writing-img

RE: Trudna sam!!!

clock-img

20.10.2011, 22:11

clock-img

kaktuscic

pencil-img

487

IZVORNA PORUKA: ena23

kaktuscic,megi,chuchi,iskrene-cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelim-vam-relijepihuser posted image

bas-ste-me-preliepo-iznenadile.

p.s.kaktuscicu,jelmomak,presto,dojiti?

Mislim da smo uskoro gotovi. Doji svaki drugi ili treci dan i sam kaze: nama mama vise meka, daj mi iz case da pijem! Dusa moja!

Hvala na cestitkama!

Cure ja vam svima zelim lijepu trudnocu, lagan porod i dojenje bez problema :)

clock-img

20.10.2011, 22:48

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Drage moje cure, puno, puno hvala, ja sam na početku, akobogda idem u subotu akobogda dr. i imat ćemo više podataka.

Jedna molba za sve moje prijateljice sa RR koje su na FB, da mi tamo ne čestitaju, još uvijek je ovo samo za krug raje sa RR-a.

clock-img

20.10.2011, 22:52

clock-img

ena23

pencil-img

2131

drage-zene-ima-li-ista-ljepse-cutiuser posted image jos-jednom-iskrene-cestitke-sto-laksih-9-mjeseci,sti-bezbolnije-porode-i-sto-laksi-pocetak-dojenja-vam-zelim.

mama-alma-mi-se-nikad-nismo-sluzbeno-upoznale-ali-imam-osjecaj-da-te-znam-godinama,cestitam-ti-mila-najiskrenije,znam-da-si-zelila-jako-drugu-bebicu.

sva-se-raspekmezih.ja-bi-opet-trudna-bila,sad-bi-to-sve-odradila-bez-ikakvog-straha-i-brigeuser posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

20.10.2011, 22:57

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

IZVORNA PORUKA: tekja

Wow!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  Megi, chuci, marijana, mama alma, asmiraas od user posted image  vam zelim laganu trudnocu i zive, zdrave, mirisne bebice aBduser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo damiceuser posted image user posted image user posted image sve najbolje od srca vam zelimuser posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

clock-img

20.10.2011, 23:05

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Drage moje cure, puno, puno hvala, ja sam na početku, akobogda idem u subotu akobogda dr. i imat ćemo više podataka.

Jedna molba za sve moje prijateljice sa RR koje su na FB, da mi tamo ne čestitaju, još uvijek je ovo samo za krug raje sa RR-a.

cestitamuser posted image user posted image user posted image ugodnu trudnocu i lak porod ti zelim....user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

21.10.2011, 07:50

clock-img

chuci

pencil-img

804

hvala svima još jednom user posted image user posted image user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

21.10.2011, 08:00

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Zene moje krasne...
Ja sam bas ono wow user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oprostit ce mi nasi moderatori ali danas mi treba na ovoj temi jaaaaako puno smajlica... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Stvarno sam iskreno od srca presretna zbog vas svih... chuci, mama Alma, pa zar i vi???
Ovo fakat krenuo pravi drugi krug... user posted image user posted image user posted image user posted image  neka neka, onda je i meni lakse jer se priblizava treci krug user posted image user posted image  ja vas cekam u trecem krugu, pa vas molim da sve ostale sto prije odradite drugi krug da ne moram cekati jos 5 godina user posted image user posted image user posted image
malo sale naravno...
Ozbiljno, sretno svima, da imate sto laksu i jednostavniju trudnocu, da se sto lakse porodite i da budete sretne uvijek user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

clock-img

21.10.2011, 08:20

clock-img

anidla

pencil-img

3683

cestitke user posted image user posted image user posted image

bas pravi baby boom, masanla user posted image user posted image user posted image

bambi haj ti trece pa cu ja drugo user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

21.10.2011, 13:16

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Sve sam sebe tješila ima još vremena evo npr Lala je starija od Nuser posted image

Čestitke od user posted image

clock-img

21.10.2011, 13:25

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

cestitke svim tragim trudnicama !!!!!

mama alma velikiuser posted image saljemo . a sta nas je trudnica u ovom trenu u drugom krugu aaaaaa veselo veselo bice dogodine :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

21.10.2011, 13:35

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

hvala, hvala, mislim da je ovo naj bombastičniji krug do sada, hahahahahah

mislim da bio bio vakat da formiramo listu trdunica 2011/2012. ili već postoji ova sa narednom godinom

clock-img

21.10.2011, 13:36

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ima vec otvorena tema, samo se upisite user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

21.10.2011, 20:26

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Iskrene cestitke svim trudnicama,da vam sto ljepse prodje user posted image mjeseciuser posted image user posted image
Mama Alma user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

21.10.2011, 20:31

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

joooi ja vidim aktuelna tema Trudna sam i vidim zadnji post nick name > new mama i kontam evo i ona je sto bi bilo diiiiivno.... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

21.10.2011, 20:37

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

joooi ja vidim aktuelna tema Trudna sam i vidim zadnji post nick name > new mama i kontam evo i ona je sto bi bilo diiiiivno.... user posted image

user posted image user posted image necu ja jos,a voljela bi iskrenouser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

21.10.2011, 21:09

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Masallah!! user posted image
Ja pravo iznenadjenauser posted image ali pozitivno... Zelim vam sve najljepse drage moje u vasim user posted image danimauser posted image

N&N

clock-img

21.10.2011, 21:11

clock-img

Anoniman

cestitam svim novim trudnicama , chuci, marijana , mama alma sve najbolje od srca masallah user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2011, 21:16

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Čestitam novim trudnicama user posted image user posted image  

Ugodno iznenađenje,masallah

clock-img

21.10.2011, 21:21

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

IZVORNA PORUKA: new mama

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image user posted image necu ja jos,a voljela bi iskrenouser posted image

Ja prije nekoliko dana govorim njima ( znaš kome user posted image ) ja čekam new mamu pa ću ja user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

22.10.2011, 10:26

clock-img

chantal

pencil-img

431

Pravi baby-boom,mašAllah!
Čestitke od srca!  user posted image

clock-img

22.10.2011, 10:32

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

ja samo ovdje kontam da je dernek, opći haos user posted image user posted image user posted image

akoBogda da bude uvijek ovako veselo i da bude uvijek ovako plodnih krugova user posted image user posted image user posted image

sretno trudnice!!!!!! user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

22.10.2011, 21:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

23.10.2011, 13:16

clock-img

afgani

pencil-img

55

evo i ja i ovde da kazem da trudna samuser posted image user posted image user posted image

■“Dosada je bolest sretnih ljudi. Nesretni se nikad ne dosađuju, jer su prezaposleni.” Camus

clock-img

23.10.2011, 13:31

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Afgani neka ti je sa srecom!!!, mlada si, taman na vrijema jednauser posted image . da ti narednih 9 mjeseci prodje sto ljepse i da uzivasuser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

23.10.2011, 13:34

clock-img

afgani

pencil-img

55

hvala nanika idemo polako neka je krenulo pa eto videcemo gde cemo statiuser posted image

■“Dosada je bolest sretnih ljudi. Nesretni se nikad ne dosađuju, jer su prezaposleni.” Camus

Zadnji članci

article-img