mm je van sebe, ni on ne može vjerovat, sad bi trebao doć kući, jedva čekam da ga zagrlim!

Ivana cestitiam ti od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

16.09.2010, 20:14

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

Bog je svaciji draga moja :)) bas si me obradovala , d aiams skolsku trudnocu zivu i zdravu bebacu jos jednom sve najbolje

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

16.09.2010, 20:18

clock-img

gagach

pencil-img

1195

jaoooooo ivana koja predivna vjest!!!! iskreno sam se uzbudila zog tebe i oci su mi pune suzauser posted image  
zasluzila si i sad uzivaj ...
ljubim te

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

clock-img

16.09.2010, 21:01

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

clock-img

16.09.2010, 21:14

clock-img

brzamala

pencil-img

974

Čestitam Ivana od srcauser posted image user posted image user posted image Neka ti je sa srećomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img