Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: Nunichi A i ja da cestitam jos jednoj slavljenici koja nije na spisku. Pochahontas mila, sretan ti rockas, sve najljepse! A festu pravimo po prestanku dojenja.
Nunichi, Pocahontas sve najbolje vam želim, sretan rodjendan < Poruku je uredio veeseelaa -- 5.12.2009 11:26:59 > _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
jao i cvijece sam dobila hvala vam od srca _____________________________Bilježim se sa štovanjem
IZVORNA PORUKA: mnn pohacontas sretan ti rodjendan!
IZVORNA PORUKA: Nunichi Hvala curke! New mama, evo slika poklona mi je vec pred ocima.
Nunichi sretan rodjendan,sve najljepse,puno ljubavi,zdravlja,srece i uspjeha ti zelim... _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Nunichi draga i od mene sve najlepše u zivotu, puno zdravlja, para, ljubavi... _____________________________Muhamed 01.08.2008. Ajša 04.11.2009.
Nunichi sretan rođendan sve najbolje ti žele prija i zet _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
sretan rođendan svima koji danas i jučer su slavili!
Nunichi i Pocahontas, sretaan rodjendan sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Nuno dragi, imaš puno lijepih želja od mene Pusa tebi i Zari Pocahontas, sretan rođendan , sve najljepše _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Nunichi i Pocahontas sretan rođendan Sve najljepše od srca:-) _____________________________Nejra 28.02.2008
Hvala vam od srca cure, krašne ste.
Nunichi sretan rodjendan, uz najljepse zeljeeeeeeeeeeee!!! _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Faja Erna... Je li to cestitka drito sa Vlasica?
Eh, mila nisu nam dostavili na vrijeme, sto i stolice za trpezariju, tako da idemo akoBogda ujutro! _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Ajde neka te onda s nama. Sretan put i udahnite malo cistog, lijepog vazduha i za nas.
Nune i Pocahontas sretan vam rodjendan _____________________________NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
školska sretan rođendan, sve najbolje
Nunichiiiiii, hepi brzdej, ljub jedan ogromni. koliko to imas godina? _____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
Pochahontas i tebi sve najbolje za rođendanka _____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
sretan rodjendan svim slavljenicima. _____________________________26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav! 25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!
Sretan rodjendan nasim dragim forumasicama od srca zelim
zene hvala vam na ovim lijepim slikicama i zeljama za rodjendan.. _____________________________Bilježim se sa štovanjem
I od mene veeeliko hvala. Niobe, 18 u dobar cas. Sajim se...26, puter, sto bi moja sahara rekla.
Multidisciplinarni transplantacioni tim UKC Tuzla uspješno je izveo drugu ovogodišnju živu srodni...
Zdravlje
Najčešći razlog zašto jedan ili oba partnera više ne osjećaju seksualnu želju nije taj što partne...
Odnosi u porodici
Dječak star 13 godina spasio je majku te mlađeg brata i sestru plivajući četiri sata kroz uzburka...
RR Porodica
Ako postoji jedna stvar koju sve bebe rade, onda je to plakanje. Razlozi zbog kojih plaču i učest...
Sve o bebama