PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: Nunichi A i ja da cestitam jos jednoj slavljenici koja nije na spisku. Pochahontas mila, sretan ti rockas, sve najljepse! A festu pravimo po prestanku dojenja.
Nunichi, Pocahontas sve najbolje vam želim, sretan rodjendan < Poruku je uredio veeseelaa -- 5.12.2009 11:26:59 > _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
jao i cvijece sam dobila hvala vam od srca _____________________________Bilježim se sa štovanjem
IZVORNA PORUKA: mnn pohacontas sretan ti rodjendan!
IZVORNA PORUKA: Nunichi Hvala curke! New mama, evo slika poklona mi je vec pred ocima.
Nunichi sretan rodjendan,sve najljepse,puno ljubavi,zdravlja,srece i uspjeha ti zelim... _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Nunichi draga i od mene sve najlepše u zivotu, puno zdravlja, para, ljubavi... _____________________________Muhamed 01.08.2008. Ajša 04.11.2009.
Nunichi sretan rođendan sve najbolje ti žele prija i zet _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
sretan rođendan svima koji danas i jučer su slavili!
Nunichi i Pocahontas, sretaan rodjendan sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Nuno dragi, imaš puno lijepih želja od mene Pusa tebi i Zari Pocahontas, sretan rođendan , sve najljepše _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Nunichi i Pocahontas sretan rođendan Sve najljepše od srca:-) _____________________________Nejra 28.02.2008
Hvala vam od srca cure, krašne ste.
Nunichi sretan rodjendan, uz najljepse zeljeeeeeeeeeeee!!! _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Faja Erna... Je li to cestitka drito sa Vlasica?
Eh, mila nisu nam dostavili na vrijeme, sto i stolice za trpezariju, tako da idemo akoBogda ujutro! _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Ajde neka te onda s nama. Sretan put i udahnite malo cistog, lijepog vazduha i za nas.
Nune i Pocahontas sretan vam rodjendan _____________________________NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
školska sretan rođendan, sve najbolje
Nunichiiiiii, hepi brzdej, ljub jedan ogromni. koliko to imas godina? _____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
Pochahontas i tebi sve najbolje za rođendanka _____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
sretan rodjendan svim slavljenicima. _____________________________26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav! 25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!
Sretan rodjendan nasim dragim forumasicama od srca zelim
zene hvala vam na ovim lijepim slikicama i zeljama za rodjendan.. _____________________________Bilježim se sa štovanjem
I od mene veeeliko hvala. Niobe, 18 u dobar cas. Sajim se...26, puter, sto bi moja sahara rekla.
Budite u toku sa aktuelnom vremenskom prognozom.
Zanimljivosti
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.