Zadnji članci

Žena lažirala trudnoću i porođaj, koristila lutku
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.

Zanimljivosti

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano

Uređenje doma

Mislim nije...znate valjda svi sta drugi prvo primjete kod vas...
  Mislim nije...znate valjda svi sta drugi prvo primjete kod vas... , ali pozitivno je sto ipak znam da sam nekome pomogla ili nekada odmogla, sta znam vise. Fizicki visina
 , ali pozitivno je sto ipak znam da sam nekome pomogla ili nekada odmogla, sta znam vise. Fizicki visina  i naravno pogled...moja rahmetli nena je govorila "da mi je u ocima citav dunjaluk"..ja mimiku na licu haman nemam nikakvu, osim ociju...kada sam ljuta, razocarana i slicno..oci mi sve govore..za 32 godine, nikada nisam naucila da sakrijem svoje osjecaje kroz oci..ali sa druge strane kada sam sretna, vesela, svi vide oko mene to..mozda tako i treba da bude...
  i naravno pogled...moja rahmetli nena je govorila "da mi je u ocima citav dunjaluk"..ja mimiku na licu haman nemam nikakvu, osim ociju...kada sam ljuta, razocarana i slicno..oci mi sve govore..za 32 godine, nikada nisam naucila da sakrijem svoje osjecaje kroz oci..ali sa druge strane kada sam sretna, vesela, svi vide oko mene to..mozda tako i treba da bude...  
  ,pa cim otvorim oci mogu pricati,a mm kontra od mene ujutro ,pijemo kafu i spremamo se na posao,ja pricam,a on samo klima glavom,ma pola on mene ne cuje sta pricam
  ,pa cim otvorim oci mogu pricati,a mm kontra od mene ujutro ,pijemo kafu i spremamo se na posao,ja pricam,a on samo klima glavom,ma pola on mene ne cuje sta pricam