Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cure, cestitam, tako lijepe vijesti, zelim vam mnogo srece
27.12.2010, 18:08
amaniamanic
17
Hvala drage moje.....:))))))) Ja mama-jupiiiiiiiiiiiiiiii
27.12.2010, 18:12
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: amaniamanic
jupiiiiiiiii
cestitam od srca i zelim divnih 9 mjeseci da dobije u narucje jednu zdravu i slatku bebicu kao nagradu za sve sto ste prosli
27.12.2010, 19:48
gagach
1195
malena tek sam sada vidjela zeno draga......... toliko si me obradovala da ne znam da li bi se ni najrodjenijem ovako radovala zasluzila si i sada uzivaj!!!!
hvala sto si mi uljepsala dan
27.12.2010, 19:51
gagach
1195
i tebi cestitke od srca!!!!!
27.12.2010, 21:12
klemzi
2988
Drage moje zenice ja samo da saopstim...Nakon niza pregleda,operacije i svega i za nepuna dva mjeseca poslije laproskopije.... Uradim test i //..Bit cu mama...:)))))))))) Vjerujete da sam 2 testa uradila i jos ne mogu da vjerujem..Sutra idem kod dr.Masica na prvi pregled...Ja ne znam je li rano ali odoh... Ljubim vas i zelim da podijelim vijest sa vama...
Danas samo neke lijepe vijesti, hvala Allahu dž. š. Nek ti bude s hajrom i sa srećom, čuvajte se sve mile trudnice
27.12.2010, 21:15
N_N
1860
Drage trudnice čestitam vam!
Posebno mi je drago zbog malena 27, tako krasna, divna vijest, baš sam se obradovala. Ovih dana sam često virila u čekaonici, VTO, i pratila sve teme na koje si se javljala Od ti želim školsku trudnoću i da na svijet doneseš živu i zdravu bebu/e . Čestitam ti!!!!!!
27.12.2010, 21:27
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
curice, test je pokazao pozitivno 11 dana nakon embrio transfera. kada bude beta potvrdila da sam i kada se bude aBd pravilno duplala kako treba, javim se ponovo ovdje sa definitivnom potvrdom!
hvala na podrsci!
Malena, iako se ne sjecam da smo razmijenile ijednu rijec na ovom forumu, znam kroz sta si prolazila...i nemas pojma koliko sasm se obradovala kada sam prociala da vam je dragi Allah uslisio molitve...Da ti dragi Allah sacuva ili , podari ti lahku trudnocu i jos laksi porod...A ili svu srecu svijeta! Amin.
PS. Morala sam odmah i mm reci da si trudna, iako jadan ne zna ni ko ni sta Juhuuuuuu, bas si mi uljepsala ovaj zimski dan...
27.12.2010, 21:30
Gemelli
339
Cestitke trudnicama od srca
27.12.2010, 21:49
dinaa
2141
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
curice, test je pokazao pozitivno 11 dana nakon embrio transfera. kada bude beta potvrdila da sam i kada se bude aBd pravilno duplala kako treba, javim se ponovo ovdje sa definitivnom potvrdom!
hvala na podrsci!
Lutko draga nemas pojma kako sam se obradovala kad sam ovo vidjela .Zelim ti sve najbolje i da sve prodje kako treba.Sretno!
You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦
09.11.2009 :) Noa
07.01. prohodali :)
27.12.2010, 22:55
MedinaA
118
Malena27 i minelam CESTITAM na vosoj trudnoci bas mi je drago zbog vas, sve sto se ceka to se i doceka, svakome ce dragi Allah da dadne, nekom prije nekom kasnije pa sada uzivajte u vasoj trudnoci mazeci vase bebicee
27.12.2010, 22:55
Srculence
848
Malena27 Čestitke od srca
28.12.2010, 00:32
puma
478
malena... suvisno je bilo sta reci osim da ti dragi Bog, Milosni, Samilosni, podari sto laksih 9 mjeseci i da rodis zdrave, zive, normalne bebice i da konacno zagrlis i ti svog evlada... evo mi stomak drhti od radosti i srece... cuvaj se i pazi na tibu... a za mene jednom pomiluj tibu i bebice u tibi... isto zelim i amaniamanic... jos ako se ispostavi da ce biti jos jedna trudnica s vama dvjema, bit ce mi ovo najsretniji dan... a voljela bih da sutra procitam i njen post na ovoj temi... ako Bog da...
28.12.2010, 00:33
veeseelaa
20552
Malena aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ženooooooooo dragaaaaaaaaa divna vijest, kako sam se obradovala, iskreno od srca Sretno mila moja, sretno, sretno
Joj , malena, obradovala si cijeli Balkan! Pa , zeno, svi su sretni zbog tebe! Zelim ti bezbriznih 9 mjeseci,a onda najsretnije dane zivota sa svojim . To ce biti najpoznatije bebe u BiH Neko gore je cuo tvoje molitve, cut ce i ostalih cura aBd Cuvaj se
28.12.2010, 08:18
andjela I
104
Malenaaaaaaaaa . Ljepšu vijest odavno nisam čula. Želim ti kao prvo pravilno duplanje bete, školsku trudnoću i što je najvažnije zdravu i veselu ili . Iskrene čestitke od srca.
28.12.2010, 08:24
Lulu_08
350
Bravo trudnice, samo naprijed i nadam se da ce sve proci u NAJ NAJ NAJ boljem mogućem redu!!!!
28.12.2010, 08:52
jasmin
4600
Drage moje zenice ja samo da saopstim...Nakon niza pregleda,operacije i svega i za nepuna dva mjeseca poslije laproskopije.... Uradim test i //..Bit cu mama...:)))))))))) Vjerujete da sam 2 testa uradila i jos ne mogu da vjerujem..Sutra idem kod dr.Masica na prvi pregled...Ja ne znam je li rano ali odoh... Ljubim vas i zelim da podijelim vijest sa vama...
Cestitam ti draga.Da ti Bog podari svaki hajr.
28.12.2010, 09:01
acudesa
7725
Duso moja, nemam rijeci kojima bih ti opisala osjecaj, ljubim te puno, cuvaj se, ne daj da te iko sekira. Jedan od zivotnih ciljeva, uz Allahovu pomoc, ti si ostvarila. Da sve prodje kako si zamislila, od srca ti zelim.