cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sretan rođendan našem članu RR-a!

clock-img

21.08.2010, 11:35

clock-img

riba78

pencil-img

3255

user posted image

[Hanady Sretan rođendan ,puno zdravlja ,sreće ,puno svega lijepog user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

clock-img

21.08.2010, 12:02

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Sve dobre zelje ti, naravno, saljem...
a uz njih, draga nasa, i ono sto svakoj zeni treba, posebno onoj koja 4 godine kupuje pelene i pere guze...

user posted image

Ovo "sve tretmane" ukljucuje: frizera, kozmeticara, pedikera, masera (Neka dragi odmara), sminkanje, novu kolekciju iz belisime, i vikend aranzman za dvoje (nakon ramazana)...
Ako sam nesto zaboravila, neka bude u ovoj kutiji
user posted image

Cestitam, draga Hanady...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

21.08.2010, 12:04

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma tajra šta više reći...
duble mum super se kontamouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.08.2010, 18:06

clock-img

Anoniman

user posted image

sve najbolje u zivotu od user posted image ti zelim...

clock-img

21.08.2010, 18:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.08.2010, 12:39

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Hanady,sretan rodjendan sa malim zakasnjenjem.user posted image  Zasluzujes samo najbolje.
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

22.08.2010, 13:12

clock-img

Trnoruzica

pencil-img

478

Sretan rodjendan i od nas nasoj dragoj Hanady, sa zakasnjenjem user posted image Tako divna zena, majka, supruga i tetka, ma zasluzujes samo najbolje user posted image

clock-img

22.08.2010, 13:28

clock-img

Mona Mohamed

pencil-img

1443

Svako dobro u povodu rodendana, draga Hanady, zelimo ti nas dvije. Mnogo zdravlja, vjere, ljubavi, zivotne harmonije, uspjeha..Jer si divna, jer si hanuma i zato sto to ti u mojim ocima i zasluzujes..Samo najbolje. Veliki zagrljaj.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

clock-img

22.08.2010, 20:16

clock-img

taurus

pencil-img

3578

Draga Hanady sretan rođenda sa malim zakašnjenjem
želim ti da ih još puno dočekaš u zadravlju i rahatluku sa svojom porodicom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.08.2010, 00:17

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvalauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

28.08.2010, 01:35

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Draga Nikita sretan rodjendan! sve najbolje ti želim od user posted image
Ljubim teuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

28.08.2010, 02:01

clock-img

Mona Mohamed

pencil-img

1443

Nikita, sve najljepse u povodu rodendana.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

clock-img

28.08.2010, 08:54

clock-img

Anoniman

user posted image

user posted image   user posted image    Nikita,sve najljepše od  user posted image !    user posted image   user posted image                              

clock-img

28.08.2010, 09:02

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

Od srca sretan rodjendan nasoj Nikiti....
user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

28.08.2010, 09:52

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Nikita, sretan rodjendanuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

28.08.2010, 10:02

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

Nikita sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

28.08.2010, 10:20

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Sretan rodjendan Nikita,svako dobro... user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

28.08.2010, 10:29

clock-img

srma

pencil-img

16

user posted image user posted image Nikita, sreten rodjendan i sve najljepse zelim ti user posted image user posted image

clock-img

28.08.2010, 10:44

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

sretan rođendan draga nikita...
sve najbolje ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

28.08.2010, 10:48

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

Nikita sretan rodjendan i sve najbolje u zivotuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

28.08.2010, 10:49

clock-img

Anoniman

Lijepa nas, sretan ti rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2010, 13:23

clock-img

Anoniman

Nikita sretan ti rodjendan mila, sve najbolje!!!

clock-img

28.08.2010, 13:27

clock-img

reallove

pencil-img

5807

nikita,sretan rodjendan,sve najljepse...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

28.08.2010, 13:39

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

sve najbolje nikita user posted image

e posto sam ja jako zaboravna a vi mahalate i iza 24h....imam tu cast i zadovoljstvo da mojoj acudesi cestitam neku i neku godinu(nemora se znati user posted image )
draga moja.....sve najbolje i puno srece i zdravlja ti zeli tvoja kokiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2010, 00:02

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Draga Acudesa

SRETAN TI ROĐENDAN!!!!

Želim ti ispunjenje svih malih i velikih želja.
Želim ti zdravlje mila.
Želim da sve što te boli ode od tebe onako kako je i došlo, neprimjetno.
želim da sa svojim suprugom i sinom imaš divne trenutke i da vam porodica uvijek zdrava i sretna bude...
želim ti još mnogo toga...ali ne može se sve napisati...ima ono što znaš i sama da ti od srca želim.

user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 29.8.2010 0:04:33 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img