writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

23.09.2010, 20:56

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

I od mene....najiskrenije i od srca user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

24.09.2010, 13:29

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

IZVORNA PORUKA: schmeteling

Drage moje evo mene sa prelijepom novošću koju sam čekala već duže vrijeme i u koju nemogu nikako da vjerujem...trudna samuser posted image ,hvala Dragom ALLAHU!Moja mrvica je u 19 sedmici.Presretna sam!!!!

Čestitam user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

02.10.2010, 21:02

clock-img

sabina z.

pencil-img

23

Hej cure,do prije dva dana ja sam bila na temi zatrudnjenje,evo me sada k vama,da,trudna sam 4 tjednauser posted image user posted image user posted image .Jutros sam već u 5 i 20 bila budna,ja naspavanauser posted image ..Jako sam sretna,želim to podjeliti s vama,imam 2 kćeri i muž i ja smo htjeli još djece,iza mene je konizacija...Pila čaj kediok,vodila računa o ovulaciji i eto me sada s vama na ovoj temiuser posted image ...

clock-img

02.10.2010, 21:08

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

Sabina čestitam user posted image user posted image user posted image ! Želim ti školsku i mirnu trudnoću!
Pridruži nam se i na temi "ragovori u očekivanju bebe"

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

02.10.2010, 21:12

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: sabina z.

Hej cure,do prije dva dana ja sam bila na temi zatrudnjenje,evo me sada k vama,da,trudna sam 4 tjednauser posted image user posted image user posted image .Jutros sam već u 5 i 20 bila budna,ja naspavanauser posted image ..Jako sam sretna,želim to podjeliti s vama,imam 2 kćeri i muž i ja smo htjeli još djece,iza mene je konizacija...Pila čaj kediok,vodila računa o ovulaciji i eto me sada s vama na ovoj temiuser posted image ...

cestitam ti i zelim ti skolsku trudnocu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i slatku malu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

02.10.2010, 21:21

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Sabina draga, svaka ti cast...user posted image user posted image user posted image
Cestitam ti od srca... treca trudnoca nije mala stvar...
za mene, ti si super zenauser posted image ...ja toliko hrabra nisam...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

02.10.2010, 22:10

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

Sve najbolje Sabina user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2010, 22:16

clock-img

Lina85

pencil-img

1150

Sabina iskrene cestitke i sve naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

clock-img

02.10.2010, 23:29

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image    Čestitam svim novim trudnicama,želim da vam narednih osam/devet predivnih mjeseci proteku u najboljem redu... i da uskoro uživate sa svojim mrvicama u zagrljaju!

user posted image

clock-img

03.10.2010, 00:03

clock-img

enna

pencil-img

697

Najiskrenije cestitke nasim trudnicama zelim im sto laksu trudnocu i sto bezbolniji porod,a onim koje zeljno ocekuju svoj + da to bude najkasnije do kraja ove 2010 godine sretno i uzivajte mi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

clock-img

03.10.2010, 08:08

clock-img

sabina z.

pencil-img

23

Upalih kompjuter i iznenadih se,jako me obradovaše vaše brojne čestitkeuser posted image user posted image user posted image . HVALA VAMuser posted image

clock-img

13.10.2010, 12:41

clock-img

malena1978

pencil-img

67

evo i mene tu user posted image

poslije dvije godine pokušaja konačno se mogu upisati ovdje, user posted image sam 17. sedmica i već drugu sedmicu osjetim bebača i jednostavno sam presretna

clock-img

13.10.2010, 12:50

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: malena1978

evo i mene tu user posted image

poslije dvije godine pokušaja konačno se mogu upisati ovdje, user posted image sam 17. sedmica i već drugu sedmicu osjetim bebača i jednostavno sam presretna

Čestitke, tebi i sabini! Želim vam svu sreću ovog svijeta i da sve bude baš kako treba user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

13.10.2010, 13:10

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Čestitke svim trudnicama, želim vam laku trudnoću i još lakši porod. Trudilicama želim da što prije ugledaju svoje+

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

13.10.2010, 13:13

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

cestitke i id mene svim novim trudnicama.
Ziki zeno nesto iznenadi se kad vidi tvoj nikuser posted image ja mislila ima nesto novouser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

13.10.2010, 13:17

clock-img

gagach

pencil-img

1195

malena1978 cestitam od srca!!!user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

clock-img

14.10.2010, 11:38

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Malena 1978 čestitke i od mene, želim ti lijepih i ugodnih 9 mjeseci i što lakši porod. I naravno prelijepu user posted image .

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

15.10.2010, 16:54

clock-img

Private

pencil-img

521

Poslije 10 dana kasnjenja i zalud nadanja da cu dobiti,ja jucer u apoteku i kupim test.Uradim odmah,kad se ne  srusih,odma pokaza user posted image .Muz ce saznat sutra,i ima opet u bandak ja.Imam malca od 13 mj.

clock-img

15.10.2010, 17:05

clock-img

amela2208

pencil-img

3060

IZVORNA PORUKA: Private

Poslije 10 dana kasnjenja i zalud nadanja da cu dobiti,ja jucer u apoteku i kupim test.Uradim odmah,kad se ne  srusih,odma pokaza user posted image .Muz ce saznat sutra,i ima opet u bandak ja.Imam malca od 13 mj.

Neka je sa sa srecom i sa hajirom user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 15.10.2010 17:11:10 >

Sara&Mohammad

clock-img

15.10.2010, 17:09

clock-img

Anoniman

Cestitam, Private.user posted image user posted image user posted image user posted image
Neka bude s hajrom...Koliko sam skontala bice razlika izmedju nih oko 20 mjeseci...Vidjeces kako ce to sve brozo i lahko proci, aB, a oni ce imati jedno drugo..

clock-img

15.10.2010, 17:12

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Trudnice moje,iskrene cestitke na trudnoci uz zelju da sve prodje u najboljem redu.user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

15.10.2010, 19:40

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Sve najbolje trudnicama i od meneuser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

18.10.2010, 19:29

clock-img

Private

pencil-img

521

Ja idem sutra dr.da vidim sta ce reci.Nadam se da ce biti sve ok,da nece biti problema ko sa ovim prdom,mada iskreno nisam odusevljena trudnocom.

clock-img

18.10.2010, 19:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Cestitam, Private.user posted image user posted image user posted image user posted image
Neka bude s hajrom...Koliko sam skontala bice razlika izmedju nih oko 20 mjeseci...Vidjeces kako ce to sve brozo i lahko proci, aB, a oni ce imati jedno drugo..

cestitam private sta rec drugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zelim ti laku trudnocu:-)))

clock-img

19.10.2010, 10:33

clock-img

Private

pencil-img

521

Trudna 100 % 6 sedmica.user posted image

Zadnji članci

article-img