cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sretan rođendan malom princu/princezi

clock-img

25.08.2011, 02:40

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Dragoj drugarici Tajri ( tajra) sretan rođendan. Sa nam uvijek imaš sjaj u okama i osmjeh na licu.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

25.08.2011, 05:45

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

na sabah morning puno lijepih zelja stize iz Zavidovica.
sve najbolje Tajrice zeli ti teta koka i ova dva moja bandita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

25.08.2011, 08:28

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Draga Tajra...sretan rockas!
Uma i mama!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

25.08.2011, 08:36

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Sretan rodjendan Tajri zelimo moja N i ja  user posted image    user posted image

N&N

clock-img

25.08.2011, 08:38

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Dragoj ljepotici Tajri želimo sretan rođendan, da ga provede u zdravlju i veselju kao aBd narednih 100ak godina, sa svojom sekom i roditeljima! Puno lijepih pozdrava od drugarice Lune & mame!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

25.08.2011, 08:46

clock-img

taurus

pencil-img

3578

draga Tajra sretan ti rođendan, da ih dočekaš još puuunooooo i da uvijek budeš mamina dobra djevojčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2011, 08:49

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

dragoj Tajri sretan rođendan od mene i Eve! Da ti svaki sljedeći bude sve ljepši i ljepši!

user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 25.8.2011 8:51:19 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

25.08.2011, 09:05

clock-img

assmiras

pencil-img

461

Draga Tajra,

sretan ti rođendan od Selme i mene..... da cijeli život zadržiš osmijeh na licu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

clock-img

25.08.2011, 09:06

clock-img

tekja

pencil-img

1957

user posted image user posted image user posted image user posted image Tajra sretan 5. rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sve naj, naj, ti zele Vedad i mama!user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

25.08.2011, 09:12

clock-img

Anoniman

DRAGA NASA TAJRA, SRETAN TI 5. RODJENDAN...LJUBE TE TETA DADADA I DRUG ANDREJ
user posted image

clock-img

25.08.2011, 09:13

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Sretan rodjendannnnnnnnnnnnnnn Tajraaaaaaa user posted image user posted image
user posted image

Da te u zivotu samo sreca i osmijeh prate....puno poljubaca od Lane i tete S. user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.08.2011, 09:19

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Sretan rodjendan i od nas,svako dobro Tajra.
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

25.08.2011, 09:45

clock-img

InLove

pencil-img

538

Sretan rodjendan Princeziiiiiiiiii Seliniiiiiiiiiii (elkina_mala)sve najbolje joj zelimo, da nam bude ziva,zdrava, sretna i uvijek nasmijanaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image

Tajra takodze i tebi da je sretan i sve najbolje od user posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 25.8.2011 9:47:19 >

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

25.08.2011, 09:46

clock-img

InLove

pencil-img

538

user posted image

clock-img

25.08.2011, 10:35

clock-img

elkina_mala

pencil-img

518

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Sretan rodjendan Princeziiiiiiiiii Seliniiiiiiiiiii (elkina_mala)sve najbolje joj zelimo, da nam bude ziva,zdrava, sretna i uvijek nasmijanaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image

Tajra takodze i tebi da je sretan i sve najbolje od user posted image

Hvalaaaaaaaaa sto se nas se sjetila :) ljubimo vas puno user posted image user posted image user posted image

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

clock-img

25.08.2011, 11:09

clock-img

Anoniman

Draga nasa Tajra Sretan Rođendan i sve naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2011, 11:11

clock-img

Anoniman

Tajra tvojoj velikoj princezici srecan rodjendan i sve najljepse od Ane i Luke sa mamomuser posted image user posted image

clock-img

25.08.2011, 11:14

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

Sretan rođendan velikoj djevojcici,Tajra sve najbolje ti zelimo user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

25.08.2011, 11:16

clock-img

smajli80

pencil-img

688

Tajrice sretan ti user posted image i sve najbolje u životu o male Sofie i njene velike mameuser posted image
user posted image user posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

clock-img

25.08.2011, 13:46

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

slatkoj djevojcici Tajri zelimo sve najbolje za njen 5.rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

25.08.2011, 14:15

clock-img

InLove

pencil-img

538

Slatkoj djevojcici Ajsi sretan(selmoni) 1.rodjendan da nam bude ziva zdrava, i uvijek nasmijanaaa od user posted image joj zelimooo!!!!!!!

user posted image

clock-img

02.09.2011, 15:06

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Nasoj dragoj drugarici Antei (Luna4) zelimo puno srece zdravlja i zivota za njen 2. rodjendan... Sretan rodjendan Anteice user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

clock-img

03.09.2011, 01:08

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Našem milom dječaku Adrianu (Niobe) sretan rođendan želimo od user posted image . Da ga prati sreća uvijek i da zauvijek bude nasmijan i da nikada nikada ne zaboravi da ima najbolju, najljepšu i najhrabriju mamu na svijetu
.user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 3.9.2011 1:09:12 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

03.09.2011, 07:43

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image

Lutak maleni sretan ti rockas!
Ljubimo tebe i mamu... user posted image

clock-img

03.09.2011, 07:51

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Našem milom dječaku Adrianu (Niobe) sretan rođendan želimo od user posted image . Da ga prati sreća uvijek i da zauvijek bude nasmijan i da nikada nikada ne zaboravi da ima najbolju, najljepšu i najhrabriju mamu na svijetu.user posted image

user posted image

Slazem se sa Hanady i pridruzujem se cestitkama za rodjendan.... Sretan ti rodjendan Adriane, a i tvojoj divnoj mamici sretno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Zadnji članci

article-img