Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
camm i remzy, pusa i sretan rođendan _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
sanida sretan rodjendan i sve naj ti zelim
pridruzujem se cestitkama _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
Sanida, sretan rodjendan! _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
sanida i mi ti od sveg srca zelimo sve najbolje!!!! _____________________________Lamija 07.08.2002god Fatih 07.02.2006god Ambera 12.08.2008god
RAJA sretan ti rodendan i sve najbolje!!!!!! _____________________________Lamija 07.08.2002god Fatih 07.02.2006god Ambera 12.08.2008god
RAJA, sretan rodjendan sve najbolje zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Sretan rodjendan
Sretan rodjendan RAJA!Sve najbolje... _____________________________Moja djeca su moje najvece blago!!!
Herko moja sretan ti rođendan i sve najbolje od srca! _____________________________Prince `05 Princess `08 Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."
Uuuuuuuuuuuuu, kako sam ovo tek sad vidjela Pa nisam ni bila na RR tokom dana, oprošteno??? Puno sreće i zdravlja ti želim za tvoj okrugli rođendan Nadam se da se vidimo za vikend na kafi _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Zeni, sabera, .aida. i leki123, sretan rodjendan sve najbolje zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
sretan rodendan nasim forumasicama!!!! sve najbolje!!! zeni sabera .aida. leki123 _____________________________Lamija 07.08.2002god Fatih 07.02.2006god Ambera 12.08.2008god
Sretan rodjendan slavljenicama
Sretan rođendan našim forumašicama. Sve najbolje vam želim...
sretan rodjendan slavljenicama i sve najljepse _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Sretan rodjendan,sve najbojle forumasice _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
sretan rodendan!!!!! m.pance SAMRAAA _____________________________Lamija 07.08.2002god Fatih 07.02.2006god Ambera 12.08.2008god
Sretan rodjendasn i od mene _____________________________Ljuljka, 06/10/2003 Pahuljan, 12/02/2009 In Our Darkest Hour In My Deepest Despair Will You Still Care? Will You Be There?
Pridruzujem se cestitkama
sretan rodendan !!!!! aminad seki _____________________________Lamija 07.08.2002god Fatih 07.02.2006god Ambera 12.08.2008god
Sretan rodjendan slavljenicama _____________________________Muhamed 01.08.2008. Ajša 04.11.2009.
Multidisciplinarni transplantacioni tim UKC Tuzla uspješno je izveo drugu ovogodišnju živu srodni...
Zdravlje
Najčešći razlog zašto jedan ili oba partnera više ne osjećaju seksualnu želju nije taj što partne...
Odnosi u porodici
Dječak star 13 godina spasio je majku te mlađeg brata i sestru plivajući četiri sata kroz uzburka...
RR Porodica
Ako postoji jedna stvar koju sve bebe rade, onda je to plakanje. Razlozi zbog kojih plaču i učest...
Sve o bebama