PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Maloj Lamiji zelim sretan rodjenadn i sve najbolje u zivotu
I ja se pridruzujem cestitkama. Puno lijepih trenutaka u zivotu. _____________________________Ljuljka, 06/10/2003 Pahuljan, 12/02/2009 In Our Darkest Hour In My Deepest Despair Will You Still Care? Will You Be There?
Sretan rodjendan Lamiji,sve najbolje u zivotu _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
Lamijice, sretan ti veliki, prvi _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Lamija sretan ti rodjendan _____________________________Moja djeca su moje najvece blago!!!
Lamijici sretan rodjendan i sve najljepse... _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Maloj principezi sretan rodjendan _____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
Princezi Lamiji sretan 1. rođendan! _____________________________Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?
Preslatkoj Lamijici sretan rodjendan,sve najljepse!
Hvala svima na lijepim cestitkama!!! Sve najljepse i vama zelimo! Pusa!!! Bujrum svima na tortu!!!
Sretan Rodjendan princezi slatkoj,uh ja bi rado samo da si mi blize _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
sretan rođendan princezi Lamiji preslatke ste i mamica i Lamija uh i ja bi malo torte ,super izgleda _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
pridruzujem se cestitkama sve naj povodom rodjendana da nam mala lamijica uvjek bude sretna zdrava _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
hej nisam zakasnila da ćestitam rodjendan.maloj srećici želim sve najbolje. _____________________________LAURA 5.1.2008.
sretan rodendan nasoj djecici!!! Nikola(Monia) Nelda(Haidy) Lamija(Kolinka) _____________________________Lamija 07.08.2002god Fatih 07.02.2006god Ambera 12.08.2008god
Preslatkoj Lamiji sa malim zakasnjenjem sretan rodjendan _____________________________Muhamed 01.08.2008. Ajša 04.11.2009.
Maloj princezi Lamiji, sretan prvi rodjendan, sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Malom Nikoli sretan rodjendan sve najbolje zelim. Malim princezama Neldi i Lamiji (Koalinka) sretan rodjendan sve najbolje od srca. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
sretan rodendan malenom Vedadu (merimaa)!!! sve najbolje!!! _____________________________Lamija 07.08.2002god Fatih 07.02.2006god Ambera 12.08.2008god
Ne mogu sve upratiti , godine valjda . Elem, svim sretan rodjendan i puuuuuuno srecice i zdravlja zalim. _____________________________Ljuljka, 06/10/2003 Pahuljan, 12/02/2009 In Our Darkest Hour In My Deepest Despair Will You Still Care? Will You Be There?
Malom princu Vedadu (merimaa) sretan rodjendan sve najbolje zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Dragi nas Vedo sretan rodjendan jos jednom...ljubimo te Zaja i ja.
Svim slatkim pacicima od srca zelim sretan rodjendan!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Emman (ja), Nelda (haidy)i Ermin (Pankica), sretan rodjendan sve najbolje zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Hvala svima na cestitkama _____________________________Jedan osmijeh mijenja sve:-) Lokica 17.05.2008. Gugutka 20.10. 2011.
Najčešći razlog zašto jedan ili oba partnera više ne osjećaju seksualnu želju nije taj što partne...
Odnosi u porodici
Dječak star 13 godina spasio je majku te mlađeg brata i sestru plivajući četiri sata kroz uzburka...
RR Porodica
Ako postoji jedna stvar koju sve bebe rade, onda je to plakanje. Razlozi zbog kojih plaču i učest...
Sve o bebama
Kada vratiti dijete u vrtić nakon dugotrajne infekcije? Koliko su druga djeca \"opasna\" za dijet...
Vrtić