writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

24.08.2011, 19:38

clock-img

fantaa

pencil-img

10

drage moje,danas sam bila prvi put kod doktorice,vidjela sam svoje bebice.necete vjerovati imam dva uterusa(maternice)doktorica  se iznenadila ,a za mene je to biloooo uhhhh neki cudan osjecaj user posted image ,nisam mogla vjerovati da ce se to bas desiti meni.ali sad sam sretna jer sam saznala da mi je jedna beba u maternici 6,3mm a u drugoj je jos mala,ne znamo da li ce se  uspjeti razviti,pa cu za par dana opet morati u bolnicuda provjerimo...user posted image bilo je lijep osjecaj vidjeti svoju maluuuuu bebicu,a i malo tuzan sto je druga bebica tako mala,nadam se da ce se uspjeti razviti.....user posted image user posted image ali dva uterusa user posted image user posted image user posted image bas super...ljubim Vas user posted image

clock-img

24.08.2011, 20:21

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Cestitam. Nek ti je sve sa srecom. A dvije maternice, moze se imati.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

25.08.2011, 09:23

clock-img

dush

pencil-img

250

Cestitam fantaa!!!! Nadam se da ce i druga bebica rzviti i da ce sve biti ok sa drugom bebicom.

clock-img

28.08.2011, 15:53

clock-img

Mrgica

pencil-img

104

Pozdrav svim clanicama , ja sam ovdje nova. Prije 2mj sam se udala i doselila u Sarajevo, kako mi je menstr. kasnila uradila sam test i bio je user posted image user posted image hvala Bogu.Ovo mi je prva trudnoca i jos nisam otisla kod Dr. poslije Bajrama cu aBd, malo se brinem, ali se nadam da ce sve biti ok. S obzirom da sam prijavljena u svom rodnom gradu i imam neka primanja sa biroa, ne mogu se jos prijaviti u Sarajevu, i s toga ne mogu otici kod drzavnog Dr. tako da sam odlucila da odem kod dr Amre u Clarus, pa me interesuju cijene pregleda? Nemam nekih tegoba osim sto me kiselina muci, vec dva dana, pa jedem sto god mi kazu da je dobro za to. Upravo ruckam kokice user posted image . Malo me frka hvata od tog pregleda kod ginekologa, jer mi je to i prvi pregled kod njega (znam da sam trebala ici i ranije ali...) pa bih vas zamolila da mi kazete kako taj pregled izgleda kod trudnica? Tkodje svaki savjet oko prve trudnoce bi mi dobro dosao...Unaprijed hvala...Pusa velika za sve clanice...

clock-img

28.08.2011, 16:40

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Mrgice, dobrodošla na forum i čestitam ti na trudnoći. Sam pregled nije ništa posebno, nije bolan.. Dr će ti vjerovatno preporučiti da piješ folnu kiselinu, to je potrebno u prvim mjesecima trudnoće zbog zatvaranja neuralne cijevi kod bebice. A što se trudnoće tiče, pa ništa, uživaj, odmaraj se, spavaj ako ti se spava (pišem ovo jer se meni stalno spavalo), jedi voće, povrće, izbjegavaj jaja, džigerice, svjež sir i tako. Nemoj piti uvin čaj, nemoj pušit, nemoj puno kafe ( ali to sigurno znaš). I nemoj se sikirati, sve će biti ok, akobogda!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

28.08.2011, 16:56

clock-img

Gift

pencil-img

1000

Mrgice dobro dosla, cestitam...mi user posted image uglavnom kukamo na temi ''Razgovori u ocekivanju bebe'' pa izvoli nam se pridruziti..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

clock-img

06.09.2011, 15:20

clock-img

amiyca

pencil-img

174

Pozdrav, drage forumasice! Ja sam user posted image ugledala sinoc i veceras cu, za svaki slucaj, da ponovim test. Kasni mi 5 dana i ovo cekam da vidim vise od dvije godine.user posted image

Sunce mamino 20.04.2012

clock-img

06.09.2011, 15:23

clock-img

tekja

pencil-img

1957

IZVORNA PORUKA: amiyca

Pozdrav, drage forumasice! Ja sam user posted image ugledala sinoc i veceras cu, za svaki slucaj, da ponovim test. Kasni mi 5 dana i ovo cekam da vidim vise od dvije godine.user posted image

Divno...cestitam...nek' ti bude lagana trudnoca i zdrava beba, aBduser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

06.09.2011, 15:24

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

amiyca čestitam , da ti trudnoća bude školska i da rodiš živu i zdravu bebicuuser posted image user posted image user posted image
čestitke i svim novim trudnicamauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 6.9.2011 15:25:18 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

06.09.2011, 16:24

clock-img

amiyca

pencil-img

174

Hvala vam, drage moje! Sve mi je nekako cudno. Ne mogu jos uvijek da vjerujem... :) 

Sunce mamino 20.04.2012

clock-img

06.09.2011, 19:40

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: amiyca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke draga naša!!!

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

07.09.2011, 11:25

clock-img

amiyca

pencil-img

174

Hvala, draga gerberka! I ja tebi cestitam. Drago mi je da ste uspjeli... user posted image user posted image user posted image  

Sunce mamino 20.04.2012

clock-img

07.09.2011, 11:28

clock-img

sweet BaBy

pencil-img

408

user posted image user posted image user posted image amiyca. Neka je sa srecom i da aBd sve prodje u najboljem redu. user posted image user posted image

#A&A# Srece moje.

clock-img

08.09.2011, 08:31

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

Evo i mene na ovoj temi!! user posted image
Prije 10-tak min. sam uradila test i user posted image
Još uvijek se tresem od uzbuđenja, mada sam ja to znala i bez testa, jednostavno sam osjećala user posted image

:-)

clock-img

08.09.2011, 08:33

clock-img

mala86

pencil-img

2755

mama debeljuca cestitke od srca user posted image user posted image i svim ostalim trudnicama user posted image user posted image user posted image ugodnih i skolskih 9 mjeseci user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

08.09.2011, 08:33

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

mama_debeljuca pa bravo ženo, pa ti čim si poželjela odmah ostala trudna, wow, lijepo je čuti da to ženama tako pođe od ruke, e pa sretno ti bilo i uživaj maksimalno naravno!!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

08.09.2011, 08:39

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

Hvala vam od user posted image
Djana user posted image

clock-img

08.09.2011, 09:18

clock-img

taurus

pencil-img

3578

mama debeljuca iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2011, 10:09

clock-img

amiyca

pencil-img

174

Cestitam, mama_debeljuca! user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 20.04.2012

clock-img

08.09.2011, 10:10

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ooooooooo cestitam od srca user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

08.09.2011, 10:12

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Cestitam mama_debeljucauser posted image ...najlaksu trudnocu ti zelim i prekrasnu zdravu bebicu insAllahuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

08.09.2011, 10:14

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca

Još uvijek se tresem od uzbuđenja, mada sam ja to znala i bez testa, jednostavno sam osjećala user posted image

Znam taj osjecaj user posted image user posted image Iskrene cestitke od srca, zelimo laganih 9 mj i zdravo bebce user posted image user posted image

clock-img

08.09.2011, 10:54

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

mama_debeljuca cestitke od srca.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

08.09.2011, 11:16

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

Hvala vam na lijepim željama, sve vas ljubim!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2011, 14:24

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca

iskrene cetitke milauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Zadnji članci

article-img