writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

22.03.2011, 19:10

clock-img

nikita

pencil-img

1945

IZVORNA PORUKA: wishbaby

Pozdrav svima,
da se i ja pridružim ovoj temi user posted image .zaista lijep osjećaj.imala bih jedno pitanje,kada je najbolje otići na prvi pregled kod ginekologa.mislim da sam trudna nekih 5 sedmica,prema ovom kalendaru sto ima na stranici.htjela sam da vidim sa vec iskusnim mamama kada nije rano?

najbolje da odes kad napunis 6tj , jer vecinom se prije punih 6 tj ne cuje srce kako kuca pa ce ti reci dodi za tjedan dana... znaci sa 6tj i 2-3 dana

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

22.03.2011, 19:41

clock-img

Anoniman

Cestitammmmmmmmmmm svim user posted image , zelim vam laganih 9 mjeseciuser posted image

clock-img

22.03.2011, 21:58

clock-img

eminesqu

pencil-img

57

Hvala svima na čestitkama. user posted image

Ujedno se pridružujem čestitkama ostalim trudnicama. Želim nam ugodnu, laganu trudnoću i brz porod. user posted image

clock-img

23.03.2011, 11:16

clock-img

babilon

pencil-img

568

Pozdrav svim lijepim user posted image

i ja se pridruzujem ovoj ekipici :D. Danas sam zakazala pregled kod cika doktora :)). 11sedmica. Tolika radost, a pomalo i strah od pregleda, ali aBd bice sve ok!
cmoka za sve i nadam se da cemo se druziti :***

clock-img

23.03.2011, 12:01

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: babilon

Pozdrav svim lijepim user posted image

i ja se pridruzujem ovoj ekipici :D. Danas sam zakazala pregled kod cika doktora :)). 11sedmica. Tolika radost, a pomalo i strah od pregleda, ali aBd bice sve ok!
cmoka za sve i nadam se da cemo se druziti :***

Cestitke, sve najbolje na pregledu, javi nam seuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2011, 13:23

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Hanice i sve ostale, sretno u narednih 7,8 ili 9 mjeseci, ljubim VAs,

a meni se čini da svaki dan imamo po jednu objavu, da nam je neka zabebila, mašala, mašala.

A ovo za pokvareni rikverc, nema dalje, hahahahahaha.

clock-img

25.03.2011, 19:55

clock-img

me lady

pencil-img

72

Pozdrav tek sam danas saznala da sam trudna hBuser posted image trudnice u Sarajevu koga mi preporucujete za doktora i jel najbolje da odem u 6 sedmici . Bas me zanima ko je mnogo pouzdan, mislim da cu ici u kliniku Jezero ko je jos isao da prenese iskustva!

clock-img

25.03.2011, 20:49

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Mama alma hvala na lijepim zeljama.user posted image
me lady cestitam.Ipak si uradila test?user posted image
Cestitam i ostali trudnicama.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

25.03.2011, 21:18

clock-img

me lady

pencil-img

72

Jesam, nisam mogla vise izdrzatuser posted image hvalauser posted image

clock-img

25.03.2011, 23:20

clock-img

izzy

pencil-img

93

me lady čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image

[img]http://lmtf.lilypie.com/qbDtp1.png[/img]

clock-img

25.03.2011, 23:34

clock-img

me lady

pencil-img

72

hvala izzy, zelim da i kod tebe bude user posted image  user posted image user posted image

clock-img

26.03.2011, 06:08

clock-img

izzy

pencil-img

93

IZVORNA PORUKA: me lady

hvala izzy, zelim da i kod tebe bude user posted image  user posted image user posted image

nadam se da hoće, nadam se da neće doći vjesticauser posted image

clock-img

28.03.2011, 15:33

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Izzy vidjeh da su testovi pozitivni, cestitam od srac i sve najljepše ti zelim, ugodnu trudnoci i najljepšihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.03.2011, 23:56

clock-img

izzy

pencil-img

93

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Izzy vidjeh da su testovi pozitivni, cestitam od srac i sve najljepše ti zelim, ugodnu trudnoci i najljepšihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalaaa puno :*

clock-img

30.03.2011, 12:29

clock-img

Anica1

pencil-img

102

Evo i mene, ugledala user posted image  user posted image user posted image user posted image Kako pise, sada je 4 sedmice i 2 dana. Kada da se javim dr? Ja sam se odlucila za dr Jadranku Dizdarevic, privatno. Nadam se da nisam pogrijesila user posted image Prolsi mjesec sam kod nje radila folikulometriju i rekla mi je u sat kada da imamo odnos i eto upalilo user posted image

clock-img

30.03.2011, 12:54

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Anica1 i sve ostale nove trudnice iskrene cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2011, 13:04

clock-img

Anica1

pencil-img

102

Hvala puno user posted image

Prolsi put sam u 5 sedmici sila na pregled, nije se vidjeo otkucaj srca i nakon 2 semdice kada sam otisla imala sam spontani. Sada necu zuriti user posted image

clock-img

30.03.2011, 18:38

clock-img

reallove

pencil-img

5807

cestitke svim trudnicama..hannica bas sam se iznenadila.neka je sa srecomuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

01.04.2011, 16:25

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Svi OT postovi su pobrisani..meni nije smijesno...dok brisem budal...tine na ovoj temi.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

01.04.2011, 17:01

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: reallove

cestitke svim trudnicama..hannica bas sam se iznenadila.neka je sa srecomuser posted image user posted image user posted image

Hvala draga.user posted image
Cestitke i od mene trudnicama kojim nisam prije cestitala.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

01.04.2011, 17:26

clock-img

neda 30

pencil-img

181

Čestitke i od mene svim novimuser posted image , želim vam zdravu i laku trudnoćuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2011, 15:24

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

evo i meneeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
jucer radila test i pozitivan jeuser posted image user posted image user posted image
jest da je jedna crtica svijetlija al znam da nema veze jer sam navecer radila test..povracam i sve ostale simp imam
u petak idem doktoru
ovo je moja druga beba aBd i stvarno sam presretnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

06.04.2011, 15:28

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Sonja cestitam.user posted image Dobra nam dosla na temu razgovori u ocekivanju beba.user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2011, 15:39

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Cestitam Sonja,uzivaj u trudnoci.
user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

06.04.2011, 15:39

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Pa, stvarno, mašala, mašala, Sonja, drago mi je, hajmo mame iz 2007. ove iz 2008. prešišaše nas, aaaa

Sretno mila i školsku trudnoću ti želim.

Zadnji članci

article-img