writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

14.07.2011, 14:25

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Pa stanite sad, je l' ima djecaka il' djevojcicu...I'm confuseduser posted image user posted image user posted image

da nije manuelauser posted image  - mislim ona je pravo lijepa, a nije aktivna u posljednje vrijemeuser posted image user posted image user posted image  (mozak mi radi 200 na satuser posted image user posted image user posted image )

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

14.07.2011, 14:25

clock-img

Anoniman

da nije Miauuser posted image

clock-img

14.07.2011, 14:26

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Misur..ko da sam taj nik procitala a mozda sam sad i izmislila....

clock-img

14.07.2011, 14:26

clock-img

Miau

pencil-img

758

Zene drage,
Da mi ne ostanete gladne, zedne, neispavane i slicno evo javljam se na raport. Ove moje mahaluse me natjerale :) Ja sam "tajna trudnica" iako nisam ni znala da sam tajna user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 14:27

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

a da nije moja MINY?????user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

14.07.2011, 14:27

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Miau

Zene drage,
Da mi ne ostanete gladne, zedne, neispavane i slicno evo javljam se na raport. Ove moje mahaluse me natjerale :) Ja sam "tajna trudnica" iako nisam ni znala da sam tajna user posted image user posted image user posted image

cestitamuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

14.07.2011, 14:28

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

BRAVOOO...CESTITAMO user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 14:28

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Miau

Zene drage,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     cestitam draga!!!!! eto i mene uskoro pa cemo aBd opet se zajedno sresti na razgovorima u ocekivanju...nego gdje si ti onda na temi bebe 0-1? user posted image

clock-img

14.07.2011, 14:29

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sam pogodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 14:29

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

uh sad se lakse dise...mogu na more! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a vidi zena sto su se sastale: user posted image user posted image user posted image user posted image

Korisnici na ovoj temi: helena_7, Leena, gerberka, MaminaBeba, teacher75, Iman83, Sandrich, babilon, Miau, tekja, SailorMoon, ena23, palachinken

clock-img

14.07.2011, 14:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

14.07.2011, 14:30

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Miau cestitam.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

14.07.2011, 14:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

14.07.2011, 14:32

clock-img

zeze

pencil-img

1069

Eto kazem vam s M user posted image user posted image user posted image Da ona nije rekla, ja bi govorila slovo po slovo, daleko do sutra   user posted image user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

clock-img

14.07.2011, 14:32

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke!!! user posted image user posted image  e stvarno ugodno iznenadjenje!! bravo, bravo, sve najboljeee

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

14.07.2011, 14:33

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sam pogodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidovita Džemila rekla sam ja to davnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam trudnicama i želim im mnogo sreće

< Poruku je uredio Breskva -- 14.7.2011 14:37:05 >

clock-img

14.07.2011, 14:34

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

iscekivanje ko je tajna trudnica zanimljivije od bilo cega danas user posted image user posted image user posted image
cestitammmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

clock-img

14.07.2011, 14:36

clock-img

malena.

pencil-img

288

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

IZVORNA PORUKA: Iman83

malena.?

uhhh nemoj da vas cuje, dobili bi svi batina. Nece ona jos

hahhaha....cuj batine....zar takav utisak ostavljam,hahhahahhaah

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

clock-img

14.07.2011, 14:38

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

Nema na cemu zene, nemorate mi se zahvaliti sto sam vam uljepsala dan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

clock-img

14.07.2011, 14:39

clock-img

malena.

pencil-img

288

miau...da ti i ovdje cestitam...sada ce najljepsa curica na svijetu dobiti drustvo..hihi.user posted image user posted image cestitamuser posted image user posted image user posted image

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

clock-img

14.07.2011, 14:49

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Cestitam! I ova me tema dugo nije radovala kao u poslednje vrijeme, pa pravi je baby boom!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

14.07.2011, 14:54

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

hajde Djana sad ces nas i ti uskoro obradovati!user posted image

clock-img

14.07.2011, 15:20

clock-img

Miau

pencil-img

758

Hvala vam svima na cestitkama, mi smo ostali malo zateceni vijescu, ali se ipak radujemo. Premala ce mi biti razlika, pa me strah kako cu to sve uskladiti. Moja Melly i ja opet u istoj kasi hahaha samo cu ovaj put ja par dana prije nje user posted image

clock-img

14.07.2011, 15:32

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Ja dok rucak napravih, otkri se tajna trudnica....Miau, iskrene cestitke i od meneuser posted image user posted image user posted image  laganu trudnocu i zdravu bebicu ti zelimuser posted image ...bila si nas zadeveralauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

14.07.2011, 15:52

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Miau..cestitam od user posted image .

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,